Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 116126 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: STSL 6. Hafta, 18.10.2014 - [19.00] Galatasaray-Fenerbahçe
« Yanıtla #240 : 19 Ekim 2014, 21:51:51 »
Böyle bir demeç doğruysa bunu skordan bağımsız olarak söylüyorum; Fenerbahçe maçı kazanmış olsa bile, evet, maçı kazanmış olsak bile "haddimizi bilerek oynadık ve kazandık" demeci bile olsa, o demeci verenin bir daha tesisleri göremeden takım otobüsünde kovulması icap eder.

Fenerbahçe Galatasaray'a karşı had bilen değil; had bildirendir. Haddini bileceksin, itaat edeceksin pankratı bizim trübünlerin unutulmazları arasındayken bu saatten sonra kime ne anlatırız. "Haddinizi bilin" derlerse verecek cevap mı kaldı?

Vizyonu orta sınıf Anadolu takımlarının seviyesini aşamayacak bir adamı kukla oynatmak niyetine koskoca Fenerbahçe'nin başına geçirirsen, böyle ezik ve utanç verici demeçlere de hazır olacaksın.  Ama bu kadarı da olmaz. Cidden olmaz. Yani biz Galatasaray karşısında "haddini bilmesi gereken" konumundaysak bırakalım ezeli rekabeti filan ve kapatalım dükkanı. Boşa nefes tüketiyoruz buralarda.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #241 : 19 Ekim 2014, 21:52:35 »
Haberlerde çıkan alt yazı doğru mu? "Haddimizi bilerek oynadık" demeci... Cidden bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Ben Galatasaray'ın UEFA kupasını aldığı ve bizim de çok kötü bir sezon geçirdiğimiz 2000 senesinde bile takımın geçici olarak emanet edildiği Turan hocadan böyle bir laf duymadım. 30 küsur senedir Fenerbahçe-Galatasaray maçı izlerim; ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray hocalarından herhangi birisinden böyle "ezik" ve "utanç verici" bir açıklama duydum. Ne 7 kişi kalan ve buna rağmen sadece 1-0 yendiğimiz Galatasaray'ın hocası, ne başka bir Fenerbahçe hocası... Cidden inanmıyorum. Göstermelik hoca bile olsa bir Fenerbahçe hocası kimliği ile bunu kimse söyleyemez. İroni olsun diye yazmıyorum; nedir işin aslı? Medya uydurmuş olmasın?
Hakan abi,"10 kişi kaldıktan sonra haddimizi bilerek oynadık" dedi İsmail Kartal.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #242 : 19 Ekim 2014, 22:00:39 »
Galatasaray 7 kişi kaldığı maçtan sonra bile böyle ezik bir demeç vermedi. Geçen sene Beşiktaş maçında 10 kişi kalan Ersun hocanın takımı 10 kişi kaldıktan sonra bile maçı tek kaleye yıktı. Sanırım Cüneyt Çakır'dı hakem; o frenledi galibiyetimizi o Beşiktaş maçında. Televizyonlar alt yazıdan veriyor: "Haddimizi bilerek oynadık." Söylenecek laf mı? Hangi gerekçeyle olursa olsun; büyük düşünen vizyon sahibi hocanın ağzından çıkar mı bu?

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
« Yanıtla #243 : 19 Ekim 2014, 23:34:36 »
Lorant zamanında 2-0 öndeyken Ortega atılınca 10 kişiyle  4 daha atıp 6 ya tamamlamıştık  ...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #244 : 20 Ekim 2014, 00:23:58 »
Daha önce bu demeçten bağımsız olarak kapasitesi ve vizyonu yetmez demiştim ama bu kadarını düşünmemiştim. Fenerbahçenin kukla da olsa hocası pozisyonundaki bir antrenörü bu sözü nasıl söyler.
Şimdi bir benzetme yapacağım ama yeri değil. Çok yazık. Şöyle bir gs bulmuşsun. Kevgire çevirip yenmen lazım ama hadden bahsediyorsun maçtan sonra. Şöyle adamlarla ne hallere düşürüyorlar camiayı.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #245 : 20 Ekim 2014, 03:34:44 »
Bir başkan taraftarını kulüpten ne kadar soğutabilirse Aziz Yıldırım'da beni kulüpten o kadar soğuttu.Bundan 3-4 sene önce çok sevdiğim ve Türk Spor kulüpleri tarihinin en başarılı başkanı olduğunu düşündüğüm Aziz Yıldırım'a şu anda birazcık bile sempatim kalmadı.Takımı şampiyon oyuncularım  yaptı Ersun Yanal'ın etkisi yok dediği senede ligi domine eden her alanda rakiplerinden çok daha başarılı olan takımdan rezil bir oyun oynayan takıma döndük oyuncular aynı oyuncu değil mi niye şimdi top oynayamıyor? Hoca Valbuena ve Kampl isterken aldıkları Diego yan yan çalımlar atmaktan başka bi şey yapamadığı gibi oynadığı maçlarda takım sisteminide iyice bozuyor.Kulüpten sürekli birileri istifa etme ya da kovulma halinde.Birde hedef 1 milyon üye diye kampanya başlatıyor herkesi küstürdün kırdırdın daha ne 1 milyon üyesi başka birisinin yapması halinde kesinlikle yapacağım üyeliği Aziz Yıldırım yüzünden yapmıyorum şuanda belki sırf kafa ütülüyorum ama o kadar doluyum ki bu adama bari burda bir iki kelam edeyim içimi boşaltırım amacıyla yazıyorum bunları. Bütün güzel duyguların katili derler ya benim güzel duygularımın katili de Aziz Yıldırım.Kulübe menopozu bu kadar derinden yaşayan başkanların gelmemesi ümidiyle...

