Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 114716 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
1 lira harcamaya gerek yok..direkt kapatalım...Artı bayan basketi de...atletizm vs dahil..futbol, bayan voleybol ve erkek basket kalsın ana spor olarak...20 milyon $'a yakın para kalır ve onunla diğerlerine takviye yaparız hiç değilse

Çevrimdışı exex

• Üye
1 lira harcamaya gerek yok..direkt kapatalım...Artı bayan basketi de...atletizm vs dahil..futbol, bayan voleybol ve erkek basket kalsın ana spor olarak...20 milyon $'a yakın para kalır ve onunla diğerlerine takviye yaparız hiç değilse

Futbol hariç diğer 2 branşta hersene F4 da final oynarız en az...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
bu branşta ivana gel 1 sene daha oyna aynı zamanda hoca ol deseler bare voleybolda boyle oyuncu hoca olayı varsa oda toplasın tüm gençleri 3 4 sene sonranın temellerini atsa

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ahaha yaaa..Bugun Bu şube oyuncusundan koçuna,şubecisinden yöneticisine kadar kepazeliğin kitabını yazdı..

İvan ı çıkarıyorum dışarı kötü oynasada çıkarırırım..Onun dışında herkes bu rezillikte pay sahibi.

Rakip takımın skorunun yüzde 40 ını yapan bir adam yokken sen bu takıma eziliyorsan kusura bakma salon boşmuş vs vs laf etmeye gerek yok...

22 BLOK yemişsin..21 servis kaçırmışsın..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Takıma tepki göstermeye gerek yok. Yatırımı keseriz haaa diye sene başı racon kesip de yalandan yere 4 yabancı alıp sezona başlayanlar hak ediyor tepkiyi. Şu takım son 10 yılın belki de salon sporlarındaki tek amaçsız takımıydı. Sıfır amaç, sıfır hedef ve sonuçta sıfır başarı. Çok mu zeki olmak lazım yada voleybolu bilmek lazım bu takımın hiç bir hedefe ulaşamayacağını görebilmek için. Tamamen gençlerle oyna, alma yabancı falan o zaman tepkini koymuş olursun piyasayı alt üst eden bankalara karşı. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Takıma tepki göstermeye gerek yok. Yatırımı keseriz haaa diye sene başı racon kesip de yalandan yere 4 yabancı alıp sezona başlayanlar hak ediyor tepkiyi. Şu takım son 10 yılın belki de salon sporlarındaki tek amaçsız takımıydı. Sıfır amaç, sıfır hedef ve sonuçta sıfır başarı. Çok mu zeki olmak lazım yada voleybolu bilmek lazım bu takımın hiç bir hedefe ulaşamayacağını görebilmek için. Tamamen gençlerle oyna, alma yabancı falan o zaman tepkini koymuş olursun piyasayı alt üst eden bankalara karşı. 

Neden göstermeyelim abi..Yok böyle bişey..

İşte taraftar olarak en büyük hatamız bu..Hedef herkestir..

Sen oyununu oyna arkadaşım..Koçsan işini yap..Yenildiğin takım senden bütçe olarak az olan Challenge kupası için kurulmuş bir takım.Ve takımın skor gucunun yüzde 40 yok..

Kime ne diyelim..

Hakan Dinçay a kızalım..Başkana..e HADi taraftara da kızalım..Ama şu rezilliğe sebep olan adamları mı aklayalım..

O zaman Bayan Basketbol takımına neden millet çövdürüp saydırıyor..Bak F4 deler..Yine o mantıkla..

Net diyorum Koçundan oyuncusuna alayı karaktersizlik yaptı..(ivan dışında)
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Hakan dincay a da yazdim...zannediyor ki bütçe düşük olsa bile o bütçeyle basari yakalamayı düşünmek dogru degil.
Esas basari subsubeye sponsorlari cekebilmek...potansiyeli üst seviyeye çekmek...
Banka mi sigorta şirketi mi olur bilmem ama transferden önemli bu şubeyi şöyle 3-4 yıllığına planlı şekilde ileriye götürmek...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Erkek voleybolu anladigim kadariyla cok kulfetli.  Iddiali bir kadro kuramadiktan sonra ortalama kadrolarla debelenmeye gerek yok.  Bence de kapatilsin, kadin voleyboluna aktarilsin. 

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Neden göstermeyelim abi..Yok böyle bişey..

İşte taraftar olarak en büyük hatamız bu..Hedef herkestir..

Sen oyununu oyna arkadaşım..Koçsan işini yap..Yenildiğin takım senden bütçe olarak az olan Challenge kupası için kurulmuş bir takım.Ve takımın skor gucunun yüzde 40 yok..

Kime ne diyelim..

Hakan Dinçay a kızalım..Başkana..e HADi taraftara da kızalım..Ama şu rezilliğe sebep olan adamları mı aklayalım..

