Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 113942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: STSL 8. Hafta, 02.11.2014 - [19.00] Beşiktaş-Fenerbahçe
« Yanıtla #270 : 02 Kasım 2014, 21:06:02 »
Takımı tebrik ediyorum.Sene basından beri top oynamadıgımız halde lider olmak gayet guzel bir durum
İsmail Kartal Hocam sen td falan degilsin kusura bakma ne top oynatabiliyorsun ne de elindeki oyuncuları degerlendirebiliyorsun.İnsallah tez zamanda gidersin.
Emre ezikler macı sakatlanıyor Selcuk Sahin,dk 90 Selcuk Sahin,8JK macı yine Selcuk Sahin ama Diego yedek adamlar 10 kisi 1 tane gol pozisyonu yok.İnsallah duzgun bir koc basımıza gelir.2. Inoquez vakasısın.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #271 : 02 Kasım 2014, 21:13:17 »
Bu sezon sene başındaki süper kupa gs maçı dışında ilk defa maç seyrettim, takımın özgüveni yerlerde fizik kondisyon olarak çok zayıfız ve oyuncular iyi çalışmadığı için adele sakatlıkları yaşandı.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #272 : 02 Kasım 2014, 21:17:20 »
Prens girdi.Adamlar 10 kisi alsana Diego'yu tek bildigin Selcuk Sahin insallah onla beraber gidersin.

Diegoyu alamaz Moussayı aldı zaten ama en azıntan Topuzu alabilirdi yerli olarak

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #273 : 02 Kasım 2014, 21:17:55 »
Ben çok endişeliydim bugün ama sonu kalbimize göre oldu şükürler olsun :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #274 : 02 Kasım 2014, 21:27:06 »
Güzel bir galibiyet tebrik ediyorum emeği geçenleri.Bjk deplasmanında 90 dakika rakibi kaleye hapsedecek halimiz yok,ara ara iniş çıkışlar olacaktı ama oyun bizdeydi Beşiktaşın maçı alacağını hissettiren bir an yoktu.

İsmail hocanın değişikliklerine gelirsek;Caner ve Emrenin çıkması gerek kartları olmasından gerek Emrenin sakatlığı derken çok da eleştirilemeyecek tercihlerdi.Selçuk değişikliği saçmalıktı,Diego ya da Topuzun girmesi lazımdı,topu ileri taşıyacak adam gerekebilirdi.Onun dışında da hoca maça iyi hazırlanmış ve 11 doğruydu.

Hala sorunlar sıkıntılar var.Bu oyun tarzı derbilerde işe yarasa da öteki maçlarda zorlanmamıza neden oluyor ama bunlara rağmen lider olmak güzel.Şurada haftalardır methiyeler düzülen Beşiktaşı deplasmanda kitledik yendik.Fikstürün görece zor kısmı da şimdilik geride kaldı.

İsmail hocanın kapanan takımlara çalışması lazım.O kilidi açtığımız an şampiyon oluruz.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #275 : 02 Kasım 2014, 21:31:13 »
Takımı tebrik ediyorum.Sene basından beri top oynamadıgımız halde lider olmak gayet guzel bir durum
İsmail Kartal Hocam sen td falan degilsin kusura bakma ne top oynatabiliyorsun ne de elindeki oyuncuları degerlendirebiliyorsun.İnsallah tez zamanda gidersin.
Emre ezikler macı sakatlanıyor Selcuk Sahin,dk 90 Selcuk Sahin,8JK macı yine Selcuk Sahin ama Diego yedek adamlar 10 kisi 1 tane gol pozisyonu yok.İnsallah duzgun bir koc basımıza gelir.2. Inoquez vakasısın.
Abi yapma Allah aşkına,tamam ben de son dakikalardaki Alper-Selçuk değişikliğini belki çok doğru bulmuyorum ama yapabileceği tek şey Selçuk'u oyuna almaktı,yabancı sınırımız dolu olduğundan Diego'yu alamazdı,Mehmet Topuz da 1 aydır sakat ona güvenemedi,yoksa bugün İsmail Kartal'ın oyun planı,oyuncu değişiklikleri,takımı hazırlaması ayakta alkışlanır ki Alper'i de sakatlıktan çıkardı zaten,yoksa çıkarmayacaktı.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #276 : 02 Kasım 2014, 21:42:48 »
Bu sezon sene başındaki süper kupa gs maçı dışında ilk defa maç seyrettim, takımın özgüveni yerlerde fizik kondisyon olarak çok zayıfız ve oyuncular iyi çalışmadığı için adele sakatlıkları yaşandı.
Takımın özgüveni yerlerde mi?Sizin gözünüzü Aziz Yıldırım düşmanlığı bürümüş,maçı ondan dolayı seyredememişsiniz.İlk yarı sonunda en çok koşanlar listesinde ilk 5 tamamen bizim oyunculardandı,kondisyon olarak hala çok iyi olduğumuz söylenemez ama sakatlıkların iyi çalışmamakla alakası yok,eğer ondan olsaydı ya Mehmet Topal ya Kuyt ya Meireles ya Gökhan Gönül ya da Caner sakatlanırdı,çünkü bu adamlar her maç inanılmaz koşup mücadele ediyorlar.Sakatlanan oyunculardan birisi Emre ve Emre 10 senedir aynı Emre,diğeri de Alper,Alper zaten 2 maçtır 11 oynuyor,adam maç boyunca inanılmaz koştu,sadece 2 maçtır as oynayıp bu kadar tempolu oynamak kolay mı ki ben sakatlandığını da düşünmüyorum,yorgunluktan çıktı.

