Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 113088 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: STSL 9. Hafta, 08.11.2014 - [20.30] Fenerbahçe-Çaykur Rizespor
« Yanıtla #330 : 08 Kasım 2014, 23:11:42 »
Artık rakibin mi kötü olmasından yoksa bizim maça konsantrasyonumyzdan mıdır bilmem, bu yılın(maçı birlikte izlediğimiz mekandaki kimi arkadaşlara göre ise son yılların) en iyi Fenerbahçe'sini izledik.

Maç özelinde tıngır mıngır gelen topa sadece bakan Volkan haricinde eleştireceğim adam yok.
Diego ise "bence" resital sundu.
Umarım ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacak.
Ismail Kartal'ın değişiklikleri riskliydi ama riak almadan başarı zor.
O'da benden geçer not aldı.
Pen6 içinse verilmeyeni es geçiyorum Kuyt geldiğinden bu yana 3.pen6'sını kaçırdı.
Takımda Dirgo varken pen6'yı o atmalı, macera aramaya gerek yok.

Ayrıca yıllardır Serkan iyi kalecidir der dururum.
Bu maçta nerdeyse tek başına bizden puan alıyordu.
...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #331 : 08 Kasım 2014, 23:45:37 »
Son ki maçı izledim takimin yukarı bir ivmesi var ama diego takimi bozuyor maalesef, ayrica ikinci yari basinda kadlec sow sonra Meireles webo cok riskli ve zamanlaması yanlış degisikliklerdi bana gore.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #332 : 08 Kasım 2014, 23:53:48 »
Alper sol kanatta daha etkili değil mi yani geçen sene Ersun Yanal da denemişti birkaç kez ben çok beğenmiştim. Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #333 : 09 Kasım 2014, 00:01:15 »
Verilmeyen en az 2 penaltıya, ilk yarıda çıkmayan kırmızı karta rağmen alınmış bir 3 puan...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #334 : 09 Kasım 2014, 00:14:10 »
Yalnız bu kombine iptali muhabbeti Fenerbahçe'den Azizbahçe'ye emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor.
Bir milyon üye diye çalışma yapılan dönemde taraftarı küstürerek değil milyon, yüz bin kişi bile bulamazsın.

Halkın takımı diye kendini adlandırıp, sırf muhalif diye taraftarın kombinesini gerekçe göstermeden iptal etmek olsa olsa benim gibi kimsenin tarafında olmayan, tek derdi Fenerbahhçe olan sıradan taraftarın sana cephe almasını sağlar.
Aziz Yıldırım çok büyük hata yapıyor.
...

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
« Yanıtla #335 : 09 Kasım 2014, 00:14:50 »
Sadece maçı değil Diego'yu da kazandık.Ayrıca bu maçta en çok dikkat ettiğim , belki bir Caner değil ama Hasan Ali'ninde bu kadar yedek kalmaya rağmen oynadığı oyun fena değildi..

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #336 : 09 Kasım 2014, 00:15:53 »
Topla Oynama:%70-%30
Şut:29-1
İsabetli Şut:11-0
Korner:10-1
Orta:40/9-13/1

Maçın istatistikleri bunlar.Şu maç 2-1 bitiyor :) Daha da 2-3 verilmeyen penaltımız,Emenike ve Kuyt'un çok net pozisyonlarda topa vuramaması var.Sabah  işkence gibi bayan basketbol takımından sonra şu oynanan futbol çok iyi geldi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #337 : 09 Kasım 2014, 00:19:35 »
Yalnız bu kombine iptali muhabbeti Fenerbahçe'den Azizbahçe'ye emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor.
Bir milyon üye diye çalışma yapılan dönemde taraftarı küstürerek değil milyon, yüz bin kişi bile bulamazsın.

Halkın takımı diye kendini adlandırıp, sırf muhalif diye taraftarın kombinesini gerekçe göstermeden iptal etmek olsa olsa benim gibi kimsenin tarafında olmayan, tek derdi Fenerbahhçe olan sıradan taraftarın sana cephe almasını sağlar.
Aziz Yıldırım çok büyük hata yapıyor.
vallaha ben herşey bekliyorum bülent..
klübü mahvediyor. ötekileştiriyor klübü , yazık çok yazık
klübü kendi malı zannediyor.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #338 : 09 Kasım 2014, 00:21:10 »
Hoca bugun cok cesur davrandı.Diego ilk 11 de idi.Risk aldı.Ama yine rituelini bozmadı.Gokhan Gonul cıktı onun yerine oynayan Mehmet Topuz degil yine yeni yeniden,Prens Selcuk Sahin oyuna girdi.Onun dısında oyun,kadro son derece iyiydi.
Parasını odeyip kombinesini alan taraftar elestirme hakkına sahiptir.Ben onların hakkına sahip degilim. Ama mac parasını odeyen,sezonluk kombine alıp 1 yıllık odeme yapan taraftar haklıdır. Yeri,zamanı,mac onu olsun,mac sırasında olmasın denilebilir. Ama protesto hakkına,medeni oldugu surece sahiptir.Hickman'ı da ıslıklayabilir,Ersun Yanal da,Alex De Souza da diyebilir.
Sezonluk kombinesini aldıgı halde stada sokmama,Biletini aldıgı halde Voleybola sokmama,kafasına,keyfine gore Basketbol bileti satmama hakkına bir yonetim sahip olamaz.Bu insanların yasal butun haklarını kullanıp klube karsı tazminat davaları acmalarını canı gonulden isterim.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 00:30:07 Gönderen: Cem Ağrak »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #339 : 09 Kasım 2014, 00:30:47 »
Alper sol kanatta daha etkili değil mi yani geçen sene Ersun Yanal da denemişti birkaç kez ben çok beğenmiştim. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Kesinlikle çok daha etkili,Alper bence iyi bir orta saha değil,nedenlerini çok daha önce de söyledim zaten,duracağı yeri bilmiyor,pozisyon biligisi zayıf,oyun kuramıyor,etkili bölgelerde iş yapamıyor,top kazanamıyor ama sol kanatta çok iyi bir oyuncuya dönüşmesini sağlayacak her özelliğe sahip,çalım atıyor,orta saha oyuncusu için yeterince oyun zekasına sahip değil ama kanat oyuncusu için bence gayet zeki,yine orta saha oyuncusu için yeterince top çalamıyorken bir kanat için gayet iyi top kazanıyor,2 ye 1 yapıyor,içeriye giriyor,nefesi kesilene kadar mücadele ediyor,defansa çok yardım ediyor.Bir de ayağı biraz daha iyi olsa süper olacak ama bu da yeter.İnşallah İsmail hoca Alper'i sol kanat oynatmakta devam eder.

