Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 115158 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #600 : 12 Nisan 2015, 23:11:39 »
Maçlar için bu tarz topic Ler açalım ve başta İstanbullular olmak üzere maça gelebilecek üyeler toplanarak gidelim maçlara bana uyar kesinlikle yapalım bunu

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #601 : 12 Nisan 2015, 23:23:59 »
Bir de şampiyon yapsın o zaman sever miyiz ki acaba?😊

severiz ya :)))

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #602 : 13 Nisan 2015, 00:20:44 »
Simdi hep ayni seyi diyorsun diye elestireceksiniz, eyvallah ama yaptigim tek sey kendi oyuncumu ovmek.  Maci tekrar izlerken dikkatimi cekti.  Su ilk sette Naz'in attigi her rezalet pasin ardindan, Lo Bianco nazire yaparcasina muazzam bir oyun kurmus.  Yahu Lo Bianco gibi bir pasorden suphe edilir mi?  :)

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #603 : 13 Nisan 2015, 00:50:50 »
lo bianco nun pasörlük yetenegine laf eden adamı voleybol camiasında aforoz ederler hele bu maç öyle bir anda öyle bir hareket yaptı ki bence maçın mesaj anıydı gözde tribüne giden topu cevirip bizim sahaya pas atmasına neden oldugundaki vakıfbank oyuncularındaki hırsı körüklerken o kısa boyuna ragmen top bizim sahamıza gectikten sonra herkes kime pas atacak diye beklerken rasiçli kübralı orta oyuncularının dibine bırakınca topu hırslanan vakıfbanklı oyunculara tam bir şok yaşatması muazzam bir oyun zekasıydı karşı takıma bir mesajdı ne yaparsanız yapın bu maçı alacagız hareketiydi ve ben maçı kazanacıgımızı o anda anladım o seti vermiştik ama diger setlerde vakıfbankı resmen fileden süpürdü edayı bu kadar aktif bu sezon kaç kez izledik kimden sonra en cok sayı alması kimin bu kadar rahat sayı alması la bianco nun sayesinde

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #604 : 13 Nisan 2015, 01:04:44 »
Sıcrarken kafası gecti fileyi.
1 de paso blokouta devam etse öldürmeye calısmak yerine:)

Şöyle katılmıyorum.
Blokout kullanamamasının nedeni karşısında zıplayınca 3 metreyi geçen Kübra ve o kadar yükseği göremeselerde yine yükseklik konusunda sıkıntısı olmayan Naz ya da Gözde'nin olması.
Blokout aslında çözüm(ki ligin ikinci yarısında oynadığımız maçta bunu çok yapmıştı) ama artık çok iyi önlem alıyorlar ona ve paraleli çok iyi kapatıyorlar o'da mecburen içeri vurmak zorunda kalıyor.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 01:05:19 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #605 : 13 Nisan 2015, 01:23:01 »
Bu arada, gumburtuye gitmesin...  Bu kupa ve galibiyet, "oyuncularimiz Vakifbank'in kutlama yemegine gittiler" diye burayi yakip yikan forumdaslarimiza gelsin :)
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 01:23:20 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #606 : 13 Nisan 2015, 01:30:02 »
Armanın gururu Sarı-Melekler! Uzun aradan sonra Vakıfbank'ı yenip kupa almanın bu kadar keyifli olacağını düşünmezdim, emeği geçen herkese yürekten tebrikler.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #607 : 13 Nisan 2015, 01:44:34 »
Vakıf'a cins diyen arkadaşlar, siz birde onları şahin göz uygulamasıyla izleyin.
3-4 pozisyonu anlarızda arkadaş oyunculu atrenörlü her sayıya itiraz edilir mi?
Aslında onlarda haklı... Bariz file hatasını ekranda görmesine rağmen en kritik yerde kendilerine sayı verebilecek bir hakemle oynadılar.
Çok rahat 3-0 yada 3-1 kazanabileceğimiz maçı biraz şansızlık(Meliha'nın fileye taktığı servis, ardından Merve'nin ikramı) bir o kadarda spor kulüplerinin düşmanı bankac ıların(hangi banka olduğu önemli değil) has dostu hırsız hakem adıyla nam salan e.akıncı sayesinde anca 3-2 kazanabildik.
Ekrana yansıdı mı bilmiyorum ama kendisinin maçtan ayrılırken vakıf'lılara bakışı ben eliden geleni yaptım siz başaramadınız dercesineydi(ciddiyim).
Vakıf'a karşı kazanılan her maç değerli, kupaların ise tarifi yok...
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Sayelerinde çok güzel iki gün geçirdik.
Biz oturduğumuz yerde bu kadar yorulmuşken oyuncular 5 set boyunca sahada canlarını dişlerine takıp oynamışken kimseyi kırmayıp o tribün senin bu tribün benim koşup tezahüratlara eşlik etmeleri çok güzeldi.
Ayrıca Ezgi Dilik cidden bizden birisiymiş.
Oyuna girdiğinde gelen servis serilerinin yanında taraftarıda sürekli havaya sokması on numaraydı.
Zaten herkesten çok sevinenlerden birisi yine alt yapımızdan yetişen Melis ile oydu. :)
İstatistiklerden bağımsız gözlemleyebildiğim kadarıyla;
Merve belki bir seti kaybetmemize neden olacak hatayı yaptı ama iki gündür takımın en iyi iki-üç isminden birisiydi.
Eda bu maç özelinde "Fenerbahçe kaptanlığı yan gelip yatma yeri değil" dercesine iyi oynadı(ki uzun zamandır bu kadar etkili olduğunu hatırlamıyorum).
Dicle gelişecek, geliştikçe basit hataları minimuma indirecek, performansından memnunum.
Lo Bianco yine Kim üzerinden çok oynadı ama çok çok kötü manşetler geldiğinde en garanti oyuncuya pas verilmesi bu işin fıtratında var.
O'nun dışında takımı maestro gibi yönetti.
Bosetti, hücumda yüzdesi düşük olabilir ama yaptığı savuma ile bu durumu çok rahat tolere edebiliyor.
Şuan ki formu bir kaç hafta önce olsaydı şuan ikide iki yapmış ligi kazanıp tulum çıkarmaktan bahsediyorduk(talihsizlik işte).
Polen, iyi niyetinden şüphemiz yok, zaten sakat sakat oynuyor.
O'nun aldığı her sayıyı artı olarak nitelendiriyorum.
Meliha, çok güzel bir kardeşimiz(hatta yakından bakınca haddinden bile fazla güzel diyebilirim).
Bunu eleştiri olarak söylemiyorum, keşke ortalama bir voleybolcu olacağına şu güzelliğiyle dünyanın sayılı mankenlerinden birisi olmak için farklı birr kariyer planı çizseymiş.
Ezgi; o bizden birisi.
Kim; o bize Allah'ın bir lütfu.
İki gündür aynı bestedeki takım isimlerini değiştirip tekrar tekrar söylememize sebep oyuncu...
Kim koydu Kim koydu eczacı'ya Kim koydu...
Kim koydu Kim koydu vakıfbank'a Kim koydu...
Hakemler içinse Kemalettin Şentürk'ten geliyor; "Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama hepsinin Allah belasını versin"

