Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 234261 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,çok çekişmeli bir maç olabilir,sanırım hallederiz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Montanonun ateş edeceği bir maç.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)
« Yanıtla #482 : 08 Kasım 2014, 20:36:38 »
Besim
Türkiye ye dönüş mu yapacaksın  ?

Yok, onu demek istemedim :) Telefonda demek istedim. 

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
De la cruz oynayacak mı? Milli takım için ülkesine gitmiş çünkü

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
Ynt: BVL 4. Hafta Bursa B.B. - Fenerbahçe Grundig 08.11.2014 [14.30]
« Yanıtla #484 : 08 Kasım 2014, 21:42:29 »
Maçtaydım. Yukarıdaki fotoda da görüyorum kendimi  ;D

İlk set çok başabaş geçti. 23-20 olduğunda artık kopardık derken Polen'in üst üste hatalarıyla rakip set sayısı attı. Ama Polen'in verdiği seti üst üste 2 blokla Dicle geri aldı.

İkinci set antrenman havasında geçti. Skor 20-6 olduktan sonra Bursa peşpeşe 3 sayı alınca Seda Uslu'nun sevinci görülmeye değerdi :p

Üçüncü set yine çekişmeli başladı. Durum 12-12 iken tribündeki 3-5 azgın Bursaspor taraftarının hayvanlıkları sanırım kendi oyuncularının da dikkatini dağıttı ve skor bir anda 19-12 falan oldu. Böyle it sürüsü, takımına faydadan çok zarar verir. Sahada kızlar oynuyor. Tribünlerde çocuklu, kadınlı, aile topluluğu keyifle izliyor. Bu hayvanlar kızlarımıza, hocamıza, hakemlere, taraftarımıza maç boyu küfür ediyor. Değerli Türk polisi de bunların kafasını ezeceğine bizim taraftarı karşı tribünün taa üstünde kafeste tutmaya çalışıyor. Yazıklar olsun.

Maça dönersek....

Polen çok kötüydü. 16 sayı aldığına bakmayın. Maçın koptuğu anlarda geldi o sayılar. Kritik topların hemen hiçbirini öldüremedi.

Dicle blok canavarı. Mesela bir rally'de rakibin 4 hücumuna blok yaptı, beşincide topu dışarı attılar :)

Lo Bianco takıma biraz daha alışmış gibiydi. Daha uyumlu oynadılar.

Asıl dikkatim Kristin'in üzerindeydi. Mutlulukla söyleyebilirim ki her maç üzerine koyarak iyileşiyor. Tamam, öldürücü bir winner değil. Fakat hem savunmada çok gayretliydi hem de hücumda etkinliği daha fazlaydı. Geri ortadan 4-5 hücum yaptı, biri dışında sayı aldı. İlk başta çok eleştirilmiş olsa da hocanın Kristin ısrarını mantıklı buluyorum. Sonuçta kötü oyuncu değil. ABD milli takım kadrosunda. Ama takıma yeni yeni alışıyor. Bu da çok normal. Bosetti'nin yokluğunda Kristin'in performansı çok önemli. Bunun için de maç oynaması, takıma, pasörlere alışması şart.

Sarı Meleklerimize 10 gün sonra kupa maçında tekrar kavuşmak üzere veda ettik.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #485 : 08 Kasım 2014, 21:53:43 »

İlk set çok başabaş geçti. 23-20 olduğunda artık kopardık derken Polen'in üst üste hatalarıyla rakip set sayısı attı. Ama Polen'in verdiği seti üst üste 2 blokla Dicle geri aldı.

İkinci set antrenman havasında geçti. Skor 20-6 olduktan sonra Bursa peşpeşe 3 sayı alınca Seda Uslu'nun sevinci görülmeye değerdi :p

Üçüncü set yine çekişmeli başladı. Durum 12-12 iken tribündeki 3-5 azgın Bursaspor taraftarının hayvanlıkları sanırım kendi oyuncularının da dikkatini dağıttı ve skor bir anda 19-12 falan oldu. Böyle it sürüsü, takımına faydadan çok zarar verir. Sahada kızlar oynuyor. Tribünlerde çocuklu, kadınlı, aile topluluğu keyifle izliyor. Bu hayvanlar kızlarımıza, hocamıza, hakemlere, taraftarımıza maç boyu küfür ediyor. Değerli Türk polisi de bunların kafasını ezeceğine bizim taraftarı karşı tribünün taa üstünde kafeste tutmaya çalışıyor. Yazıklar olsun.

