Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 115009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Ynt: EVL 5. Hafta Fenerbahçe - G.Saray FXTCR 09.11.2014 [14.00]
« Yanıtla #165 : 03 Kasım 2014, 15:18:10 »
Telaşa lüzum yok,azıcık sıkıntı olsa da hallederiz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • Mertuzn
Ynt: EVL 3. Hafta Fenerbahçe - İstanbul B.B. 29.10.2014 [16.00]
« Yanıtla #166 : 03 Kasım 2014, 17:02:45 »
Kulübün açıklamasının üzerine stadın kombine satış gişelerinden biletlerimizi aldık ama kimlik olmadan bilet vermiyorlardı.Hatta oraya gelemeyen bir arkadaş için bile bilet vermediler,kimlik fotokopisini istediler ki herhalde bizleri (en küçüğümüz 60 yaşında) GFB li filan zannettiler .
Neyse zar zor arkadaşın TC.no.sunu alıp bilet alabildik.Ülen bunlar şimdi de hızlarını alamayıp parmak izi de ister falan keşke yanımıza ıslak mendil alsaydık diye de düşünmedik değil.
Saat 15.00 te salonun önüne geldiğimizde ortalık ana baba günüydü.5-6 yerde taraftarlar grupça toplanmışlar ve her tarafta polis.Gişenin önü kalabalık satış yok derken gişeyi açtılar ve kimlik fotokopisi ile bilet vermeye başladılar.Biz hemen içeri girdik,biraz sonra file arkasına 70-80 kadar GFB liler,yaklaşık bir o kadar da karşı tribüne kulübün GFB lileri konuşlandı.Her iki taraf ta maç başlayana kadar birbirlerinin tezahüratlarını kendi tezahüratları ile sabote ettiler.Maç başlayınca yan taraf bilet satışları ile ilgili yönetim aleyhine bağırmaya başladı.2.setin başında da salonu terk ettiler,karşı taraf ta 2.setin bitiminde salonu terketti.Sonunda "hamam deliye kaldı"derler ya salon da bize kaldı.Maç sırasında öğrendik ki ilk giden gurup dışarda kalanlarla birleşip kadın basketin maçına gitmişler.Karşı taraf ta bunu öğrenince onlar da Ataşhir'e gitmek için salonu terketmişler. Aziz Yıldırım,

GFB nin Ataşehir'e gittiğini öğrenince oradaki bilet satışını da durdurmuş.Maça giden arkadaşlar kulüp davetiyesi ile maça girmişler.Yani orası da burası gibi karışmış.Yahu bizler 40 takla atarak maç bileti alabildik te maça girişleri engelenecek olanlar nasıl bilet bulup girdiler anlamadık.Neyse maça gelince kötü oynadık,3-0 alınabilecek maçı kaybettil.Bu telafi edilebilir.İvan çok iyiydi,Böhme ilk maçı olmasına rağmen fena sayılmazdı,Nikiç vasattı.Yalnız 2.setin 15.sayısında İvan öyle muhteşem bir defans yapıp ta o defanstan sonra takım 15.sayıyı aldığında ki sevinci maçın bütün sayılarına bedeldi.O sahneyi göremeyen arkadaşlar mutlaka izlesinler.Herhalde ilk 3 (Halkbank hariç) için iyi bir mücadele olacak gibi gözüküyor.

sevgili abim ben GFB üyesiyim karşı grubumuz anadolu gfb bizim normalde onlarla problemimiz yok kendileri maç boyu aziz yıldırım diye bağırıyorlar biraz da Fenerbahçe için bağırsınlar biz başka bir şey istemiyoruz ki bize eşlik etseler gayet başarılı bir tribün oluruz ancak ibrahim gümüştekin aziz yıldırıma böyle bir ihanet yaparsa musluğun kesilceğini biliyor :)konumuza dönersek bileti olupta salona giremeyen çok sayıda arkadaşım var GFB'nin alt gruplarından Devils'ın yaklaşık 200 kişi olduğunu öğrendim içeri girememişler bunu öğrenen içerde ki abilerimiz ver kardeşlerimiz protesto amaçlı çıkmış salondan şimdi bunu ilk kez burda görüyorum anadolu gfb'de peşlerinden çıkmış şimdi size sorarım niye çıktılar madem amaç Fenerbahçe kalsınlar tribünde niye bizi sürekli taciz etmek amacıyla peşimizden geliyorlar?

