Real Madrid-Barcelona maçı varken bu maçı izlemek beyinsizlik olurdu,o nedenle ilk yarıyı ve ikinci yarının ilk 5 dakikasını kaçırdım,Real maçı 3-1'e getirince izlemeye başladım.İkinci yarıda gördüğüm kadarıyla isteğimiz mükemmeldi,tempomuz,yapılan presler hiç fena değildi ama pozisyona girmekte yine zorlandık,bunun en büyük sebeplerinden biri de hızlı oyunla paniği karıştırıp panikle oynamamızdı,girdiğimiz 1-2 pozisyon var ama her zaman ki gibi yine kaçırdık,takımda beceriksizlik devam ediyor.Gençlerbirliği kalemize 1 kere geldi o da gol oldu.1-1 olunca "Aziz Yıldırım,İsmail Kartal'a taktik ver" tezahüratları çok üzücüydü,Ersun Yanal'ın gitmesine ne kadar kızsam da takım böyle mücadele ederken,böyle istekle oynarken illa suçlu aranacaksa İsmail Kartal son kişi olmalı,çünkü hakikaten 2 haftadır oyun içinde yaptığı yanlış yok,takımın isteği de,mücadelesi de ortada.
Genel olarak takımdaki en büyük sorun geçen sene olduğu gibi yine yaratıcılık ve beceri sorunu,bu kadar tek taraflı oyuna çok az pozisyona giriyoruz,girdiğimiz pozisyonlar da kaçınca maalesef her maç sıkıntılı oluyor.Yaratıcılık sorunu bence sol kanatta Sow yerine Alper oynarsa ya da Emre-Mehmet Topal-Meireles-Diego 4'lüsü oynarsa çözülebilir gibi geliyor bana.
Oyuncu bazında da Meireles ve Alper mükemmeldi,Gökhan iyiydi,stoperde Kadlec-Topal ikilisi hata yapmadı,Sow istekliydi,Kuyt inanılmaz mücadele etti her zamanki gibi ama oyun olarak 2 haftadır iyi değil.Yalnız Meireles'e özel parantez açmak lazım,böyle oynayacaksa başımızın üstünde yeri var,geçen sene takıma gelmiş olsa her maç sonunda methiyeler diziliyordu adama ama ilk senesinde kötü olduğu için aslında kötü de oynamadı ama çok gereksiz kırmızılar gördüğü için milletin aklında hala ilk yıldaki anılar var galiba Meireles hakkında,oysa geçen seneden beri muhteşem oynuyor,hakkını vermek lazım.Takımın en önemli 2-3 isminden biri durumunda kesinlikle.