Aziz Yıldırım düşmanlığı olabilir tamam ki benim de çok fazla eleştirmişliğim var Aziz Yıldırım'ı ama  sadece yanlışlarında eleştiririm,ama her zaman Fenerbahçe sevgisi çok daha öndedir benim için,sizin gibi takımın Beşiktaş gibi bir takımı ezdiği günde sırf Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ı eleştirmek için olmayan şeyleri yazmam.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 22:12:19 Gönderen: fbkolik »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #277 : 02 Kasım 2014, 21:46:16 »
Abi yapma Allah aşkına,tamam ben de son dakikalardaki Alper-Selçuk değişikliğini belki çok doğru bulmuyorum ama yapabileceği tek şey Selçuk'u oyuna almaktı,yabancı sınırımız dolu olduğundan Diego'yu alamazdı,Mehmet Topuz da 1 aydır sakat ona güvenemedi,yoksa bugün İsmail Kartal'ın oyun planı,oyuncu değişiklikleri,takımı hazırlaması ayakta alkışlanır ki Alper'i de sakatlıktan çıkardı zaten,yoksa çıkarmayacaktı.
1 mac girse tamam da her mac Selcuk Sahin giriyor.Bu dakika 30 olmus,90 olmus,yabancı sınırı olmus farketmiyor.Bir sekilde giriyor.Ona gelene kadar hic mi adam yok.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #278 : 02 Kasım 2014, 21:50:21 »
1 mac girse tamam da her mac Selcuk Sahin giriyor.Bu dakika 30 olmus,90 olmus,yabancı sınırı olmus farketmiyor.Bir sekilde giriyor.Ona gelene kadar hic mi adam yok.
Diğer maçlar için %100 haklısın abi,onları zaten ben de çok fazla eleştirdim,istersen diğer maçlara gidip ne dediklerime bakabilirsin ama bugün gerçekten yapabileceği en mantıklı tercihti Selçuk,Topuz hem o bölgenin oyuncusu değil hem de 1 aydır sakattı,Diego'yu zaten alamazdı,benim demek istediğim bugünkü maç için Selçuk tercihi yanlış değildi.Her an kırmızı görecekmiş gibi oynayan Caner'in yerine Hasan Ali'yi alması bence 10 üzerinden 10 luk bir işti,bu değişikliği çok daha fazla konuşulmalı bence.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #279 : 02 Kasım 2014, 22:02:42 »
Hani belki Beşiktaş'ı 3 senedir yakın bulan taraftarlar vardır,o yakın bulanlar bugün maçı izleyip Beşiktaş taraftarlarının ne tezahürat yaptıklarına baksın,yemin ediyorum en nefret ettiğim taraftar benim hala Beşiktaş taraftarı.Adamlar gerçekleri de görmüyor,burnu sürekli havalarda,en azından Gs ve Ts taraftarı  daha gerçekçi,daha doğrucudur.Fenerbahçenin de fenerbahçeden başka dostu yoktur,hiçbir zaman da olmayacak.Onun için her zaman biz bize olalım evet yanlış yapıldığında en ağır şekilde eleştirelim ama doğru şekilde eleştirelim,herşeyin doğru olduğu,doğru işlerin yapıldığı bir günde aradan cımbızla çeker gibi 1 tane yapılan yanlışı ortaya çıkartmayalım.

Belki kulüp içerisinde bazı insanlara,bazı yöneticelere tahammül demeyenler vardır,nefret duyanlar vardır.Benim de var ama açıkçası Fenerbahçe sevgim herşeyin üstünde,ne kadar yanlış da yapılsa saha içinde tam destek verilmesi gerekiyor.Belki de en fazla birlik olmamız gereken günler bugünler çünkü dışarıda bu kulübü bölmek isteyen,taraftarı ayırmak isteyen yüzlerce insan var.Dediğim gibi fenerbahçenin fenerbahçeden başka dostu yok.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 22:09:43 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #280 : 02 Kasım 2014, 22:19:36 »
Takımın özgüveni yerlerde mi?Sizin gözünüzü Aziz Yıldırım düşmanlığı bürümüş,maçı ondan dolayı seyredememişsiniz.İlk yarı sonunda en çok koşanlar listesinde ilk 5 tamamen bizim oyunculardandı,kondisyon olarak hala çok iyi olduğumuz söylenemez ama sakatlıkların iyi çalışmamakla alakası yok,eğer ondan olsaydı ya Mehmet Topal ya Kuyt ya Meireles ya Gökhan Gönül ya da Caner sakatlanırdı,çünkü bu adamlar her maç inanılmaz koşup mücadele ediyorlar.Sakatlanan oyunculardan birisi Emre ve Emre 10 senedir aynı Emre,diğeri de Alper,Alper zaten 2 maçtır 11 oynuyor,adam maç boyunca inanılmaz koştu,sadece 2 maçtır as oynayıp bu kadar tempolu oynamak kolay mı ki ben sakatlandığını da düşünmüyorum,yorgunluktan çıktı.

