Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114888 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #615 : 13 Nisan 2015, 10:33:33 »
Vallaha umarım bizimkiler uyumaz..bozarlar o isi..

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #616 : 13 Nisan 2015, 10:34:05 »
Ağzınıza sağlık abi, ne diyeyim. Sizin gibi taraftarların artmasını dilerim.
Guidetti'ye de onlarla oynadığımız her maçta her sayı alışımızda (tabii skor olarak öndeysek) kendilerine "time out" diye bağırarak mola işareti yapıyoruz (orta parmak ile).
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #617 : 13 Nisan 2015, 11:08:26 »
Merhabalar,

''Artık Ölsemde Gam Yemem''  Cümlesini kim kullanmışsa beni düşünerek yazmış.Aynı duyguları paylaştım.Bugünleri görmek için Bukadar uzun bir süre bekliyeceğimi düşünmemiştim.
Uzun süredir ilk defa çok sevinçliyim.Her Vakıfbank yenilgisinden sonra bir kaç gün kendime gelemezdim. Vakıfbank'ı yenince bu seferde sevinçten ve heyecandan daha kendime yeni gelir gibiyim.

Vakıfbank'la karşılaşmamak için Galatasaray'ı tuttuğuma hala inanamıyorum.Onlara karşı,sevgisizlik,hırs,kızgınlık aynı ama sanırım finalde Galatasaray'ı yenme şansımızın daha fazla olması.

Öncelikle Ankara seyircisine Teşekkür ederiz.Veleybolda uzun süredir böyle sahiplenme ve çoşku görülmedi genelde boş Türbünlere oynanıyor. 40+ Programında Tuğba Fenerbahçe seyircisinin ilgisi az diye dert yanıyordu.Bu sene ne olduysa her branşta yanlız bırakıyoruz.Aslında 25 milyon seyircisi olan kulüp gibi değiliz.Biz hep iyi sonuçlar istiyoruz ama biz taraftarlar olarak elimizden geleni yapıyormuyuz.? Avrupa bizden daha iyi Mastenisinden tutta,veleybola kadar türbünleri dolduruyorlar.
Sparta prag Şampiyon olduysa Taraftarının emeği kaçınılmazdı.

''Maçlar için bu tarz topic Ler açalım ve başta İstanbullular olmak üzere maça gelebilecek üyeler toplanarak gidelim maçlara bana uyar kesinlikle yapalım bunu '' smith jr   Arkadaşımızın aklına gelen aslında burdaki yöneticilerin aklına gelmeliydi!Eskiler bilir Facebook,Twiter filan yokken Mirc vardı.Ozaman super online üzerinden Yüzlerce insan yazışıyor,ve ortak hareketlere katılıyorduk.Ozaman becerilen şeyler şimdi daha güzel olur.Tabi ben uzun süredir özel sorunlarım yüzünden maça gidemesemde sizlere burdanda destek veririm.Tabi yöneticiler daha iyisini bilir.

Geçen günde buralarda yazdığım yazılarda ''siz herşeyi Abbondanza'nın başarısızlığına bağlıyorsunuz ama ben sizin kadar katı bakmıyorum.'' demiştim.Yani Hocamız la bütün maçları alabiliyorda sadece Vakıfbanka takılmak onun başarısız olduğunu gösterirmiydi.Artı Bizden biri gibi sevinci ve üzüntüyü aynı paylaştık.Bence bazı arkadaşların Abbondanza takıntısı benim Naz Israrıma benzedi.Nasıl Naz gelirse ben Maçları izlemem diyen arkadaşlar varsa Vakıfbankın hocası için bende aynı duyguları paylaşıyorum.Avrupa kupasında maç 2-2 olduktan sonra Çizgifilimlerde görmeye alıştığımız yere yatarak sevinme modeli gözlerimin önünde hala gitmedi.Evet bu sevinç sadece Çizgi filimlerde olur.Abbondanza'nın kişiliği bile ona 5 basar.

