Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114181 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #45 : 20 Ekim 2014, 23:58:52 »
Besim sen bu işten anlarsın..Yedek smaçör kim olacak?

Valla bence Lo Bianco formdayken, Kim ile Montano uzerinden bu isi bitirelim diye soyledim.  Benim gordugum kadariyla smacor hususunu tolere edebiliriz.  Kristin'in verecegi katkinin, Lo Bianco'nun oyun anlaminda verecegi katkian dusuk olacagini dusunuyorum.  Ozellikle, sezon basi olmasi ve oyuncularin birbiriyle hic oynamamis olmasi nedeniyle, Lo Bianco gibi deneyimli bir pasor bu isi tecrubesi ile daha iyi kotarir gibime geliyor.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #46 : 21 Ekim 2014, 00:04:50 »
Valla bence Lo Bianco formdayken, Kim ile Montano uzerinden bu isi bitirelim diye soyledim.  Benim gordugum kadariyla smacor hususunu tolere edebiliriz.  Kristin'in verecegi katkinin, Lo Bianco'nun oyun anlaminda verecegi katkian dusuk olacagini dusunuyorum.  Ozellikle, sezon basi olmasi ve oyuncularin birbiriyle hic oynamamis olmasi nedeniyle, Lo Bianco gibi deneyimli bir pasor bu isi tecrubesi ile daha iyi kotarir gibime geliyor.

Melihayı kuş gibi avlar Gui..Tolore etmek zor Besim..Olacak iş değil..Yerine koyamazsan birini yapacak bişey yok gibi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #47 : 21 Ekim 2014, 00:20:58 »
Melihayı kuş gibi avlar Gui..Tolore etmek zor Besim..Olacak iş değil..Yerine koyamazsan birini yapacak bişey yok gibi.

Zaten, iki ihtimal de ideal olani yansitmiyor.  Ikisi de belli avantaj ve dezavantajlarla birlikte geliyor.  Ben Lo Bianco seciminin daha faydali olacagini dusunuyorum.  Sezon ortasi olsa daha farkli olurdu ama takim hazir degilken, isi iyi bilen bir pasorun yonetimi daha yerinde olabilir. 

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #48 : 21 Ekim 2014, 10:44:30 »

3 yabancı köşe smaçörü ile başlamak daha doğru olur gibi. Takımın çoğunluğu 2 aydır birlikte çalışıyor. Normal şartlarda kazanmamız lazım bu maçı.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 21 Ekim 2014, 11:28:38 »
Bu maçta giderse pazar/pazartesi/salı  3 lü kombo eziyet günü olur :)
En azından  bu kupayı Vakıfbank'a kaptirmayalim ve 3 ün 1 ini alalım. :) 8)

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #50 : 21 Ekim 2014, 12:28:00 »
cem kardeşim bünyen alışık değil mi böyle kupalar kaybetmeye şahsen normal karşılıyorum böyle durumları bağışıklık kazandı

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #51 : 21 Ekim 2014, 13:15:10 »
Bence bize üstünlük sağlayabilecekleri Rasiç, Kübra ve Bahar ortalarından olabilir bu yüzden Bauer'le başlamak bence daha dengeli olacaktır. Eda'nın da durumunu bilmediğimizden bence Bauer siz çıkmak daha fazla sorun yaşamamıza neden olabilir..Aslında Vakıfbank'ın yabancı tercihlerine göre kadronun şekilleneceğini düşünüyorum..Vasileva, Rasiç, Sheila üçlüsüne ,Kim, Montano, Bauer (Lo Bianco) şeklinde yer alırız gibi..Ben Kristin den alacağımız katkıyı Meliha dan alabileceğimizi düşünüyorum..O yüzden Bauer veya Lo Bianco ile başlamak daha doğru gibi geliyor..Montano ve Kim iyi servis serileri yakalayabilirse maçı kazanacağımızı düşünüyorum..Dünya Şampiyonasında tükenmişlik sendromuna yakalanmış gibi gözüken Gözde'yi iyi servislerle oyundan düşürebilirsek dirençlerini kırabiliriz..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 21 Ekim 2014, 13:37:05 »
cem kardeşim bünyen alışık değil mi böyle kupalar kaybetmeye şahsen normal karşılıyorum böyle durumları bağışıklık kazandı
ben rahat adamım
Üzülürüm ama kahrolmam
spor bu her skor var yapacak birşey yok...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #53 : 21 Ekim 2014, 14:08:14 »
Aneta Havlíčkova @anetka44  ·  12 dk. 12 dakika önce
Good luck girls today😉 Let's go Fenerbahce....I cross my fingers👍 @Gogis18 @elf27 @edaerdem14 @kimyk10 @BauerChristina1 @mervedalbeler
0 yanıt 13 retweet 8 favori
 Yanıtla  Retweetle13  Favorilere ekle8
Daha fazla

helal olsun kıza

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #54 : 21 Ekim 2014, 14:14:01 »
Vakıf:1.65
Fenerbahçe:2.04

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #55 : 21 Ekim 2014, 14:40:03 »
Geçmişteki maçları baz alarak oranları belirliyorlar kabulde, ne biz ne de vakıf geçtiğimiz.sezonki takımlar değiliz.
...

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #56 : 21 Ekim 2014, 15:02:46 »
Ya Leo 3. yabancı olur ya da Kristen. Kadro nasıl olur form durumları nasıldır bilemiyorum lakin kazanalım şu maçı alalım yeter bana. Sevmiyorum vakıflı sevimsizlerii üffff. Başarılarla  dolu kupalarla dolu  bir sezon olsun hayırlı olsun. Haydi sarımelekler
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #57 : 21 Ekim 2014, 15:36:26 »
montanonun forma giymesi zormuş neden acaba sakatlığı mı var

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #58 : 21 Ekim 2014, 15:42:54 »
montanonun forma giymesi zormuş neden acaba sakatlığı mı var

Evet, oyle bir haber cikti.  Vakifbank'in durumunu bilmiyorum ama eger dogru ise, Montano olmadan maci almamiz cok zor.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #59 : 21 Ekim 2014, 15:56:16 »
Herkese merhaba,

Milli takımlarla aram iyi olmadığı için yazın spordan uzak kaldım. Bugün maçla birlikte sahalara dönüyorum.
Meliha'yı yedekleyecek başka Türk smaçör olmadığı için Kim-Kristin-Bauer olarak çıkılması taraftarıyım. Montano'nun sakat olduğunu varsayarak.. Montano sağlamsa tabii ki Bauer yerine onu yazardım. Vakıfbank çok riske girmezse takımın yarısı (iskeleti) birbirine alışkın, bu yüzden belki bir adım önde gibi ama bu sezon onları bol bol yeneceğimize eminim. Esas rakip Eczacıbaşı olacak..

Sakatlıksız, keyifli ve bol kupalı bir sezon olsun.