Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 113943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: STSL 8. Hafta, 02.11.2014 - [19.00] Beşiktaş-Fenerbahçe
« Yanıtla #285 : 03 Kasım 2014, 01:31:33 »
Takımın "çok sevdikleri" Ismail hocaları için şiir gibi top oynayıp bana kapakları yollaması en büyük dileğim ama ne yazık ki mevcut takım bu güveni sezon başından bu yana vermiyor. :(

Takım belki şiir gibi oynamadı ama bir deplasman derbisi için olabilecek en güzel oyunla bana kapakları gönderdi. :)
Her ne kadar 1 gol 1 asistte yapmışta olsa maçı daha ilk yarıda bitirmemizi sağlayacak pozisyonları harcayan Emenike ve Volkan'ın iyi performansını yine gölgeleyen saçmalamaları yüzünden maç içinde kulaklarını çınlattık ama takımın mücadelesinden bu maç özelinde memnun kaldım.
...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
STSL 9. Hafta, 08.11.2014 - [20.30] Fenerbahçe-Çaykur Rizespor
« Yanıtla #286 : 03 Kasım 2014, 01:39:01 »
Seri lazım..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #287 : 03 Kasım 2014, 02:12:11 »
Yalnız 2. yarıda oyunu kontrol ettiğimize inanmıyorum. Özellikle Emre'nın performans olarak düşmesi ve oyundan düşmesiyle birlikte Fenerbahçe oyundan çok düştü.. Ve geriye yaslandı.. Beşiktaş'ın kötü bir performans sergiliyor olması bence bizi iyi gösterdi. (2. yarı için konuşuyorum)

İlk yarıda maçı hükmetmesi sağlayan sol kanadı. 2. yarı değişikliklerle dağıtması bence İsmail Kartal'ın çok büyük hatasıdır.

Fenerbahçe bence kadro kalitesiyle maç kazandı.. Teknik direktörüyle değil.
Utkan ilk yarıda maçı izleyen her 100 Fenerbahçeliden 90'ı "Ya şu Caner atılmadan ilk yarı bitseydi iyi olacaktı" diye düşünmüştür.Sarı kartı var,sürekli itiraz edip,sürekli hakeme el kol hareketi yapıp durdu.Zaten 1-0 öndesin,rakip 10 kişi kalmış ve adamların hücum gücü olarak en önemli 2 adamı yok(Olcay ve Gökhan Töre).Bu durumda ancak biz 10 kişi kalsak  Beşiktaş maça ortak olabilirdi,bu nedenle çok ama çok doğru bir hamleydi İsmail Kartal'ın değişikliği.Caner çıkana kadar mükemmel oynuyordu ama sarı kartından sonra çoğu fenerbahçeli Caner'in hakeme her hareketinde çok korkmuştur.Ayrıca maça sol kanatta Sow'un yerine Alper ile başlaması da çok doğruydu.Bence İsmail Kartal'ın maçı kazanmamızda payı çok büyük bugün.

2. yarıda ilk yarıdaki oyunu oynamamamızın nedeni çok belliydi bence.Orta alanda pas yapıp uygun olduğunda Emenike'nin hızından faydalanıp ona şişirip 2. golü atmak,bu zaman zaman başarılı oldu,olmayınca da takım ilk yarıdaki gibi gözükmedi ama  2. yarıda takım kolay yolu seçti biraz,isteseler yine ilk yarıdaki oyunu hem de 10 kişilik Beşiktaş'a oynayabilirlerdi.Zaten 2-0 olunca takım öyle rahatladı ki 88 veya 89. dakika içinde takımda 5-6 kişi çok önde basıp 1 dakika içinde 4-5 tane top kazandı.Yani 2. yarıdaki oyunu bence Beşiktaş'tan dolayı değil,takım kendisi istediği için öyle oynadık ama Emre çıkınca takım çabuk top kaybetmeye başladı,pas organizasyonlarında sıkıntı oldu,o konuda haklısın.Her zaman diyorum ne olursa olsun Emre inanılmaz önemli oyuncu.

Bugün takımda kötü oynayan yoktu ama bence maçın en iyisi Mehmet Topal ve Meireles'ti yine,mükemmel oynadılar,Beşiktaş'ın ataklarını kestikleri çok fazla pozisyon var,pas oyununa yine çok yardımcı oldular,müthiş faydalı işler yaptılar.Gökhan Gönül de mükemmeldi.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #288 : 03 Kasım 2014, 02:17:59 »
Bir de Kadlec hakkında konuşmazsam açıkçası vicdanım rahat olmaz.Geldiğinden beri rezalet oynadığı maçlar oldu,haklı olarak çok eleştirildi ama son 3 maçtır sol stoperde mükemmel oynuyor.Kadlec'in  sorunu yumuşaklık,hataya zaman zaman müsait olması ve çok yavaş olmasa da hızı.Yoksa savunmada aldığı pozisyon,pozisyon bilgisi,kademelere girişi,sezgileri,hatta bir stopere göre ayakları bile gerçekten çok iyi.Ama yarın birgün yırtıcı,hızlı forvetler karşısında sıkıntı yaşayabiliriz,biraz daha sert olması gerekiyor.

« Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 02:27:40 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #289 : 03 Kasım 2014, 02:21:33 »
Caner mevzusuna hak versem bile (oyunun içerisinde olan bir şeydir) Emre değişikliğiyle bence Alper'ı soldan almak cinayettir.. Adam akıyordu orada..