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)
« Yanıtla #167 : 03 Kasım 2014, 17:42:40 »
sevgili abim ben GFB üyesiyim karşı grubumuz anadolu gfb bizim normalde onlarla problemimiz yok kendileri maç boyu aziz yıldırım diye bağırıyorlar biraz da Fenerbahçe için bağırsınlar biz başka bir şey istemiyoruz ki bize eşlik etseler gayet başarılı bir tribün oluruz ancak ibrahim gümüştekin aziz yıldırıma böyle bir ihanet yaparsa musluğun kesilceğini biliyor :)konumuza dönersek bileti olupta salona giremeyen çok sayıda arkadaşım var GFB'nin alt gruplarından Devils'ın yaklaşık 200 kişi olduğunu öğrendim içeri girememişler bunu öğrenen içerde ki abilerimiz ver kardeşlerimiz protesto amaçlı çıkmış salondan şimdi bunu ilk kez burda görüyorum anadolu gfb'de peşlerinden çıkmış şimdi size sorarım niye çıktılar madem amaç Fenerbahçe kalsınlar tribünde niye bizi sürekli taciz etmek amacıyla peşimizden geliyorlar?

Sevgili Mert,Kulübün siyaseti ve sizlerin siyaseti beni hiç ilgilendirmez,benim tek derdim salonda takımın seyirciye ihtiyacı olduğu anlarda onları desteklemek.Ziraatbank maçının son setinin son sayılarında sayılar dengede giderken maçı bırakıp yaptığınız "Ersun Yanal" ve "E bilete hayır"tezahüratları zamanlama açısından anlamlı mı?Tamam protesto edecekseniz edin de set araları var,molalar var.Tam zurnanın zırt dediği yerde saçmalıyorsunuz.Ben de Aziz Yıldırım'ı eleştiririm,kulübü yönetme tarzını asla tasvip etmem ve bunu da gerekli yerlerde dile getiririm ama yerinde ve zamanında.Bu arada yaptığınız tezahüratlar da bir işe yaramıyor.Bunu da bilesiniz.Futbol maçı gibi değil orası.Rakip servis atarken atanı bozmak için ıslık vs. gürültü yapılmalı,biz her sayı aldığımızda sayı alanın ismi ile beraber alkış ya da buna benzer şeyler yapılmalı.Gerekirse hakemi baskı altına almalı.Sizlerin yaptığı habire şarkı söylemek.İnanın bizim 9-10 kişilik ihtiyar gurubu gerek rakibi bozmak ve gerek takımı desteklemek adına sizden daha iyi maça etki ediyoruz.Aşağıda verdiğim şu linke bak 2 dakikanı alır ne demek istediğimi anlarsın.Link açılmazsa youtube 'a gir ve "çizgi hakemine ihtiyarların baskısı" yaz.
Çizgi hakemine tribündeki ihtiyarların baskısı / Fenerbahçe Grundig 3-1 Galatasaray

« Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 17:46:01 Gönderen: Süleyman Özgül »
Adı konamaz.

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
    • Mertuzn
Ynt: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)
« Yanıtla #168 : 05 Kasım 2014, 17:03:28 »
Sevgili Mert,Kulübün siyaseti ve sizlerin siyaseti beni hiç ilgilendirmez,benim tek derdim salonda takımın seyirciye ihtiyacı olduğu anlarda onları desteklemek.Ziraatbank maçının son setinin son sayılarında sayılar dengede giderken maçı bırakıp yaptığınız "Ersun Yanal" ve "E bilete hayır"tezahüratları zamanlama açısından anlamlı mı?Tamam protesto edecekseniz edin de set araları var,molalar var.Tam zurnanın zırt dediği yerde saçmalıyorsunuz.Ben de Aziz Yıldırım'ı eleştiririm,kulübü yönetme tarzını asla tasvip etmem ve bunu da gerekli yerlerde dile getiririm ama yerinde ve zamanında.Bu arada yaptığınız tezahüratlar da bir işe yaramıyor.Bunu da bilesiniz.Futbol maçı gibi değil orası.Rakip servis atarken atanı bozmak için ıslık vs. gürültü yapılmalı,biz her sayı aldığımızda sayı alanın ismi ile beraber alkış ya da buna benzer şeyler yapılmalı.Gerekirse hakemi baskı altına almalı.Sizlerin yaptığı habire şarkı söylemek.İnanın bizim 9-10 kişilik ihtiyar gurubu gerek rakibi bozmak ve gerek takımı desteklemek adına sizden daha iyi maça etki ediyoruz.Aşağıda verdiğim şu linke bak 2 dakikanı alır ne demek istediğimi anlarsın.Link açılmazsa youtube 'a gir ve "çizgi hakemine ihtiyarların baskısı" yaz.Çizgi hakemine tribündeki ihtiyarların baskısı / Fenerbahçe Grundig 3-1 Galatasaray

