Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 113016 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Ynt: STSL 9. Hafta, 08.11.2014 - [20.30] Fenerbahçe-Çaykur Rizespor
« Yanıtla #345 : 09 Kasım 2014, 01:18:28 »
Allah Fenerbahçeyi diktatörlerin elinden tez zamanda kurtarsın.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #346 : 09 Kasım 2014, 01:24:36 »
vallaha Bülent çok uzun zamandır ayrışma oldu aslında Başkan tribünlere kafayı 6 7 sene önce takmıştı 2011 araya girdi şimdi tekrar hortladı.
her fırsatta Başbakan'ı ( bende sevmem ) diktatör yaptıklarını faşizim diye söyleyen ve tepki koyan kitlenin iş Başkana geldiği zaman sessiz kalmasına inanamıyorum. cidden inananamıyorum.
bana aralarında fark söylesinler susacağım

Birebir aynı şeyleri düşünüyorum abi.

Ayrıca ego konusunda Aziz Yıldırım, RTE'nın ruh ikizidir(hatta buraya taratoru da ekleyip literatüre ruh üçüzü kavramını eklemeyi düşünüyorum).
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #347 : 09 Kasım 2014, 01:35:52 »
Birebir aynı şeyleri düşünüyorum abi.

Ayrıca ego konusunda Aziz Yıldırım, RTE'nın ruh ikizidir(hatta buraya taratoru da ekleyip literatüre ruh üçüzü kavramını eklemeyi düşünüyorum).
devir ne yazık ki '' benim gibiysen gel , farklı düşünüyorsan düşmansın'' devri... sağolsun bunu Fenerbahçe içine de sokturlar.
bir de utanmadan FEnerbahçe Halktır demiyorlar mı nefret ediyorum

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #348 : 09 Kasım 2014, 01:44:23 »
Bence yedigimiz golde Kadlec' in degil. Ofsayiti bozan Bekir ve Gokhanin.

Kadlec H. Ali ile ayni cizgide rakibi ofsayite dusurmek icin birazda ilerdeler  onun icin geri donusu gec oldu. Golden sonrada tepkisi ofsayite bozduklari icin Bekir ve GonuLe

Diego nun oldugu yerde Kuyt'a penalti attirilmaz

Gonul ve Sowa da gecmis olsun umarim. Sakatliklar ciddi degildir. Milli takim arasi sakatlar icin ilac gibi olur insallah

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
    • Mertuzn
« Yanıtla #349 : 09 Kasım 2014, 01:58:00 »
Yalnız bu kombine iptali muhabbeti Fenerbahçe'den Azizbahçe'ye emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor.
Bir milyon üye diye çalışma yapılan dönemde taraftarı küstürerek değil milyon, yüz bin kişi bile bulamazsın.

Halkın takımı diye kendini adlandırıp, sırf muhalif diye taraftarın kombinesini gerekçe göstermeden iptal etmek olsa olsa benim gibi kimsenin tarafında olmayan, tek derdi Fenerbahhçe olan sıradan taraftarın sana cephe almasını sağlar.
Aziz Yıldırım çok büyük hata yapıyor.

bakalım bu sefer kime çamur atacaklar çok merak ediyorum GFB dışından gruplarda bu haksızlığa düştü şimdi ayrıca kongre üyeleri ve münferit kardeşlerimiz abilerimiz bile bugün maça girerken öğreniyorlar kombine olayını en büyük sponsor taraftarımız diyor ama klübe zarar verecek hareketler yapıyor bu adamın tedavi olması lazım bedava bileti bitirdim diyor isim vermeyeceğim ama malum gruplara biletleri kombineleri veriyor farkındaysanız migros full çekti nerdeyse okul açık sinek avlıyordu.