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: STSL 5. Hafta, 25.10.2014 - [19.00] Fenerbahçe-Gençlerbirliği
« Yanıtla #246 : 25 Ekim 2014, 21:31:08 »
Real Madrid-Barcelona maçı varken bu maçı izlemek  beyinsizlik olurdu,o nedenle ilk yarıyı ve ikinci yarının ilk 5 dakikasını kaçırdım,Real maçı 3-1'e getirince izlemeye başladım.İkinci yarıda gördüğüm kadarıyla isteğimiz mükemmeldi,tempomuz,yapılan presler hiç fena değildi ama pozisyona girmekte yine zorlandık,bunun en büyük sebeplerinden biri de hızlı oyunla paniği karıştırıp panikle oynamamızdı,girdiğimiz 1-2 pozisyon var ama her zaman ki gibi yine kaçırdık,takımda beceriksizlik devam ediyor.Gençlerbirliği  kalemize 1 kere geldi o da gol oldu.1-1 olunca  "Aziz Yıldırım,İsmail Kartal'a taktik ver" tezahüratları çok üzücüydü,Ersun Yanal'ın gitmesine ne kadar kızsam da takım böyle mücadele ederken,böyle istekle oynarken illa suçlu aranacaksa İsmail Kartal son kişi olmalı,çünkü hakikaten 2 haftadır oyun içinde yaptığı yanlış yok,takımın isteği de,mücadelesi de ortada.

Genel olarak takımdaki en büyük sorun geçen sene olduğu gibi yine yaratıcılık ve beceri sorunu,bu kadar tek taraflı oyuna çok az pozisyona giriyoruz,girdiğimiz pozisyonlar da kaçınca maalesef her maç sıkıntılı oluyor.Yaratıcılık sorunu bence sol kanatta Sow yerine Alper oynarsa ya da Emre-Mehmet Topal-Meireles-Diego 4'lüsü oynarsa çözülebilir gibi geliyor bana.

Oyuncu bazında da  Meireles ve Alper mükemmeldi,Gökhan iyiydi,stoperde  Kadlec-Topal ikilisi hata yapmadı,Sow istekliydi,Kuyt inanılmaz mücadele etti her zamanki gibi ama oyun olarak 2 haftadır iyi değil.Yalnız Meireles'e özel parantez açmak lazım,böyle oynayacaksa başımızın üstünde yeri var,geçen sene takıma gelmiş olsa her maç sonunda methiyeler diziliyordu adama ama ilk senesinde kötü olduğu için aslında kötü de oynamadı ama çok gereksiz kırmızılar gördüğü için milletin aklında hala ilk yıldaki anılar var galiba Meireles hakkında,oysa geçen seneden beri muhteşem oynuyor,hakkını vermek lazım.Takımın en önemli 2-3 isminden biri durumunda kesinlikle.

« Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 21:33:56 Gönderen: fbkolik »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #247 : 25 Ekim 2014, 21:37:07 »
İsmail Kartal ağlamış galiba,hakikaten ilk haftalarda yaptığı yanlışlar vardı ama 2 haftadır yapılanları hiç hak etmiyor,çok üzücü gerçekten.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #248 : 25 Ekim 2014, 21:39:32 »
Aman ismail kartal sakin istifa falan etme aziz Yıldırım hocayi sene bitmeden gondermem lafi onu baglasin tabi utanmadan istifasını isteyip o gitti ben kovmadim demezse.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #249 : 25 Ekim 2014, 23:24:10 »
Fb kolik ilk yarıyı izlemediğin için anlayamıyorsun ancak ilk yarı rezalet bir Fenerbahçe vardı. O kadar kötü ve sıkıcıydı ki sinirlenemedim bile..

Maça bakıyorsun penaltılar olamazsa şut çekemeyecek olan bir takım.. Ben bu takımı niye destekleyeyim? Niye böyle bir hocanın arkasında durayım? Bana gelecek adına hiç bir şey vermiyor..

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #250 : 25 Ekim 2014, 23:36:44 »
Bu taraftar bu takımı izlerken kahroluyor,ismail kartal ağlamış çok mu ? Takım hiçbirşey oynamıyor.Geçen sezon haftasonunu iple çekiyordum maçımız var diye ama bu sezon zerre heyecan duymuyorum.Oyuncularımız çok karakterli filan diyor basın toplantısında.Banane kardeşim karakterle filan olmuyor bu işler.Bu takım iyi futbol oynamıyorsa istediği kadar kazansın,ben iyi futbol görmek istiyorum sahada.