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #290 : 03 Kasım 2014, 13:14:56 »
Bir de Kadlec hakkında konuşmazsam açıkçası vicdanım rahat olmaz.Geldiğinden beri rezalet oynadığı maçlar oldu,haklı olarak çok eleştirildi ama son 3 maçtır sol stoperde mükemmel oynuyor.Kadlec'in  sorunu yumuşaklık,hataya zaman zaman müsait olması ve çok yavaş olmasa da hızı.Yoksa savunmada aldığı pozisyon,pozisyon bilgisi,kademelere girişi,sezgileri,hatta bir stopere göre ayakları bile gerçekten çok iyi.Ama yarın birgün yırtıcı,hızlı forvetler karşısında sıkıntı yaşayabiliriz,biraz daha sert olması gerekiyor.
Hataya cok musait olduguna katilmiyorum gecen kendi kalesine attirdi gerci ama :) Hava toplari sikinti bence, yavasliktan cok. Ama pozisyon bilgisi ust duzey gercekten.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #291 : 03 Kasım 2014, 14:34:04 »
Benden de Meireles'e tebrik gelsin parantez olarak.Meirelesin maşallahı var harika oynuyor.1.5 yıllık performasından çok öne çıkan saçma sapan olaylardan tamamen sıyrılmış durumda,geçen senenin 2.yarısından beri sadece işine bakıyor.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #292 : 03 Kasım 2014, 15:14:19 »
Caner mevzusuna hak versem bile (oyunun içerisinde olan bir şeydir) Emre değişikliğiyle bence Alper'ı soldan almak cinayettir.. Adam akıyordu orada..
emre sanirim iki hafta yok sakatliktan dolayi.onun yerini diegoyla doldurursa nasil bi oyun oynariz merak ediyorum.

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
    • Mertuzn
« Yanıtla #293 : 03 Kasım 2014, 16:42:28 »
emre sanirim iki hafta yok sakatliktan dolayi.onun yerini diegoyla doldurursa nasil bi oyun oynariz merak ediyorum.

bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ancak şuan görünen performanslara göre Baroni>Diego keşke Baroni gitmeseydi.

Çevrimdışı onee

• Üye
    • orhanyet
« Yanıtla #294 : 03 Kasım 2014, 18:28:05 »
bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ancak şuan görünen performanslara göre Baroni>Diego keşke Baroni gitmeseydi.
aman abi ben diegoya raziyim.yeter baroninin keyfi gelcek mi oynayacak derdimiz

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #295 : 04 Kasım 2014, 01:24:15 »
besiktasi deplasmanda yenmisiz .  Gerisi gelir artik.Onemli olan sonuctu ve aldik

Çevrimdışı exex

• Üye
Ynt: STSL 9. Hafta, 08.11.2014 - [20.30] Fenerbahçe-Çaykur Rizespor
« Yanıtla #296 : 04 Kasım 2014, 01:28:36 »
Hasan Ali , Diego olur Caner ve Emre yerine  umarim ...  Sow bildigin avustralya ligi topcusu kivaminda

Çevrimdışı onee

• Üye
    • orhanyet
« Yanıtla #297 : 04 Kasım 2014, 13:47:02 »
3 derbi macini deplasmanda oynayip 4 puan cikardik daha diger buyukler birbirleriyle oynamadi ve lideriz.muthis bir sans var onumuzde ama bana o guveni veremiyor nedense bu takim.ama insallah ben haksiz cikarim

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #298 : 04 Kasım 2014, 14:27:26 »

baroninin vasatı/oynamayanı >> diego

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #299 : 04 Kasım 2014, 14:29:18 »
2. yarıda 1 tane şutu yok Beşiktaş'ın,abartmıyorum,vallaha da billaha da yok.Takım 2. yarı oyunu tamamen kontrol etti,65. dakikada Emenike karşı karşıya atsa maç 5-0 biterdi,Beşiktaş 2. yarı 2-3 tane korner kullandı bir de defanstan Demba Ba'ya 70 metrelik şişirme toplar attı,başka hiçbir şey yapamadı,gerçekten yapamadı.18'e nasıl hapsetmek oluyor bu?Bugün daha çok koşan da,daha iyi pres yapan da,daha iyi pas yapan da,daha çok top çalan da,daha çok gol pozisyonuna giren de bizdik.Beşiktaş'ın 3 tane tehlikeli atağı var,1 tanesi kornerden Sivok'un kafası,diğer 2 pozisyonda tamamen rüzagara karşı oynadığımız için yapılan top kayıplarından verilen ama net olmayan pozisyonlar,Volkan'ın son dakikadaki olağanüstü beyinsizliğini saymıyorum :) Daha ne kadar iyi oynayacak bir takım deplasmanda hem de sezon başından beri methiyeler dizilen Beşiktaş'a karşı.Gerçekten çok iyiydik bugün,evet 2. yarı keşke ilk yarıdaki gibi müthiş top oynasaydık ama bunu yorgunluktan dolayı değil tamamen oyuncuların tercihinden dolayı yapmadık,oyunu kontrol etmeyi tercih ettik.

yahu maçı bende izledim Beşiktaş'ın pozisyona girememesi bizim 18'in çevresinde oynanmamış demek olmuyor, gökhan'da sakatlanmış fiziksel durumlarından belli oluyor oyuncuların uzun vadede hiçbir şey olmaz bu takımdan .