Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 118570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: EVL 1. Hafta Fenerbahçe - Ziraat Bankası 19.10.2014 [14.00]
« Yanıtla #45 : 19 Ekim 2014, 18:10:35 »
Takımı tebrik ediyorum.Ben de 2 mactır Nikic'i pek begenmedim.Witsman ise bekledigimden iyi cıktı.Obur maclarda Markus Bohme'yi gormek istiyorum.Eger Metin smacor oynayabiliyorsa o oynasın.Ortada da Markus Bohme oynasın.
Bana kalsa ben de Ivan'ı tutmazdım.Ivan iyi oyuncu ama madem iddialı bir kadro kurmuyoruz Metin Toy ile oynardım.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #46 : 19 Ekim 2014, 18:12:42 »
Çapraz olarak Metin'i deneyip lig için ortaya Böhme'yi koymakta iyi bir alternatif.

« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 18:15:18 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #47 : 19 Ekim 2014, 18:15:11 »
Eveet,sezonu açtık ama maçı almamıza rağmen içimiz açıldı mı diye soracak olursanız hayır.Tamam sezonun daha başı kabul ama takım hiç te iyi oynamadı.Bizi en çok İvan'ın performansı etkiledi.Geçen seneye kadar uçana,kaçana vurur,olmayacak sayılar alırdı ama bu maçta sanki pambık gibi olmuş.26 hücumdan sadece 9sayı,1 blok ve bir de servis sayısı aldı.Keşke bu sene vedalaşsaydık dedirten bir performansı vardı.Diğer yabancılar için şimdilik bir şey diyemeyeceğim ama keşke yanılsam ama ŞL.maçlarında set bile alamayız sanırım.Ligde ise Halkbank'ı bir kenara koyarsak Arkas ve İBB nin de bu oyunla arkalarında kalırız.Çok kötümser bir tablo çizdim biliyorum ama ne yapalım ki bu takımdan bu sene ben birşey beklemiyorum.Kısaca "Ne kaa ekmek,o kaa köfte" değil mi?
Gelelim demin okuduğum seyirci performansını öven kardeşlerime,yahu son sette 20 li sayılardayız,set ortada,takımın tam da seyirci desteğine ihtiyacı olduğu anlarda Ersun Yanal tezahüratları kadar saçma bir şey olamaz.Ne yeri özellikle de ne de zamanı.Madem o tezahüratı yapmak istiyorsun,molalarda ya da set aralarında yapın .Tam da takımın seyirciye ihtiyaçları var hobaaaa duydukları tek şey "Ersun Yanal" .Ben de Ersun Yanal'ın gönderilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum ama o anlarda bu tezahürat gereksiz ve faydasızdı.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #48 : 19 Ekim 2014, 18:15:52 »
SErkan'ın . Nİkiç konusunda sana şöyle katılmıyorum
son 1 2 senesi kötü veya formsuz geçirmiş olabilir ama Nİkiç manşeti fena değildir senin ezdiğin kadar kötü değildir en azından :)
ama bizde 2 maçtır manşette kötü işler yaptı

