Abi Ömer Üründül söyledi "kırmızı" diye.
Emenike'ye gelecek olursak, oyun aklıyla alakalı olmadığını düşünüyorum sorunun. Adam sallamaz bir insan. Sanki o paraları o kazanmıyormuş da zevkine oynyormuş gibi. Satsak da kurtulsak. En nefret ettiğim oyuncu modeli.
1 haftadır foruma girmiyordum,Emenike hakkında yazılanları görünce ben de uzun süre sonra ilk olarak ondan bahsedeyim dedim

Emenike bazen beni öyle bir çıldırtıyordu ki (.....) Hayatımda Yunanistan ligi olsun,İskoçya ligi olsun,Brezilya ligi olsun nerdeyse bütün ligleri izlemişliğim vardır.Ben hayatımda Emenike kadar kendi takımını baltalayan bir adam görmedim.Şöyle söyleyim,zarar makinesi icat edilsin ve ölçülsün.Emenike açık ara fark atıp tüm dünyada 1. olmazsa ben de birşey bilmiyorum.Tabi bu bahsettiğim husus oyuncu kalitesi değil,maç içinde yaptıklarıyla takıma verdiği zarar.Neden böyle söylüyorum,çünkü 1 oyuncu kendi özelliğini bilir,çalım atabiliyorsa çalım atmayı deneyebilir,iyi şut atıyorsa şut deneyebilir ama Emenike kendini bilmiyor.Adamın zerre kadar çalım atma özelliği yok;3 kişi arasına giriyor,doğru düzgün şut atmaz;gidiyor 40 metreden şut çekiyor.Ben hayatımda böyle kendini bilmez bir futbolcu ilk defa görüyorum.Adam kendini çalım konusunda Robben,şut konusunda Roberto Carlos sanıyor.
Bu sene ligde Emenike'nin Fransa maçındaki gibi yaptıkları saçmalıklar çoğu zaman konuşulmadı bile çünkü takım fark atmıştı,iyi top oynuyordu.Ama yarın birgün lig çekişmeli geçer veya gidip avrupada oynarsak ve Emenike'de bizim takımda olursa işte o zaman Emenike taraftarların yarısını kanser eder diğer yarısını da akıl hastası eder.
Biz tonla üstüne para verip başımıza dert almayı çok seviyoruz maalesef.Emenike inanılmaz derecede büyük bir dert.Keşke Bosna Hersek maçından sonra hiç oynamasaydı şu Arjantin ve Fransa maçlarını.Bosna Hersek maçında fena değildi,alıcısı olabilirdi ama son 2 maçtan sonra hala onu 15-20 milyon €'ya almak isteyen birisi ancak akıl hastası olabilir.Tüm dünya özellikle Fransa maçında Emenike'nin virüsten beter olduğunu görmüştür maalesef,bu bizim için hiç iyi olmadı.Ama umarım akıl sağlığı yerinde olmayan biri çıkar da şu Emenike'den kurtarır bizi.