Cem, neyin adaleti Allah askina?
Bir tarafin kaybinin oteki tarafin kazanci oldugu bir oyundan soz ediyoruz. Rekabetin en vahsi bicimde husule geldigi bir alandan, rekabetci spordan soz ediyoruz. Bence adaletin soz konusu olacagi husus, Naz'in Rasic'e verdigi paslari ovmek degildir; ama illa ki oyle ise, bence de, Serkan'in dedigi gibi Rasic'e o paslari vermek mesele degil. Muhim olan, diger paslari nasil vermissin? Milli takimda kime nasil vermissin? Ben soyleyeyim. Bu kiz, sisirilen bir balondan baska bir sey degildir. Bu kulubun en buyuk dusmanlarina edebilecegim adil bir yorum yok, olmayacak da.
Derdimi belki soyle ifade edebilirim: duydugum hususlar dahilinde, benim icin bu kiz Ergin Ataman, Fatih Terim, Melo ve benzeri isimlerle birdir. O yuzden, buradaki arkadaslarim buna ovguleri dizdikce, kusura bakmayin ama bu ovgulerin aksini iddia etme hakkim vardir. Yanlis ve adaletsiz oldugumu dusunuyorsaniz, o da sizin dusuncenizdir, saygi duyarim. Yapacak bir sey yok. Bu arada, her zaman derim ve demeye de devam edecegim: bizdeyken de abartildigi kadar iyi bir pasor olmadigini soyluyordum, simdi de ayni seyi soyluyorum ve bunu en buyuk samimiyetimle soyluyorum.
farklı şeylerden bahsediyoruz besim
mevzu Fenerbahçe ise afedersin ama nazın da bilmem ne yapayım Vakıfînda gui nin de bilmem ne yapayım....
bunlar ayrı konular. ALlah hepsininde belasını verebilir gram umurumda değil...
Milli takımda benim umurumda değil.. isterse sonuncu olabilir. hatta kötü oynaması da benim hoşuma gidiyor ..
neyse gereksiz uzuyor konu...
takıntılarımızdan ve ön yargılarımızdan kurtulamadıktan sonra bu tartışma '' çıkmaz sokak '' olur kalır...
ama BEsim bir dost tavsiyesi... Gou veya başka sevdiğin sporcuya karşı yapılan sana göre haksız eleştiri de ben olsam ağzımı açmam ...
çünkü aynısını sende yapıyorsun farklı bir spor dalında.
aradaki fark şu ( burada oyuncu kalitelerini ve yeteneklerini tartışmıyorum. farklı sporlar farklı işler )
*senin sevdiğin gönül verdiğin oyuncuya karşı senin tutumun
*nefret ettiğin oyuncuya karşı senin tutumun...
ikinci ruh halindeki sen ile Gou ya takıntılı yazılar yazan misal iskender arasında benim ve adım gibi eminim ki birçok insan gözünde hiç fark yok...
edit : iskender gece gece aklıma sen geldin. mimlemiyim seni .. yanlış anlaşılmasın..
besim'im, güzel yeğenimin gözlerinden öpüyorum, yengeme selamlar.
sana hiçbirşey yok bu akşam
ben yatar Allah rahatlık versin...