rvp united gibi dünyanın en büyük birkaç takımından birinden neden ayrıldı madem ayrıldı neden o seviyede daha bir takıma transfer neden olmadı 1983 doğumlu kariyerinin sonuna gelmiş bir adam. adamın hareketleri tavırları ayrı bir dünyada yaşıyor sanki yoksa nani, caner, volkan gibi oyuncular yeterli teknik ve zekaya sahip. bursa antalya maçında rvp olsaydı puan kaybetmezdik diyenler son maçlarda düzenli olarak oynuyor çok mu fark yarattı.
Kariyerinin sonuna gelmis dedigin adam, 3 sene once Arsenal formasi ile 48 macta 37 gol atmis. Kariyerinde ise mac basina 0.5 ortalama ile oynamis. Bu seneki performansi kariyer ortalamasi ile neredeyse ayni. "Kariyerinin sonuna gelen adam" argumani her zaman gecerli bir arguman degil. Soyle bir gecmise donup bakacak olursak, Turkiye Ligi'nde en cok ses getiren isimlerin o turden futbolcular oldugunu goruruz. Galatasaray, kariyerinin sonuna gelmis adamlarla UEFA Kupasi'ni kazandi mesela.
"Adamin hal ve tavirlari ayri bir dunyada yasiyor sanki" demissin. Mal gibi bir teknik direktorlerle yarim sezon kavga dovus icinde olsam, yemin ederim, ayagimi bile oynatmazdim. RVP yine iyi yapiyor.
RVP'nin her hareketi buram buram IQ kokuyor. Volkan Sen, Caner ve Nani gibi fanileri yazmak bence yanlis olmus. Aralarindan bir tek Caner'in ciddi bir cabasi var, o da istediklerini tam olarak sahaya koyamiyor, teknik el vermiyor. Bunlari ben cok az mac izlememe ragmen gorebiliyorum. Tonla mac izleyen arkadaslarimiz nasil goremez? Allah'tan Turkiye Ligi'nde bu IQ farki cok aciga cikmiyor.
Bu isin artik ilk maci veya son maci kalmadi. Takim bir turlu eksenine oturmadi. Bu acidan ben sucu Fernandao'da da bulan biri degilim. Takimin bu haline baktigimda, en buyuk sorumlu olarak Vitor'u gosteriyorum. Sampiyon olsa da fikirlerim degismeyecektir.