Abi sen çok fazla ezmişsin diyorsan dönüp orada bir defa daha düşünürüm. :) Dediğin gibi son yıllarına atfen bu yorumları yaptım. Beni bilirsin ,
" Ivan'a karşı Macerata'dan kuyruk acın var "... bile dersen kabulümdür.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 18:19:17 Gönderen: Sisley Volley TV »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 19 Ekim 2014, 18:41:01 »
Abi sen çok fazla ezmişsin diyorsan dönüp orada bir defa daha düşünürüm. :) Dediğin gibi son yıllarına atfen bu yorumları yaptım. Beni bilirsin ,
" Ivan'a karşı Macerata'dan kuyruk acın var "... bile dersen kabulümdür.
ne demek kardeşim olur mu öyle şey :)
İvan onusunda benzer düşünüyoruz aslında ligi MEtin aVrupa İvan ile götürse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama henüz smaçörler ve pasör arasındaki uyum tam olmadan MEtin riskine girmek istemiyor olabilir çünkü smaçörler ile uyum sağlamayan Arslan çaprazını itin bir tarafına sokacak paslar atabilir. biraz daha geçiş süresi böyle gider diye düşünüyorum...
MArshall ve Fonteles sonrası görece daha düşük seviye oyuncu gelmesi sıkıntısını yaşıyoruz aslında :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #50 : 19 Ekim 2014, 23:10:50 »
Taraftar istediğini bagirsin ama mac sayisina yaklasildiginde değil...bu isten nefret ediyorum...yahu mac basinda bagir hadi mac bitsin öyle bagir..tam son setin en kritik yeri mac sayisi atiyoruz ersun yanal diyorlar...yahu set giderse belki puan gidecek hatta mac gidecek...maci al istediğini bagir..
Ayrıca ben tebrik falan etmiyorum oraya gidenleri (gerçek gönüllüler hariç)..macin canli yayini acik kanaldan olmasa emin olun orada olmazlardi...sirf ses duyurmak için gittiler...
Ayni tipte bir senaryo ile macin bir tanesinde (Alex olaylari)puan kaybetmistik 3. Seti verdikten sonra...mac sayisinda bu tezahuratlar baslamisti..ve puana malolmustu..
Yahu git protestonun futbol macinda yap..voleybolda değil..hadi yaptin bekle mac bitsin öyle yap...yada macin basinda takimlar oyuna yeni baslamisken yap..set arasinda milada yap..boyle kritik yerde saçma tezahuratlarla taraftarlik olmaz...
Kimse alinmasin üzerine ama düşüncelerim bunlar..kabul edemiyorum bu tip protestolari..voleybolcuların ne sucu var...tek kelime ile zamanlamasi ahmaklik o protestonun..
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 23:13:28 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #51 : 19 Ekim 2014, 23:44:20 »
Taraftar istediğini bagirsin ama mac sayisina yaklasildiginde değil...bu isten nefret ediyorum...yahu mac basinda bagir hadi mac bitsin öyle bagir..tam son setin en kritik yeri mac sayisi atiyoruz ersun yanal diyorlar...yahu set giderse belki puan gidecek hatta mac gidecek...maci al istediğini bagir..
Ayrıca ben tebrik falan etmiyorum oraya gidenleri (gerçek gönüllüler hariç)..macin canli yayini acik kanaldan olmasa emin olun orada olmazlardi...sirf ses duyurmak için gittiler...
Ayni tipte bir senaryo ile macin bir tanesinde (Alex olaylari)puan kaybetmistik 3. Seti verdikten sonra...mac sayisinda bu tezahuratlar baslamisti..ve puana malolmustu..
Yahu git protestonun futbol macinda yap..voleybolda değil..hadi yaptin bekle mac bitsin öyle yap...yada macin basinda takimlar oyuna yeni baslamisken yap..set arasinda milada yap..boyle kritik yerde saçma tezahuratlarla taraftarlik olmaz...
Kimse alinmasin üzerine ama düşüncelerim bunlar..kabul edemiyorum bu tip protestolari..voleybolcuların ne sucu var...tek kelime ile zamanlamasi ahmaklik o protestonun..

Katılıyorum :/

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 20 Ekim 2014, 03:44:47 »

O gün orada olanlar kadar hatta belki daha da fazla sayıda tribünce Dereağzında  U-19 maçına gitmiştik. Sonra Aziz Yıldırımın kalemşörleri başta çanak tutması üzerine çıkan olaylar yüzünden çapulcu ila edildiler. Polis Dereağzındaki tüm maçları bu sene taraftara yasakladı. O zaman ne canlı yayın ne başka bir şey vardı. Oradaki ekip Kasımpaşa U-14 deplasman maçına gittiği zaman da canlı yayın yoktu.

Futbol maçlarına bu Passolig yüzünden zaten gidilmiyor. Ülkerin salonunda ise zaten tribün yapılması imkansız. İnsanların sesini duyurabileceği tek  mecra Burhan Felek kaldı. Zaten protestonun amacı ulaşabildiğin kadar kişiye ulaşıp, ses getirmektir.  Belki haklısınız oradaki 1 puan riske edildi ama Fenerbahçenin gelecek yılları bir tane şahsın şekerinin ne zaman nüksetip nüksetmeyeceğine kalmış durumda. Tüm bir klüp geleceğinin yanında 1 puanın çokta lafı olmayacağını düşünüyorum.

Ki aynı insanlar Futbol maçında tepki verseler "paralı köpek" ilan edileceklerdi. Aziz Yıldırım gidene kadar bu protestoların artarak devam etmesinden yanayım
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 03:45:12 Gönderen: (EREN) »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
EVL 2. Hafta Maliye Milli Piyango - Fenerbahçe 26.10.2014 [16.00]
« Yanıtla #53 : 20 Ekim 2014, 10:34:02 »

Erkekler Voleybol Ligi 2. Haftasında deplasmanda Maliye Milli Piyango ile karşılaşacağız.

26.10.2014 Pazar

16.00 Maliye Milli Piyango - Fenerbahçe
(Ankara Başkent)

Fenerbahçe ilk haftada Ziraat Bankasını 3-0 yenerken, Maliye Milli Piyango Halkbank a 3-1 mağlup oldu.

Maliye Milli Piyango geçtiğimiz günlerde Balkan Kupasını kazanarak bu yıl Challenge Cup a katılmaya da hak kazandı.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
zor mac olacak...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Halledilir,sıkıntı yok.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bu maçta puan kaybedebiliriz, zorda olsa umarım galip geliriz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yayın var mı acaba?
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Anka