gou kötü oynamış olabilir . bu kadar kötü görünmesinin sebebi 2. hucum opsiyonumuzda sıkıntı olması emir kötü oynayıp bogdan da olmayınca bütün savunma ona odaklandı. bir kaç faulu de hakem atlayınca sonuç bu.
gou büyük oyuncudur. winnerdır değildir o başka konu ama kazanmak için elinden geleni yapıcak karakterdir. iyi niyetlidir .
benimde endişelerim oldu sezon içerisinde fazla top kullanmasın takıma zarar verdiğini düşünüyordum . ama gördüm ki takım bunu kabullenmiş . burdaki asıl sorun gou kötü gününde olduğunda ne yapıcaz durumuydu dün ilk defa ortaya çıktı sonuç 60 sayıda kaldık
bütün eleştirilerin gou nun üzerinde toplanması entresan sonuçta gou da insan kötü günü olabilir.
bence asıl sıkıntı guard rotasyonumuz
soldan sağa bakalım
kenan boş şutları sokmakta istikrarı yok. geçen sene sakatlıktan sonra özgüven problemi yaşadı. Yerine zisis i getirdik
benim gözümde büyük fiyasko . serbest atış dahi sokamıyor. kenan şutları sokamıyor diye aldığımız adam kenandan hiç bir fark yok
asist ikili oyun potaya direk gitme hiç bir opsiyon kullanmadı bugune kadar. karşında lakovic varken bile potaya drive etme opsiyonunu denemiyor
ben dikkatli izlediğim için fark ettim. Efes ve karşıyaka maçlarında mesafe verip savunma yapılıyor artık şutları riske ediliyor yakında maç sonu fauleri dahi riske edilebilir
hickman
dün fena başlamadı ama oyun içinde çok dalgalanıyor. Sanırım obradovic ile çalışmak blatt sonrası zor geldi. mutsuz bir surat ifadesi ile oynuyor maçları.
her kenara geldiğinde ağır fırçalar yedi obradovicten. empati kurduğumda gerçekten zor.obradovici ne olduğunu biliyordu da denebilir .
melih
dün 3. çeyrekte oyuna dahil oldu fena da maç çıkarmıyordu heurtel e karşı bir kaç savunma zafiyeti yaşadığı pozisyon oldu.
maç geçti önümüzdeki maçlara bakmamız gerek heurtel in efesi ivmelendirdiğin düşünüyorum . hucum zafiyeti yaratığını düşünenlerde var. Zisis bize bekleneni veremedi . Memnun olanlar var zisis ten . tabi beklenti önemli umarım devam etmeyiz sezon sonu
bogdan olsa bu maçı rahat kazanırdık diye düşünüyorum .
hayırlısı kupa gitti sakatlık yok bardağın dolu tarafına bakalım