"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sakatlığıyla ilgili çok zamanı varsa bu daha yeni mi ortaya çıkmış?
Hep duyum bunlar gerçek değildir belkide
Kim'i belkide benden cok seven yoktur, yeri bende ayridir ama yaptigi hareket kendisine hic yakismadi. Kendisinin kotu oynadigi mactan sonra rakip takim oyuncusuyla yemege cikip, ustelik bunu instagramda paylasmasi hic hos olmamis. Biz burada uzulurken, boyle sey yapmasi. Ne bileyim, sundan da anlasiliyor ki Kimin kafasi dun macta degilmis. Ustelik kafamda bir soru var, dun Caterina Kim ve Sheilla ile birlikte iken, ablasi Lucia Bosetti neden onlarla bir degildi? Twitterda yazilanlara gore, dun macta da degilmis, galiba sozlesmesi feshedilecekmis, eger boyle birsey olursa sezon cope gidecek maalesef.Sent from my iPhone using Tapatalk
Şöyle düşünelim, aynı haraketi futbol takımından birisi yapsa ne tepki gelir? Mesela atıyorum Alper, yenildiğimiz GS maçının gecesinde GSdan bir futbolcu ile dışarı yemeğe çıkıyor ve bunu paylaşıyor. Tabii ki çok tepki gelir.Kim e verdiğim tepki de bunun için, Kim canımız ciğerimiz belkide benden çok seven yoktur Kim'i, çok maç kazandırdı ama kötü oynadığı bir maçtan sonra şu fotoğrafı paylaşması hoşuma gitmedi.
Şuanda voleybola ilgim varsa Fenerbahçe sayesindedir, evet Fenerbahçe futbol'u sayesinde. Çünkü bir çoğumuz Fenerbahçe sevdasına futbolundan düştük. Tabiiki armaya aşığız ama futbol bunda çok önemli bir sebep oldu.O yüzden, Fenerbahçe taraftarı olarak benim olaylara voleybol yönünden bakmam şuan için mümkün değil gibi görünüyor, çünkü dediğim gibi voleybolu da Fenerbahçe sayesinden takip etmeye başladım.