Ama bugün 2. yarıda Kadlec yerine Sow girince sol kanada Emenike geçti tekrar orta saha oynamaya başladı ve orta sahada yine kayboldu 2. yarı.Hem biz hem Alper kazanmak istiyorsa sol kanatta oynamalı bence.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
« Yanıtla #340 : 09 Kasım 2014, 00:33:33 »
Hoca bugun cok cesur davrandı.Diego ilk 11 de idi.Risk aldı.Ama yine rituelini bozmadı.Gokhan Gonul cıktı onun yerine oynayan Mehmet Topuz degil yine yeni yeniden,Prens Selcuk Sahin oyuna girdi.Onun dısında oyun,kadro son derece iyiydi.
Parasını odeyip kombinesini alan taraftar elestirme hakkına sahiptir.Ben onların hakkına sahip degilim. Ama mac parasını odeyen,sezonluk kombine alıp 1 yıllık odeme yapan taraftar haklıdır. Yeri,zamanı,mac onu olsun,mac sırasında olmasın denilebilir. Ama protesto hakkına,medeni oldugu surece sahiptir.Hickman'ı da ıslıklayabilir,Ersun Yanal da,Alex De Souza da diyebilir.
Sezonluk kombinesini aldıgı halde stada sokmama,Biletini aldıgı halde Voleybola sokmama,kafasına,keyfine gore Basketbol bileti satmama hakkına bir yonetim sahip olamaz.Bu insanların yasal butun haklarını kullanıp klube karsı tazminat davaları acmalarını canı gonulden isterim.
  Topuz sakat kadroda yoktu 2 tane genç vardı hatta kadroda Hakan ve Muhammed, fazla alternatif yoktu Serdar bile sakattı...

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #341 : 09 Kasım 2014, 00:36:30 »
1 hafta önce kondisyon yok denilen takım tam 115 km koşmuş,inanılmaz.Hasan Ali 12.5 km,Kuyt,Diego ve Alper 11.5 km koşmuşlar,Gökhan Gönül ve Meireles  oyundan çıkmasa 12 kmyi bulacaklarmıştı.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2014, 00:38:39 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #342 : 09 Kasım 2014, 00:41:52 »
Allah Fenerbahçeyi diktatörlerin elinden tez zamanda kurtarsın.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #343 : 09 Kasım 2014, 00:53:06 »
vallaha ben herşey bekliyorum bülent..
klübü mahvediyor. ötekileştiriyor klübü , yazık çok yazık
klübü kendi malı zannediyor.

O zaman 15-20 bin kişiye oynamayı göze alsınlar abi.
Tribün grupları birere birer biz artık yokuz diyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda derbi kazanıyorsun, lidersin ama tribünler bomboş.
Bunu sadece faşolige bağlamak kolaycılık olur.
En az faşo lig kadar başkanın hataları ve inatlaşması tribünleri bitiriyor.
Kaybedense biz oluyoruz.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #344 : 09 Kasım 2014, 01:06:40 »
O zaman 15-20 bin kişiye oynamayı göze alsınlar abi.
Tribün grupları birere birer biz artık yokuz diyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda derbi kazanıyorsun, lidersin ama tribünler bomboş.
Bunu sadece faşolige bağlamak kolaycılık olur.
En az faşo lig kadar başkanın hataları ve inatlaşması tribünleri bitiriyor.
Kaybedense biz oluyoruz.
vallaha Bülent çok uzun zamandır ayrışma oldu aslında Başkan tribünlere kafayı 6 7 sene önce takmıştı 2011 araya girdi şimdi tekrar hortladı.
her fırsatta Başbakan'ı ( bende sevmem ) diktatör yaptıklarını faşizim diye söyleyen ve tepki koyan kitlenin iş Başkana geldiği zaman sessiz kalmasına inanamıyorum. cidden inananamıyorum.
bana aralarında fark söylesinler susacağım