Maça dönersek....

Polen çok kötüydü. 16 sayı aldığına bakmayın. Maçın koptuğu anlarda geldi o sayılar. Kritik topların hemen hiçbirini öldüremedi.

Dicle blok canavarı. Mesela bir rally'de rakibin 4 hücumuna blok yaptı, beşincide topu dışarı attılar :)

Asıl dikkatim Kristin'in üzerindeydi. Mutlulukla söyleyebilirim ki her maç üzerine koyarak iyileşiyor. Tamam, öldürücü bir winner değil. Fakat hem savunmada çok gayretliydi hem de hücumda etkinliği daha fazlaydı. Geri ortadan 4-5 hücum yaptı, biri dışında sayı aldı. İlk başta çok eleştirilmiş olsa da hocanın Kristin ısrarını mantıklı buluyorum. Sonuçta kötü oyuncu değil. ABD milli takım kadrosunda. Ama takıma yeni yeni alışıyor. Bu da çok normal. Bosetti'nin yokluğunda Kristin'in performansı çok önemli. Bunun için de maç oynaması, takıma, pasörlere alışması şart.

Guzel yorumlarin icin tesekkurler.

Çevrimdışı Besim

• Üye
De la cruz oynayacak mı? Milli takım için ülkesine gitmiş çünkü

Oynamayacak diye biliyorum.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Oynamayacak diye biliyorum.

Cruz - Büşra mı yoksa Fürst-Esra mı deseler ilkini tercih ederdim. Cruz'u manşette yıkmak gerçekten zor değil açık bir hedefti. Eczacıbaşı iyi manşet getirirse Asuman da biraz iyi oynarsa ortalar en skorer olur bizim maçta. Poljak-Fürst'ü olabildiğine tutmak lazım.Neslihan zaten oynasa bile verim veremez o omuzla.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #488 : 08 Kasım 2014, 22:35:26 »
Yok, onu demek istemedim :) Telefonda demek istedim. 
haa anladım. gelme lan zaten :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #489 : 09 Kasım 2014, 14:46:51 »
Hildebrand toparlamış, bu iyi oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #490 : 09 Kasım 2014, 14:51:36 »
Hildebrand toparlamış, bu iyi oldu.

İlla toplayacaktı..Sonuçta abd milli takımının 16 kişilik kadrosunda oynamış önceleri ilk 6 sında süre bulmuş bir kadın..Amil de gayet netti..

E yani 1 maçta astık evine yolladık hatunu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #491 : 09 Kasım 2014, 17:12:55 »
Logan Tom'u beğenmeyen taraftara Kristin'i zaten beğendiremeyiz :)

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #492 : 09 Kasım 2014, 18:00:51 »

Maça dönersek....

Guzel yorumlariniz icin tesekkurler.

Meliha sure aldi mi?
Aldi ise nasildi ?

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #493 : 11 Kasım 2014, 22:39:14 »
Guzel yorumlariniz icin tesekkurler.

Meliha sure aldi mi?
Aldi ise nasildi ?

Meliha sadece 4-5 rally için oyuna girdi. Neredeyse hiç hücum yapmadan maçı tamamladı. Meliha için üzülüyorum. Şu takımda gelecek için en önemli 2 oyuncumuz Meliha ve Dicle diye düşünüyorum. Fakat daha zamanı var. Eminim daha çok fırsat bulacak ve başarılı olacaktır.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #494 : 11 Kasım 2014, 23:36:14 »
Meliha sadece 4-5 rally için oyuna girdi. Neredeyse hiç hücum yapmadan maçı tamamladı. Meliha için üzülüyorum. Şu takımda gelecek için en önemli 2 oyuncumuz Meliha ve Dicle diye düşünüyorum. Fakat daha zamanı var. Eminim daha çok fırsat bulacak ve başarılı olacaktır.
Geri Donusunuz icin tesekkurler.

Bende Melihanin daha fazla sure almasini ve uzun yillar takimin temel taslarindan biri olmasini cok istiyorum.
Tabi ki Diclede buna dahil