Neden göstermeyelim abi..Yok böyle bişey..
İşte taraftar olarak en büyük hatamız bu..Hedef herkestir..
Sen oyununu oyna arkadaşım..Koçsan işini yap..Yenildiğin takım senden bütçe olarak az olan Challenge kupası için kurulmuş bir takım.Ve takımın skor gucunun yüzde 40 yok..
Kime ne diyelim..
Hakan Dinçay a kızalım..Başkana..e HADi taraftara da kızalım..Ama şu rezilliğe sebep olan adamları mı aklayalım..
O zaman Bayan Basketbol takımına neden millet çövdürüp saydırıyor..Bak F4 deler..Yine o mantıkla..
Net diyorum Koçundan oyuncusuna alayı karaktersizlik yaptı..(ivan dışında)
Neye göre gs'den daha iyi bir takımız ben de bunu anlamıyorum. 36 yaşındaki Ivan hariç gerisine bakıyorum hangi pozisyonda, hangi oyuncumuzla daha iyiyiz. 5 maç yapmısız, 4'ünü kaybetmişiz adamlara karşı. Demek ki bizden daha iyi takımlar. Şahsi düşünceme gelirsek de Gs de vasat, biz de vasat bir takımız bana göre. Şu takıma alınan yabancıları aylarca düşünsem aklıma gelmeyecek tipler
O nedenle eleştirmiyorum ben. Peki oyuncuya tepki gösterdin diyelim. Bi üst tura çıkamadık, gsye elendik, oyuncular ruhsuzdu şuydu buydu. Çıksak ne olacak gruplara. Ne gibi bir beklenti içinde olacağız gruplarda. Ben amaçsız, hedefsiz bir Fenerbahçe gördüğüm üzülüyorum.
Mesela Paulalı, Mari'li kadro da takımda Kim de olmasına rağmen o sene gsye her maç yenildi. Oturup da oyunculara mı giydirdik. Kapasitesi oydu takımın.
Bayan basket takımı ile ilgili millet demişsin ama ben kendi adıma sene başından bu yana koçu eleştiriyorum. Bojoviç'i takıma alanları eleştiriyorum. Bu şubenin Kalaycıoğlu ve Inıguez dahil gördüğü en kötü koçtur bu adam.