Aziz Yıldırım düşmanlığı olabilir tamam ki benim de çok fazla eleştirmişliğim var Aziz Yıldırım'ı ama  sadece yanlışlarında eleştiririm,ama her zaman Fenerbahçe sevgisi çok daha öndedir benim için,sizin gibi takımın Beşiktaş gibi bir takımı ezdiği günde sırf Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ı eleştirmek için olmayan şeyleri yazmam.

Ben izledigimi yorumladım ozguveni tam olan takim bu kadar basiretsiz ve korkak oynamaz 1 0 ondesin rakip 10 kisi seni 18'e hapsedebiliiyorsa bir dönem bu ozguven eksikliği ve fiziksel dusustendir ben aziz Yıldırımi sevmiyorum ama o gitsin diyede takimin yenilmesini isteyecek,  Kargaları destekleyecek halimde yok benim gördüğüm bu.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 22:21:53 Gönderen: Civa »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #281 : 02 Kasım 2014, 22:30:52 »
Ben izledigimi yorumladım ozguveni tam olan takim bu kadar basiretsiz ve korkak oynamaz 1 0 ondesin rakip 10 kisi seni 18'e hapsedebiliiyorsa bir dönem bu ozguven eksikliği ve fiziksel dusustendir ben aziz Yıldırımi sevmiyorum ama o gitsin diyede takimin yenilmesini isteyecek,  Kargaları destekleyecek halimde yok benim gördüğüm bu.
2. yarıda 1 tane şutu yok Beşiktaş'ın,abartmıyorum,vallaha da billaha da yok.Takım 2. yarı oyunu tamamen kontrol etti,65. dakikada Emenike karşı karşıya atsa maç 5-0 biterdi,Beşiktaş 2. yarı 2-3 tane korner kullandı bir de defanstan Demba Ba'ya 70 metrelik şişirme toplar attı,başka hiçbir şey yapamadı,gerçekten yapamadı.18'e nasıl hapsetmek oluyor bu?Bugün daha çok koşan da,daha iyi pres yapan da,daha iyi pas yapan da,daha çok top çalan da,daha çok gol pozisyonuna giren de bizdik.Beşiktaş'ın 3 tane tehlikeli atağı var,1 tanesi kornerden Sivok'un kafası,diğer 2 pozisyonda tamamen rüzagara karşı oynadığımız için yapılan top kayıplarından verilen ama net olmayan pozisyonlar,Volkan'ın son dakikadaki olağanüstü beyinsizliğini saymıyorum :) Daha ne kadar iyi oynayacak bir takım deplasmanda hem de sezon başından beri methiyeler dizilen Beşiktaş'a karşı.Gerçekten çok iyiydik bugün,evet 2. yarı keşke ilk yarıdaki gibi müthiş top oynasaydık ama bunu yorgunluktan dolayı değil tamamen oyuncuların tercihinden dolayı yapmadık,oyunu kontrol etmeyi tercih ettik.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 22:32:25 Gönderen: fbkolik »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #282 : 02 Kasım 2014, 22:40:24 »
Beşiktaş taraftarının maç boyunca küfür ettiği,"Aziz Yıldırım'ın adamı Bülent Yıldırım" diye tezahüratlar yaptığı Bülent Yıldırım gelmiş geçmiş en iyi derbi yönetimi göstermiş hakem olabilir,1 tane yanlış kararı yok adamın.Beşiktaş taraftarı böyle bir taraftar işte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #283 : 03 Kasım 2014, 00:24:57 »
Beşiktaş sahasında 20 resmi maçtır kaybetmiyordu.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #284 : 03 Kasım 2014, 01:30:50 »
Yalnız 2. yarıda oyunu kontrol ettiğimize inanmıyorum. Özellikle Emre'nın performans olarak düşmesi ve oyundan düşmesiyle birlikte Fenerbahçe oyundan çok düştü.. Ve geriye yaslandı.. Beşiktaş'ın kötü bir performans sergiliyor olması bence bizi iyi gösterdi. (2. yarı için konuşuyorum)

İlk yarıda maçı hükmetmesi sağlayan sol kanadı. 2. yarı değişikliklerle dağıtması bence İsmail Kartal'ın çok büyük hatasıdır.

Fenerbahçe bence kadro kalitesiyle maç kazandı.. Teknik direktörüyle değil.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.