Amatör takımların Türk statüsünde oynatmayacağı Kristin yabancı statüsünde oynarsa,sürekli blok aralarını boş bırakan Bauer yabancı statüsünde oynarsa,zaten Türk oyuncularımızın da kalitesi şu durumdayken bu takımı izlemek işkence gibi arkadaş,iyi servis atmasak her takım bizi yenebilir şu anki halimizle,gerçekten abartmıyorum,servis dışında Nilüfer'den daha iyi yaptığımız hiçbir şey yok,şaka gibi.Allah'tan iyi servislere karşı çok hata yapıyorlar.
Bloklar rezalet,iyi servislere karşı manşetler evlere şenlik,savunmayı söylemeye gerek yok.Bu takımdan iyice ümidi kesmeye başladım,her maç belki biraz aşama kaydederiz diye izliyorum ama nafile.Kristin yerine Bosetti olsa takım bazı konularda seviye atlayacak kesinlikle ama böyle devem edersek özellikle de ortalarımız blok yapmayı geçtim Bauer-Eda ikilisi sezon başından beri topu bile yumuşatamamaya devam ederse ve de savunmamız amatör takımların çıkaracağı topları çıkaramamaya devam ederse o da kesinlikle yetmez.
2 ay önce de söylemiştim,Dicle gibi blok yapan bir oyuncu varken Bauer ve Eda'yı aynı anda oynatmak saçmalık,Bauer rakip iyi manşet alıp hücum ettiğinde bloklarda kara delik gibi,pasörün Elif olduğu bir ortamda onun hücum gücünden de yararlanamazsın,şampiyonlar ligi maçlarında Bauer-Eda ikilisi ile oynatmakta ısrar edilirse işler hiç istemediğimiz gibi gidebilir,şu oyunla 2. turda kaza yaşamayacağımızı kimse garanti edemez.Artık bazı önlemlerin alınması gerekiyor.Yoksa yolun sonu zifiri karanlık,sezon başından beri 1 gram ilerleyemedi takım.Her maç dejavudan ibaret gibi gelmeye başladı bana.Oynanan oyun hep aynı,sadece rakibin adı farklı.
Erkek takımını izlemek ne olursa olsun insana bir keyif veriyor,orta sınıf bir ispanyol basketbol takımı gibiler,belki kadro kalitesi çok iyi değil ama voleybolun doğruları neyse onu uygulamaya çalışıyorlar,öyle olunca da Paris'e,Macerata'ya galip gelebiliyorsun ama bayan takımımız 3-0 kazandığımız maçlarda bile kimseye keyif veriyor mu acaba bilmiyorum,bu maçlarda bile içimiz daralıyor çoğu zaman.Önlemler alınmalı,Bosetti sağlıklı dönerse ve Kristin az para alıyorsa Kristin'in yerine ya iyi bir libero alınmalı,Dicle düşünülmüyorsa da blok yapabilen bir orta alınmalı.Risk alınması gerekiyor,yoksa 1 sene daha heba olabilir,öyle birşey olursa en çok da Kim için üzülürüm.