Bu arada herkesin 03/07 sonrası Fenerbahçe işte bu yüzden bitmez minvalinde bir hikayeye denk gelip "he he" deyip geçmişliği vardır.
Bende onlardan birisiydim ta ki şu iki günde gördüğüm bir tabloya kadar.
İki gündür maçı izlediğim yerde 3 çocuk yaşları taş çatlasın 6-7...
Boylarından büyük bayrağı üçü biren tutup sahayı bile görmelerine engel olsada maç boyunca hiç susmadan kendilerince tezahürat yaptılar.
İşte bu yüzden çok rahatlıkla söyleyebilirim bu çocukların şu yaşta yüreğine Fenerbahçe aşkı aşılanmışken istediğiniz kadar 3 temmuz yaşatın bu takımı yı-ka-maz-sı-nız...
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #608 : 13 Nisan 2015, 01:58:43 »
Bulent eline saglik.  Ankara elinden gelenin en iyisini, hatta fazlasini yapti.  Sira Istanbul seyircisinde. 

Bu arada, maci tekrar izleme sansi olanlar tie-break setindeki 3. sayimizda Lo Bianco'nun attigi pasa baksinlar.  Bu pastaki teknigi tarif etmek imkansiz. 

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #609 : 13 Nisan 2015, 03:57:38 »
ABD Milli Takimi'nda Hill yokken Hildebrand vardi.  Hill kimdir? 
Kimberly Hill 1.96 boyunda 26 yasında , gecen sene Sopot bu sene de İtalya'da oynayan smacor/pç Vakıf almıs.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #610 : 13 Nisan 2015, 06:08:48 »
Kimberly Hill 1.96 boyunda 26 yasında , gecen sene Sopot bu sene de İtalya'da oynayan smacor/pç Vakıf almıs.

Oltaya gelme güzel kardeşim. :)

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #611 : 13 Nisan 2015, 09:11:09 »
Yabancılar Kim  hariç biri gider biri gelir hiçde umrumda değil bizim için önemli olan yerli durumu .Yerlilere takviye yaptılarmı yaptılar yoksa gençlerimiz oturmaya başlıyor.onun içinde çok güvenip zaman vermek lazım.Polen,Dijle,Ezgi,Melis,Merve,Meliha

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #612 : 13 Nisan 2015, 09:33:45 »
Dün çocuklarla hafta sonu pikniğine gitmiştik. Sırf bu maçı izlemek için erken dönmek durumunda kaldık.  İyi ki dönmüşüz, çok güzel bir maç oldu.

İki maçlık seride herkes elinden geldiğince katkı yaptı ama Liberomuz Merve ile Kim'i ayrı bir yere koyuyorum.

Galibiyet ve kupa için emeği geçenlere teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #613 : 13 Nisan 2015, 09:53:55 »
Koshelava yi burada mırıldanma çağımıza; şube yönetimi ile muhabbeti olan arkadaşlar kulaklarına fisildasinlar...kacirmayalim o kızı...
Vakıf zaten costagrandenin yerine birini alacak...
Eczacı kimin yerine almaya çalışıyor anlamadım...Cruz yada larson dan birini birakacaklar mi acaba?
Kim+koshelava+bosetti super 3 lu olur...
Polen+meliha+nerimanla iyi yerli  3 altwrnatifimiz olur top öldüren..
Koshelava+Neriman için bu yönetim elinden geleni yapmalı..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #614 : 13 Nisan 2015, 09:58:49 »
Koshelava yi burada mırıldanma çağımıza; şube yönetimi ile muhabbeti olan arkadaşlar kulaklarına fisildasinlar...kacirmayalim o kızı...
Vakıf zaten costagrandenin yerine birini alacak...
Eczacı kimin yerine almaya çalışıyor anlamadım...Cruz yada larson dan birini birakacaklar mi acaba?
Kim+koshelava+bosetti super 3 lu olur...
Polen+meliha+nerimanla iyi yerli  3 altwrnatifimiz olur top öldüren..
Koshelava+Neriman için bu yönetim elinden geleni yapmalı..
Hocam Dela gidip Koshe geliyormus.Meliha cok istikrarsız bence 2 mac oynuyor tamam diyorsun bu turnuva berbattı bence