#12 Damir Mrsiç

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #251 : 26 Ekim 2014, 00:16:43 »
Fb kolik ilk yarıyı izlemediğin için anlayamıyorsun ancak ilk yarı rezalet bir Fenerbahçe vardı. O kadar kötü ve sıkıcıydı ki sinirlenemedim bile..

Maça bakıyorsun penaltılar olamazsa şut çekemeyecek olan bir takım.. Ben bu takımı niye destekleyeyim? Niye böyle bir hocanın arkasında durayım? Bana gelecek adına hiç bir şey vermiyor..
Valla ilk yarıyı izlemediğim için bilmiyorum ama 2. yarı açıkçası beğendim ben takımı Utkan,1-0 öndeydik izlemeye başladığımda ilk defa İsmail Kartal teknik direktörlüğünde 2-0'ı bulmak için çok çabaladı takım,geçen haftada 10 kişiyken bile Galatasaray'dan çok daha üstündük,tabi bunda Gs'nin amatör takım gibi futbol oynamasının da etkisi vardır ama fizik olarak,ısırganlık,pres olarak 2 haftadır gelişme görüyorum takımda,ne kadar Ersun Yanal'ın gönderiliş şeklini eleştirsem de İsmail Kartal'a  biraz sabredilmesi taraftarıyım ben.

Ayrıca geçen sene ilk yarıda en yakın rakipten 9 puan farkla önde olduğumuz için  2. yarıdaki oyunumuz çok gözardı edildi,geçen sene 2. yarı bu sene son 2 haftada oynadığımız oyundan daha iyi oynamadık ama geçen sene istek,mücadele,pres o kadar yüksekti ki pozisyona giremediğimiz maçlarda bile hiçbir şey demedik 2. yarıdaki oyunumuza.İşte son 2 haftadaki(bugünkü ilk yarıyı bilmiyorum) oyunu ben buna benzettim,yaratıcılıkta,beceri de büyük sorunlarımız var ama takımdaki istek,mücadele ilk 5 haftaki istekten,mücadeleden çok daha önde bence,sorun pozisyona girme ve beceri sorunu.

Pozisyona girme sıkıntısı sadece hocadan kaynaklanmıyor,orta sahayı Topal-Emre-Meireles'den kuruyorsak kanatlarda çalım atan,zeki,dar alanda iş yapan bir adama çok fazla ihtiyacımız var ama öyle bir oyuncumuz yok maalesef,kaç defa Mane'yi yazdım ama kaçırdık elimizden,tam aradığımız tipte bir oyuncuydu,hücum sorunlarımızı çok daha aza indirirdi,Southampton'a kaptırdık,2 haftadır da İngiltere ligini paramparça ediyor adam :(

Ama oyun olarak gerçek sınavımız haftaya,Beşiktaş şu anda her anlamda Bursaspor dışında bütün takımlardan 2 gömlek üstte futbol oynuyor.Beşiktaş maçı sonrası daha net konuşabiliriz.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 00:17:10 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #252 : 26 Ekim 2014, 00:32:03 »
Biraz acımasız gelecek ama ismail kartal ağlayacağı vakti ben bu takımı futboldan nasıl soğuttum diye düşünsün bence ve tabi bide fenerbahçenin rakibe göre değil rakibin fenerbahçeye göre kadro çıkarması gerektiğinide bilmesi lazım. (maçtan önce rakibe göre kadro çıkardık dedi). Hiç 30 yıldır bu kulübün içinde olan biri gibi hareket etmiyor.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #253 : 26 Ekim 2014, 01:15:51 »
Iyi bir insan olmak Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmak için yeterli bir veri olamaz.
Takım zerre ümit vermiyor.
Bu hafta duran topla gelen bir iki pozisyon dışında yokları oynayan bir Fenerbahçe vardı sahada.
Hadi bu maç penaltılarla yırttık ya haftaya ne olacak?
Beşiktaş'a yenilirsek yine istatistiki olarak rakipten daha fazla pas yapmamızla mı övüneceğiz? :(

Birde ikinci gol sonrası Emre'nin gol sevinci için Ismail hocayı haşlama mevzusu var ki rezalet.
Emre'nin hareketi oyuncuların kulüpte ne denli etkin olduğunun açık kanıtı.

...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #254 : 26 Ekim 2014, 12:43:40 »
Söylemesi ayıp 2 odada digiturk var ama daha seson başından bunyana 1 maçı tam izleyemedim.
Heves kalmadı  bunun ismail kartal ile de alakası yok.
Futbola ait içimde ne heves ne sevgi ne tutku hiçbirşey kalmadı. Tribünler bölünd bu bölünme 5 6 senedir vardı. Aziz başkan saolsun tribün ile uğraştı içine etti. 2011 sonrası bu kulübün  tazr.bir başlangıç yapması lazım diye yırtınıyorum ama uzun yıllar başkan başımıza kalır gibi duruyor
Allah sonumuzu hâyır eylesin demekten başka birsey şansım yok