Eveet,sezonu açtık ama maçı almamıza rağmen içimiz açıldı mı diye soracak olursanız hayır.Tamam sezonun daha başı kabul ama takım hiç te iyi oynamadı.Bizi en çok İvan'ın performansı etkiledi.Geçen seneye kadar uçana,kaçana vurur,olmayacak sayılar alırdı ama bu maçta sanki pambık gibi olmuş.26 hücumdan sadece 9sayı,1 blok ve bir de servis sayısı aldı.Keşke bu sene vedalaşsaydık dedirten bir performansı vardı.Diğer yabancılar için şimdilik bir şey diyemeyeceğim ama keşke yanılsam ama ŞL.maçlarında set bile alamayız sanırım.Ligde ise Halkbank'ı bir kenara koyarsak Arkas ve İBB nin de bu oyunla arkalarında kalırız.Çok kötümser bir tablo çizdim biliyorum ama ne yapalım ki bu takımdan bu sene ben birşey beklemiyorum.Kısaca "Ne kaa ekmek,o kaa köfte" değil mi?
Gelelim demin okuduğum seyirci performansını öven kardeşlerime,yahu son sette 20 li sayılardayız,set ortada,takımın tam da seyirci desteğine ihtiyacı olduğu anlarda Ersun Yanal tezahüratları kadar saçma bir şey olamaz.Ne yeri özellikle de ne de zamanı.Madem o tezahüratı yapmak istiyorsun,molalarda ya da set aralarında yapın .Tam da takımın seyirciye ihtiyaçları var hobaaaa duydukları tek şey "Ersun Yanal" .Ben de Ersun Yanal'ın gönderilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum ama o anlarda bu tezahürat gereksiz ve faydasızdı.