Bu maç Esaretten kurtuluş maçıydı,Ligde ve Avrupada başarılıda olsak Vakıfbank'a her maçta ezilmek nasıl bir duygu anlatamam.Kızlarımızın sevincini abartılı bulanlar vr galiba ama ben baştan sona hak veriyorum.Bu maçtan sonra Güvenleri geldi ve bundan sonraki maçlarda daha rahat oynayacaklarına eminim.Ben bile Televizyon başından kendimi alamadım ve Vakıfbanklıların yenilgiden sonraki yüzlerini seyretmenin bana verdiği hazı tarif etmem mümkün değil.Özellikle Gözde'yi,Naz'ı,Güldeniz'i seyretmeye doymadım.Uzun süredir bukadar desarj olmamışımdır.Setler 1-1 ve 2-1 olduğunda agzıma gelen küfürleri savuruyordum.4 seti sinirden seyretmedim ama bir taraftan sesi açıp başka odadan dinledim.

Bizim Takımın en hassas karnı duygusallığı,bir türlü Vakıfbank'ı yenememe ezikliği.Her Branşta olduğu gibi Veleyboldada Hakemlerden çekmeke devam ediyoruz.Onlara karşı en ufak bir güvenim,inancım,sevgi krıntısı yok.Aksine Nefretim daha fazla.Ama bugün hakem konuşmak istemiyorum.Bizim Takım arayı açsada en ufak bir hareket onları dağıtmaya yetiyor.Hakemin bir hatası sonucunda kızların kazandığı  puanı Vakıfbanka vermesi o setin kaybına yol açtı.Bu konuda özel olarak ilgilenilip güven eksikliğinin giderilmesi gerekiyor.

Bu maçta da görüldüki biz 4-5 sayı öndeysek o maçı aldık ama nezamanki kafa kafaya gidiyor Hakem ve Sanş faktörü Vakıfbank'ın yanında oluyor.Ayrıca Vakıfbank ve hocalarının herşeye itiraz etmeleri çamura yatma hareketlerinide hiç hoş karşılamıyorum.

Bir Arkadaş demişki ''ençok sevinen Melis oldu'' .Melis bizim olduğu kadar takımında göz bebeği.''Ufacık boyu var ama türlü türlü huyu var''Bu kızımız takım nezaman kötüde gitse hep takımın yanında oldu oynamadığı sürelerde bile oynıyan arkadaşlarını hep tetikledi,kocaman insanmış gibi onlara akıllar verdi.Son zamanlarda oyuna girincede yaşının çok üstünde başarı gösterdi.Çıkmayacak topları çıkardı,atlamaması gereken yerlere ölümüne atladı.O kız bizim geleceğimiz.Artı çok nazik,çok kibar,ve çokda mütevazi.inşallah hep öyle kalır.Bu takımın maskotu.Kupa töreni yapılırken Kaptanımız Eda Melisi yanına çagırdı oda çok şaşırdı ve sonra herkes geldi hep beraber kupayı kaldırdılar.Eda'ya bayıldım.Nasıl kaptan olunur herkese örnek olsun!!!

Herzaman diyorum,yabancı uygulamasının olduğu yerde Yerli oyuncular çok önemli.Vakıfbankın bugüne kadar başarılı olmalarının nedeni Türk oyuncular.Bizde Abbondanzada farkındaydı ama bizim oyuncularımız çok genç olması çok sıkı çalışıp bol bol maça çıkmaları buna oyuncu birliği,beraberliği ve uyum gelince bu takımı tutamazlar.Kaptanımız Eda dediki''Erkek oyuncular daha çabuk kaynaşır,gerekirse kavga eder ama o sorun biter,bayanlarda ise bu çok zor.ben takıma dedimki kimse kimseyi sevmek zorundada değil ama eger bir maç yapıyorsak yanındaki oyuncular kardeşin olarak göreceksin.birbirine kenetleneceksin buna uymayan gider''Kızlar genelde zor insanlardır.Dedikodu,birbirini kıskanma,çekememezlik,başkasını begenmeme duyguları kızlarda fazla olur.