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
    • Mertuzn
« Yanıtla #350 : 09 Kasım 2014, 02:04:09 »
Maça dönecek olursak yine karşımızda 10 kişi kalan takım yine skor anlamında rahat bir maç geçirmedik penaltı vs tamam ama vermedi işte bunun altına sığınamayız ben hocanın yaptığı hamleleri açıkcası beğenmedim savunma çıkarıp hücumcu alıyorsun orta saha çıkarıp bir hücumcu daha alıyorsun sonra bir zorunlu değişiklikti galiba Gökhan çıktı Selçuk girdi komple hücuma dayalı bir kadroya döndü takım ve sonuç bence yetersiz

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #351 : 09 Kasım 2014, 02:06:43 »
Maça dönecek olursak yine karşımızda 10 kişi kalan takım yine skor anlamında rahat bir maç geçirmedik penaltı vs tamam ama vermedi işte bunun altına sığınamayız ben hocanın yaptığı hamleleri açıkcası beğenmedim savunma çıkarıp hücumcu alıyorsun orta saha çıkarıp bir hücumcu daha alıyorsun sonra bir zorunlu değişiklikti galiba Gökhan çıktı Selçuk girdi komple hücuma dayalı bir kadroya döndü takım ve sonuç bence yetersiz
Hocam maçı izlemediniz herhalde ?

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #352 : 09 Kasım 2014, 02:09:55 »
Hocam maçı izlemediniz herhalde ?
Peki

Sizce Sow kimin yerine girmeliydi ???

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #353 : 09 Kasım 2014, 02:12:25 »
Peki

Sizce Sow kimin yerine girmeliydi ???
Değişiklikler konusunda eleştirilerine lafım yok kimine göre iyidir kimine göre kötüdür ama takım bugün şiir gibi oynadı yani sonuçun böyle olması bence rizenin şansı

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #354 : 09 Kasım 2014, 02:15:06 »
Peki

Sizce Sow kimin yerine oyuna girmeliydi ?

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #355 : 09 Kasım 2014, 02:16:21 »
Değişiklikler konusunda eleştirilerine lafım yok kimine göre iyidir kimine göre kötüdür ama takım bugün şiir gibi oynadı yani sonuçun böyle olması bence rizenin şansı
Ozur dilerim
Sorum @Mert Uzun' a olcakti

Sizle ayni fikirdeyim

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #356 : 09 Kasım 2014, 02:52:55 »
Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa ne de şampiyonluktur diyoruz ama bu küçük diktatör camiayı rezilliklere boğdu resmen . Başına bi iş gelse oh olsun derim net.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #357 : 09 Kasım 2014, 08:13:25 »
ismail hoca'nın risk alan oyuncu değişikliklerini takdir ediyorum. Ne Ersun Hoca ne Aykut Hoca bunu yapamıyordu.
Ersun Hoca mı yapamıyordu? Öyle bir yapıyordu ki hatta "4 forvet demek daha çok hücum demek değildir" diye eleştiriliyordu kendisi.

Maça gelecek olursak, takım iyi görüntü verdi. Bunda Rize'nin kötü oyununun payı ne kadardır bilemiyorum. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde kaleye atılan şutlar 22-0 idi. Ama takımın genel olarak keyif verdiğini ve İsmail Hoca'nın benim beklentilerimden fazlasını ortaya koyduğunu söylemeliyim. Şimdilik hem oyuncuları iyi idare etti hem de takım beklenenden çok daha iyi durumda. Fizik-kondisyon durumu da yine tahminlerin üzerinde. Umarım böyle devam eder.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #358 : 09 Kasım 2014, 08:16:33 »
Yalnız bu kombine iptali muhabbeti Fenerbahçe'den Azizbahçe'ye emin adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor.
Bir milyon üye diye çalışma yapılan dönemde taraftarı küstürerek değil milyon, yüz bin kişi bile bulamazsın.

Halkın takımı diye kendini adlandırıp, sırf muhalif diye taraftarın kombinesini gerekçe göstermeden iptal etmek olsa olsa benim gibi kimsenin tarafında olmayan, tek derdi Fenerbahhçe olan sıradan taraftarın sana cephe almasını sağlar.
Aziz Yıldırım çok büyük hata yapıyor.
Hocam aynı malum şahıs gibi Aziz Bey de nereye oynayacağını biliyor. Biraz zaman verin, o 1 milyon üyeyi de bulur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #359 : 09 Kasım 2014, 08:36:07 »
Hocam aynı malum şahıs gibi Aziz Bey de nereye oynayacağını biliyor. Biraz zaman verin, o 1 milyon üyeyi de bulur.

Umut kardeşim mevcut şartlar halinde ( ülkenin ekonomik vs ) değil 1 milyon 100.000 bile bulamazlar
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno