Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 115408 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #585 : 12 Nisan 2015, 21:14:55 »
Sen ben istiyoruz Koshelevayı da çapsız adamlar var yönetici olarak onlar halen kibirlerini büyütüyorlar. Kosheleva da yüzde 99 gitti Eczacıya malesef :(

Gitmemesi lazım. Brako, Rasic,Larson göz göre göre gitti. Hill gitti. Koshaleva bari gitmesin. Dünyada başka takım yok gibi bir de bizim en büyük iki rakibimize gidiyor hepsi. Ona uyuz oluyorum. Gönder gereksiz 3 yabancıyı al onların maliyetine Koshalevayı. Onlar şimdiden gelecek senenin kadrosunu kuruyor. Geç kalmamak lazım. Koshalevayı da rakip forması altında izlemek çok üzücü olur.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #586 : 12 Nisan 2015, 21:16:04 »
herkes görsün bosettiyi
Sıcrarken kafası gecti fileyi.
1 de paso blokouta devam etse öldürmeye calısmak yerine:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #587 : 12 Nisan 2015, 21:16:52 »
Bu sezon bir maç izledim, pir izledim. Vakıf'ı yendik... Kerameti kendimden mi bilsem... İş, benim sahneye çıkıp bir kaç küfür etmeme bakıyormuş. :)))

Emeği geçenlere teşekkürler. Fener koydu mu çok pis koyar. Hepsi bu...
Hakan Yaman bundan sonra tum macları izliyorsun kacarı yok:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #588 : 12 Nisan 2015, 21:19:18 »
Gitmemesi lazım. Brako, Rasic,Larson göz göre göre gitti. Hill gitti. Koshaleva bari gitmesin. Dünyada başka takım yok gibi bir de bizim en büyük iki rakibimize gidiyor hepsi. Ona uyuz oluyorum. Gönder gereksiz 3 yabancıyı al onların maliyetine Koshalevayı. Onlar şimdiden gelecek senenin kadrosunu kuruyor. Geç kalmamak lazım. Koshalevayı da rakip forması altında izlemek çok üzücü olur.

Aynen senin gibi düşünüyorum, Bauer + Montano zaten o maliyeti karşılar bence. Bu arada Diclenin, Polenin, Melihanın da katkısı kesinlkle artacaktır. Ali Koç başkana ulaşmak lazım aslında. Bu at hırsızlarını seneye dümdüz etmek lazım :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #589 : 12 Nisan 2015, 21:25:59 »
Aynen senin gibi düşünüyorum, Bauer + Montano zaten o maliyeti karşılar bence. Bu arada Diclenin, Polenin, Melihanın da katkısı kesinlkle artacaktır. Ali Koç başkana ulaşmak lazım aslında. Bu at hırsızlarını seneye dümdüz etmek lazım :)
Aynen abi. Montano ucuz degil. Bauer, richards. Vallahi üçüne koshaleva alınır. Ali koç duysun sesimizi. Seneye tam geri donsun Sarı Melekler :)

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #590 : 12 Nisan 2015, 21:27:48 »
meliha yı cok küçümsüyorsunuz şuna emin olun bu kız gecen seneye kadar kumda oynuyordu şaka degil harbiden plajda oynuyordu ilbank sayesinde salon voleybolüne giriş yaptı ve inanılmaz bir gelişme gösteriyor bu gün bir iki hata karşısında demedik laf bırakmıyoruz ama emin olun bu kız bizim gelecegimiz şu an oynadıgı mevkide gözde var fakat hem gözdeden daha atletik daha genç daha uzun ve bu kızın maç oynaması lazım oynadıkça degerini anlayacaksınız şimdi gecen seneden sedamı polenmi deseler ben kendi adıma gözü kapalı seda derim ve bana deselerki çirkef spastik gözdemi yoksa melihamı desler tereddütsüz meliha derim her oyuncu hata yapar hata yapmayan hiçbirşey yapmayandır millet yerli smaçör diye yırtınırken biz elimizdekini harcamak için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz bu da oldukça entrasan bir durum

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #591 : 12 Nisan 2015, 21:28:37 »
Sıcrarken kafası gecti fileyi.
1 de paso blokouta devam etse öldürmeye calısmak yerine:)

orda şöyle birşey var polen ve meliha oynadı daha etkili biri oynasaydı hem hücumda hem defansta daha fazla katkı verebilir şüphesiz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #592 : 12 Nisan 2015, 21:50:00 »

Ya Hill'in vakıf işi kesin mi

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #593 : 12 Nisan 2015, 21:55:18 »
Ya Hill'in vakıf işi kesin mi
Kesin diye haber yapılmış. Bilemiyorum tabi.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #594 : 12 Nisan 2015, 21:56:33 »
meliha yı cok küçümsüyorsunuz şuna emin olun bu kız gecen seneye kadar kumda oynuyordu şaka degil harbiden plajda oynuyordu ilbank sayesinde salon voleybolüne giriş yaptı ve inanılmaz bir gelişme gösteriyor bu gün bir iki hata karşısında demedik laf bırakmıyoruz ama emin olun bu kız bizim gelecegimiz şu an oynadıgı mevkide gözde var fakat hem gözdeden daha atletik daha genç daha uzun ve bu kızın maç oynaması lazım oynadıkça degerini anlayacaksınız şimdi gecen seneden sedamı polenmi deseler ben kendi adıma gözü kapalı seda derim ve bana deselerki çirkef spastik gözdemi yoksa melihamı desler tereddütsüz meliha derim her oyuncu hata yapar hata yapmayan hiçbirşey yapmayandır millet yerli smaçör diye yırtınırken biz elimizdekini harcamak için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz bu da oldukça entrasan bir durum
1 yıl Italya'ya kiralayalım gelsin geri biz de Neriman'ı alalım seneye.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #595 : 12 Nisan 2015, 22:11:40 »
Geçen sene Halkbank maçını katleden ve Erkek Voleybol Takımının küçülme kararı almasına sebep olan kişi yine sahnede...

Erdal Akıncılar:

O maçtan sonra hangi maça çıkarsa çıksın "Hırsız Hakem" diye bağırıyoruz kendilerine.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #596 : 12 Nisan 2015, 22:19:22 »
Bu mac nazarinda, bu kupanin analizini yapmak gerekirse:

(1) Kagit uzerinde Vakifbank'tan iyi oldugumuzu; en azindan onlar kadar iyi oldugumuzu hep soyledik.  Surekli mac kaybetmemiz veya az farkla kazanmamiz, onlarin mental ustunlugu olarak yorumlandi.  Gercekten de bu seneki maclara baktigimizda, Vakifbank maclarini hep bir iki kucuk fark nedeniyle kaybettik.  Ancak tum bu maclarda degismeyen bir husus vardi, o da Vakifbank'in hucum anlaminda zayif, savunma anlaminda ise guclu olmasi.  Bizde ise savunmada cok zayif, hucumda ise nisbeten guclu bir goruntu hakimdi.  Bu Super Kupa haftasina baktigimizda, tablo cok daha degisikti.  Vakifbank hem hucum hem de savunmada zayiflamis; biz ise hucumda o kadar etkili olmamamiza ragmen, savunmada ciddi bicimde ilerlemis bir goruntu cizdik.  Kisacasi, daha dengeli bir takim haline geldik.

(2) Abbondanza'yi cok elestirdik, ki bunlarin hicbiri yersiz elestiriler degildi.  Ancak gelen basarilarda da bazi hususlari ona teslim etmemiz gerekir.  Sene basindan beri savunma anlaminda bir gram ilerleme kaydedemeyen takim, bir anda savunma performansini nasil bu kadar arttirdi?  Bence burada birden cok unsur var.  Birincisi, Abbondanza takimin bu bariz eksikligi uzerinde calisma yapmis.  Oyunculardaki her topa atlayan hirsli hareketler dikkat cekici idi.  Onceden "savunmada topa elimizi bile degdiremeden sahamiza dusen toplar" varken, simdi neredeyse her topa bir sekilde dokunuyoruz.  Bu ciddi bir fark yaratti.  Ikincisi, Cem'in de dedigi gibi organik olarak iyi isleyen, dogru kadroyu bulduk.  Nisbeten mutevazi ama takim olarak birbirine uyumlu bir ilk 6 vardi sahada.  Bauer yerine Dicle olsaydi ve Bosetti bu serideki gibi hirsli olsaydi, onceki maclarda da ciddi fark yaratirdi. 

(3) Gordugunuz gibi "YERLI pasor olmadan mac kazanamayiz" efsanesi de tarihin tozlu sayfalarina karisti.  Avrupa'nin en buyugu olan takimi yerle yeksan ederek, ezeli rakibimizi de kirli oyunlarina ragmen cok guzel bir oyunla alt ettik.  Tabii ki yine eksikliklerimiz cok fazla ama daha once de isaret ettigim uzere, bizim ESAS sikintimiz pasor degil, savunma idi.  Bu alanda biraz gelisme kaydedince, farkimizi ortaya koyduk.

Gelecek sene ile ilgili calismalara mutlaka baslamis olmamiz lazim.  Gonlumden Fabiana geciyor ama anladigim kadariyla Akinradewo radarimizda.  Hayirlisi olsun.  Esas odaklanmamiz gereken oyuncu, aylardir soyledigim gibi (cok sukur Ilhan ve Zeki Abilerle ayni fikirdeyiz) Kosheleva.  Cok ozel bir oyuncu ve her yeri domine edebiliriz. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #597 : 12 Nisan 2015, 22:23:06 »
Biraz da Kıçını kaldıramayan Bauer yoktu şükür bu maçta Besim, maçı onun sayesinde kazandık. :) Seda bile bu Bauerden daha hareketliydi yahu.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #598 : 12 Nisan 2015, 22:43:41 »
Biraz da Kıçını kaldıramayan Bauer yoktu şükür bu maçta Besim, maçı onun sayesinde kazandık. :) Seda bile bu Bauerden daha hareketliydi yahu.

Ya abi hic sorma.  Bu kadar yavas bir orta olamaz.  Resmen yabanci hakkimizi bosa harcadik... 

Bu arada, su mactaki seyirci destegi Istanbul'daki maclarda olsa, biz her macimizi aliriz.  Gecen seneki, bu senenin yanina yanasamayacak kadro ile bile seyirci destegi sayesinde Vakifbank'i alt etmistik.  Ciddi bir fark yaratiyor bu tur ortamlar.  Insallah lig maclarinda guzel bir organizasyon yapiliyor. 

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #599 : 12 Nisan 2015, 23:07:59 »
O maçtan sonra hangi maça çıkarsa çıksın "Hırsız Hakem" diye bağırıyoruz kendilerine.

Ağzınıza sağlık abi, ne diyeyim. Sizin gibi taraftarların artmasını dilerim.