O zaman Bayan Basketbol takımına neden millet çövdürüp saydırıyor..Bak F4 deler..Yine o mantıkla..

Net diyorum Koçundan oyuncusuna alayı karaktersizlik yaptı..(ivan dışında)

Neye göre gs'den daha iyi bir takımız ben de bunu anlamıyorum. 36 yaşındaki Ivan hariç gerisine bakıyorum hangi pozisyonda, hangi oyuncumuzla daha iyiyiz. 5 maç yapmısız, 4'ünü kaybetmişiz adamlara karşı. Demek ki bizden daha iyi takımlar. Şahsi düşünceme gelirsek de Gs de vasat, biz de vasat bir takımız bana göre. Şu takıma alınan yabancıları aylarca düşünsem aklıma gelmeyecek tipler
O nedenle eleştirmiyorum ben. Peki oyuncuya tepki gösterdin diyelim. Bi üst tura çıkamadık, gsye elendik, oyuncular ruhsuzdu şuydu buydu. Çıksak ne olacak gruplara. Ne gibi bir beklenti içinde olacağız gruplarda. Ben amaçsız, hedefsiz bir Fenerbahçe gördüğüm üzülüyorum.
Mesela Paulalı, Mari'li kadro da takımda Kim de olmasına rağmen o sene gsye her maç yenildi. Oturup da oyunculara mı giydirdik. Kapasitesi oydu takımın.
Bayan basket takımı ile ilgili millet demişsin ama ben kendi adıma sene başından bu yana koçu eleştiriyorum. Bojoviç'i takıma alanları eleştiriyorum. Bu şubenin Kalaycıoğlu ve Inıguez dahil gördüğü en kötü koçtur bu adam.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Ben olayın koç boyutunda değilim..Kadın şubesinin..Konumuz şu..

Böhme dediğimiz adam Dünya şampiyonasında en iyi orta oyuncu oldu..Daha ne..Nikiç sırp takımında..Arslan var..Serkan Milli takımda..Eee Gs den bana 1 oyuncu yaz abi yazabildiğim kadarıyla..

Çapsızlığın kitabını yazdı şube..Daha sı yok..A dan Z ye
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
yönetim için bundan iyi bahane olamazdı küçülmek için bence de haklılar taraftar bile desteklemiyor inanmıyor takıma.halkbank böyle kadro ile devam ederken hep figüran rollerinde oynarsın orta sıralar takımı olalım ne etliye ne sütlüye karışalım.....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

AĞZINA sağlık..
kağıt üzeri birşey ifade etmediğini yıllarca gördük.. evet Gs ye yenilmek ücüzü elenmek üzücü ama dediğin gibi bizden daha iyi TAKIM lar.
bunu tartışmak bile çok komik. biz bi uyum sağlayamadık. manşet alamıyoruz.
ortada rezalet filan yok , murat tepki vermeyi sever ,
son anda zorla zorla kurulmuş bir takım.
121 kez hücum etmişiz . 53 tanesi İvan 10 tanesi Metin e gitmiş.
% 60/40 manşet aldığın bir maçta - pasörün topu 63 kez çapraza atmış.
bu takım istediği kadar kağıt üzerinde iyi olsun
maç filan kazanamaz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Valla benim tek isyanım Philip olmadan gençlere karşı kaybetmek oldu..Net söyleyim rezalettir dünkü maç..Teknik açıklaması bile yok abi..Resmen midem bulandı bazı oyuncuların tavırlarından.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Valla benim tek isyanım Philip olmadan gençlere karşı kaybetmek oldu..Net söyleyim rezalettir dünkü maç..Teknik açıklaması bile yok abi..Resmen midem bulandı bazı oyuncuların tavırlarından.
ya fazla kasıyorsun ki kendini. eleneceğimiz belliydi.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
AĞZINA sağlık..
kağıt üzeri birşey ifade etmediğini yıllarca gördük.. evet Gs ye yenilmek ücüzü elenmek üzücü ama dediğin gibi bizden daha iyi TAKIM lar.
bunu tartışmak bile çok komik. biz bi uyum sağlayamadık. manşet alamıyoruz.
ortada rezalet filan yok , murat tepki vermeyi sever ,
son anda zorla zorla kurulmuş bir takım.
121 kez hücum etmişiz . 53 tanesi İvan 10 tanesi Metin e gitmiş.
% 60/40 manşet aldığın bir maçta - pasörün topu 63 kez çapraza atmış.
bu takım istediği kadar kağıt üzerinde iyi olsun
maç filan kazanamaz.

Herkesten önce Arslandan kurtulmak lazım, en kolayı seçip her topu Ivana gönderiyor adamın pestilini çıkardı, ortaları kullanmıyor kullandığında da topu o kadar kötü atıyor ki bloğa yakalanmamak mucize yani.