Kim Hakkında bir şey yazmaya gerek yok çünkü onu yacak kelimeler daha icat edilmedi.Bence Türk Vatandaşı olarak kalsa çok sevinirim.
Besim'in söylediği gibi Bianco'yu dikkatli izleyince ona karşı biraz haksızlık ettiğimi anladım.Bosetti'de bu maçta daha iyiydi ama ona karşı boydan dolayı hala önyargım var.
Meliha Çok güzel bir kız ve arkadaşlar demişki bıraksın mankenlik yapsın.Meliha zaten güzelliği ve becerisiyle Kumsallarda keşfedilmiş.Aslında ben onu başarılı buluyorum ve ilerde dahada süper olacak yanlız bu maçta pek beğenmedim.Kendini tam veremedi.Gerçek Meliha bu değil ama dediğim gibi bunlar çok genç ve çok süreler alması şart.Tüm gençleri büyük maçlarda oynatamazsan bile normal maçlarda kazanma şansın var.

Dijle,Polen ve Ezgi ilerde dahada iyi olacaklar.ben tüm oyuncularımızı begendim.Uyum ve süreklilik saglandıgı taktirde çok daha başarılı olacaklar.

Bize yarattıkları buduygu ve haz için Tüm herkesi yürekten Alkışlıyorum.Milletçe bu takımı ALKIŞLIYORUZ. :D

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #618 : 13 Nisan 2015, 11:14:03 »
4 lü Finalller Ankara ver İzmir de..Seyirci avantajı bizde olacaktır..Yönetim bilet işine de giremeyeceği için dolu salonlar ve iyi taraftar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #619 : 13 Nisan 2015, 12:17:44 »
Kesin diye haber yapılmış. Bilemiyorum tabi.

Polonya'da vakıf'ın başkanı ile konuşurken ismi geçmişti...Acaba oradan mı yaptılar...Ama Costa'nın gideceği kesin

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #620 : 13 Nisan 2015, 12:32:21 »
4 lü Finalller Ankara ver İzmir de..Seyirci avantajı bizde olacaktır..Yönetim bilet işine de giremeyeceği için dolu salonlar ve iyi taraftar

Dun Hakan Dincay roportaj esnasinda soylemisti; tam idrak edememistim.  O zaman, harika...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #621 : 13 Nisan 2015, 12:46:47 »

Ankara etabı hangi tarihler arasında?
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #622 : 13 Nisan 2015, 13:33:14 »

Herzaman diyorum,yabancı uygulamasının olduğu yerde Yerli oyuncular çok önemli.Vakıfbankın bugüne kadar başarılı olmalarının nedeni Türk oyuncular.Bizde Abbondanzada farkındaydı ama bizim oyuncularımız çok genç olması çok sıkı çalışıp bol bol maça çıkmaları buna oyuncu birliği,beraberliği ve uyum gelince bu takımı tutamazlar.Kaptanımız Eda dediki''Erkek oyuncular daha çabuk kaynaşır,gerekirse kavga eder ama o sorun biter,bayanlarda ise bu çok zor.ben takıma dedimki kimse kimseyi sevmek zorundada değil ama eger bir maç yapıyorsak yanındaki oyuncular kardeşin olarak göreceksin.birbirine kenetleneceksin buna uymayan gider''Kızlar genelde zor insanlardır.Dedikodu,birbirini kıskanma,çekememezlik,başkasını begenmeme duyguları kızlarda fazla olur.

Abi, eline saglik oncelikle.  Hepimizin yasadigi o gerginlik anlarini cok guzel yansitmissin.  Ben de heyecandan maci kapattim bir ara. 

