Brezilya-Sırbistan maçı çok enteresan bir maç oldu.İlk yarıyı Brezilya Sırbistan'ı sürklase ederek 48-32 önde kapattı,3. periyottta Sırbistan müthiş oyunla 32-12 bitirip 4. periyoda 64-60 önde başladı ama son periyotta da Brezilya müthiş oynayıp 7 sayıdan geri gelip maçı 81-73 kazandı.
3. periyotta 32-12 lik Sırbistan üstünlüğünün en büyük sebebi Nene'nin olmayışıdır,galiba sakatlandı,2. yarı hiç girmedi oyuna,ilk yarıda Sırbistan uzunları olan Raduljica,Stimac,Krstic'i teker teker perişan etti,içeri giren kısaları da ya blokladı ya da çok zor atışlara sürükledi,bunlardan yeni transferimiz Bogdanovic de nasibini aldı

O olduğu zaman Brezilya savunma kısmında inanılmaz sert oluyor,müthiş savunma yapıyor.
Sırbistan'da ise bizim oyuncularımızdan Bogdanovic 7 de 2 ile 8 sayı,3 asist,2 ribaundla oynadı,Bjelica da aynı şekilde 7 de 2 ile 8 sayı,5 ribaund,1 asistle oynadı.Teodosic mükemmel oynadı bugün,böyle savunma yapan bir takıma karşı 8 de 5 ile 14 sayı,5 asist yapmak hiç kolay değil.
Bogdanovic'i inanılmaz dikkatli seyrettim bugün,ilk 2 maçlarında da seyrettim.2 numarada mükemmel bir oyuncu,oyunu çok bilerek oynuyor,konsantre olduğu zaman iyi savunma yapıyor,şutu var,asisti var.İhtiyaç olduğu zaman zorluyor ama boş oyuncuyu gördüğünde de pası vermesini çok iyi biliyor.Ama herşeye rağmen 1 numara oynarsa biraz Lahm'ın durumu olur gibi geliyor bana Bogdanovic'in durumu.Lahm sağ bekte oynadığında dünyanın en iyi sağ beklerinden biri ama orta sahada orta sınıf,ayağı iyi olan oyuncular da Lahm kadar katkı verir.İşte Bogdanovic'in durumu da bundan ibaret,2 numarada avrupanın en iyi oyuncularından birini 1 numarada oynatırsak başımız ağrıyabilir.5 asist yapar mı kesinlikle yapar ama aynı zamanda 5 top kaybı da yapar,onu 1 numara oynattığımız an Bogdanovic'i Bogdanovic yapan özelliklerini kısıtlamış oluruz.Gerekirse 3 numara bile oynasın ki bugün zaman zaman oynadı ama 1 numara onun için en son ihtimal olsun bence.
Obradovic eğer Koponen'i ilk 4 maç seyrettiyse isteyebilir gibi geliyor bana.Adam müthiş 2li oyun oynuyor,saha görüşü çok iyi,şutu var,en önemlisi de liderlik özelliği var.Obradovic böyle oyuncuları çok sever,ben transfer bitti denmesine rağmen hala 1 tane oyun kurucu transferi bekliyorum açıkçası,inşallah bu isim de Koponen olur,şu kurduğumuz takıma cuk diye oturur,durdurulması inanılmaz zor bir takıma dönüşebiliriz Koponen hamlesiyle,tam aradığımız adam,inşallah fikir değiştirip alırız şu adamı.