haklı olduğunuz konular var anlıyorum ve saygı duyuyorum keşke herkes sizin kadar bilinçli olsa

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Ynt: EVL 5. Hafta Fenerbahçe - G.Saray FXTCR 09.11.2014 [18.00]
« Yanıtla #169 : 07 Kasım 2014, 19:02:45 »
Bunlarla yaptığımız son 11 maçın 10'unu kazandık.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #170 : 08 Kasım 2014, 13:55:57 »
1.24 - 3.40 ile favoriyiz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #171 : 09 Kasım 2014, 11:49:26 »
Gişede bilet satışı olacak mı?Son maçlarda yaşanan bilet rezilliği yaşanmaz sanırım, herhangi bir duyuru göremedim.

• Üye
« Yanıtla #172 : 09 Kasım 2014, 12:33:02 »
Gişede bilet satışı olacak mı?Son maçlarda yaşanan bilet rezilliği yaşanmaz sanırım, herhangi bir duyuru göremedim.
Saat 10.00 dan itibaren her zamanki gibi sadece stadyumdan bilet satışı yapılacağını duyuran kurumsallığın zirvelerinde dolaşan kulüp gene bizi şaşırtmayarak saçmalamış.Saat 10.00 dan 11.00 e kadar orada bekleyen bizim ihtiyar heyetinden 5-6 arkadaş bilet alamadan evlerine döndü.Orada bulunan GFB taraftar gurubu yüzünden biletleri satışa çıkarmamışlar ve salonun önündeki gişeden satılacakmış.Bana arkadaşların telefonla anlattıkları bu.Ama bilemeyiz,belki gene stadyumda herhangi bir saatte satış yapabilirler veya İstanbul'un herhangi bir yerinden de olabilir.Şu an itibarı ile biletlerin nereden ve nasıl satılacağı meçhul.Sanırım bu konu İddia bültenine bile girebilir.
Adı konamaz.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #173 : 09 Kasım 2014, 14:32:00 »
Bu biletleri Silivri,Corlu,Gebze,İzmit gibi noktalardan satsınlar.Bilet satarken yapacak tezahuratların noter tasdikli fotokopisini istesinler.GFB vs ile ilgili hicbir bagı olmadıgına dair resmi belge istesinler.
Boyle sacmalık olur mu?Adam istedigi taraftar grubuna ait olabilir.İster Ali der ister Veli der.Haa mac sırasında devamlı takım sayı alırken bile takımın perf. dusurecek olumsuz tezahurat yaparlarsa zaten aklı selim FB taraftarı en basta onlara tepki gosterir.Ve her buldugu platformda stat,mikrofon,blog,forum bu gruplara tepki gosterir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #174 : 09 Kasım 2014, 14:38:15 »
He şöyle yola gelin..O biletleri salonda satacaksınız!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Mert Uzun

• Üye
    • Mertuzn
« Yanıtla #175 : 09 Kasım 2014, 14:53:11 »
Bilet bulsakta bulamasakta geliyoruz

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #176 : 09 Kasım 2014, 14:55:37 »
Bilet bulsakta bulamasakta geliyoruz

Salon gişesinden satılıyor diye bişey duydm
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #177 : 09 Kasım 2014, 17:59:35 »
Tribünler bomboş...İvan yok.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #178 : 09 Kasım 2014, 18:08:30 »
0-4'lük seri yedik:6-7

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #179 : 09 Kasım 2014, 18:10:31 »
Zaten boş olan ama en azından GS maçlarında daha dolu olan salon tamamen boş. Kimin eseri..
Nereden bilet alacağımdan hiç emin olamadığımdan ve kızgınlığımdan evden çıkmadım, televizyon başında içim acıyarak izliyorum.