Katilmadigim iki husus var.  Yerli olayi.  Bence de cok onemli bir unsur ama farki yaratan unsur "cogu zaman" kaliteli yabanci oluyor.  Yabanci derken alelade yabancidan bahsetmiyorum.  Bugun Vakifbank'in rekorlar kiran takimdan, giderek dususe gecen takim olmasindaki esas unsurlardan biri de yabanci faktoru.  Sheilla'yi ben cok begenirim ama Vakifbank'in oyuncusu degil.  Bunun sebebi de Naz'in oyun stili ile Sheilla'nin oyun stilinin gece ve gunduz gibi farkli olmasi.  Naz'in attigi paslar ne Sheilla'ya ne de Vasileva'ya uygun degil.  Rasic ile olan uyumu bu iki oyuncuya yansitamadi.  Keza Eczacıbaşıbasi'na gelecek olursak, yerli kadrosunda degisen bir sey yok ama her maci kaybeden takimdan, Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olan takima evrilmelerindeki en buyuk etken Larson (ve SL ozelinde konusursak, De La Cruz). 

Bize gelecek olursak, Kim'i cikartip baska bir 4 numara koy, alelade bir takim huviyetine burunuruz.  Iste Kosheleva da Kim ayarinda baskin bir oyuncu.  Elimizden kacirir da, Ecacibasi kaparsa, gecmis olsun. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #623 : 13 Nisan 2015, 14:34:56 »
Vay anasini, arkadas!  Neler olmus boyle :)

http://voleybol-e.com/?p=1192

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
« Yanıtla #624 : 13 Nisan 2015, 14:57:33 »
Gökçen bir yere mi gitti sakat mı? Hiç bir resimde göremedim..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #625 : 13 Nisan 2015, 15:04:32 »
Vay anasini, arkadas!  Neler olmus boyle :)

http://voleybol-e.com/?p=1192

Beter olsunlar, ben demiştim demekten nefret ediyorum ama oyuncu-koç evliliği bizim memlekette olmaz demiştim malesef, bütün sorunların asıl kaynağı buradan başlıyor bence. Hangi baba kızını böyle bir hocanın çalıştırmasını gönlü rahat olarak ister?

Bu arada vatandaş resmen Gözdenin ismini de vermiş, gereğini yapın diyor işaret ediyor bir de. Bakalım gözde ve güzide oyuncudan ne tür tepkiler gelecek? :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #626 : 13 Nisan 2015, 15:18:18 »
O zaman Naz, Gizem, Gözde Fenerbahçemize hayırlı olsun diyebilir miyiz? :D
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #627 : 13 Nisan 2015, 15:22:41 »
O zaman Naz, Gizem, Gözde Fenerbahçemize hayırlı olsun diyebilir miyiz? :D

Gizem in, others out :)   Hatta mümkünse Shoooooot :)
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 15:23:07 Gönderen: akarship »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #628 : 13 Nisan 2015, 15:30:52 »
Öyle deme Zeki abi.
Dün Gizem ve Gözde ikincilik size çok yakışıyor alkışını alırlarken bize doğru çok içli bakıyorlardı.
Muhtemelen birisi seneye bunlar için oynayacağım, diğeri bu sefer bunları nasıl sinir edemedim diye baıyordu ama olsun.
Naz'a dikkat etmedim.
Zaten maç boyunca pek dikkate değer bişey yapmadı. :D
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #629 : 13 Nisan 2015, 15:37:15 »
Öyle deme Zeki abi.
Dün Gizem ve Gözde ikincilik size çok yakışıyor alkışını alırlarken bize doğru çok içli bakıyorlardı.
Muhtemelen birisi seneye bunlar için oynayacağım, diğeri bu sefer bunları nasıl sinir edemedim diye baıyordu ama olsun.
Naz'a dikkat etmedim.
Zaten maç boyunca pek dikkate değer bişey yapmadı. :D

3'ü 1 araya gelirse bunların bizde de fitne çıkarırlar diye istemedim ben. :)