Hani belki Beşiktaş'ı 3 senedir yakın bulan taraftarlar vardır,o yakın bulanlar bugün maçı izleyip Beşiktaş taraftarlarının ne tezahürat yaptıklarına baksın,yemin ediyorum en nefret ettiğim taraftar benim hala Beşiktaş taraftarı.Adamlar gerçekleri de görmüyor,burnu sürekli havalarda,en azından Gs ve Ts taraftarı daha gerçekçi,daha doğrucudur.Fenerbahçenin de fenerbahçeden başka dostu yoktur,hiçbir zaman da olmayacak.Onun için her zaman biz bize olalım evet yanlış yapıldığında en ağır şekilde eleştirelim ama doğru şekilde eleştirelim,herşeyin doğru olduğu,doğru işlerin yapıldığı bir günde aradan cımbızla çeker gibi 1 tane yapılan yanlışı ortaya çıkartmayalım.
Belki kulüp içerisinde bazı insanlara,bazı yöneticelere tahammül demeyenler vardır,nefret duyanlar vardır.Benim de var ama açıkçası Fenerbahçe sevgim herşeyin üstünde,ne kadar yanlış da yapılsa saha içinde tam destek verilmesi gerekiyor.Belki de en fazla birlik olmamız gereken günler bugünler çünkü dışarıda bu kulübü bölmek isteyen,taraftarı ayırmak isteyen yüzlerce insan var.Dediğim gibi fenerbahçenin fenerbahçeden başka dostu yok.