Şu yabancı kuralının 3+0 olmasına çok gıcık oluyorum, pasör hakkınızı yabancıdan yana kullandıgınız takdirde yabancı ortanızı kullanmanızı tamamen engelliyor o yüzden bu yabancı kuralının değiştirilmesini en azından 3+1 olmasını temenni ediyorum. Milli takımda gördüğüm kadarıyla 2015 Avrupa Şamp. ve 2016 Rio adına belirlenmiş, faaliyete geçirelecek bir jenerasyon değ., gençleştirme programı yok o yüzden yabancı kuralı değişmeli takımlara daha faydalı olacaktır.
Ülkede voleybolcu yetişecek diye (sözde yersen) yabancı sınırlamasına gidilmesi doğru değil bence, 4-5 yıldır yabancı sınırlamasıyla hangi oyuncu parladı, ortaya çıktı da büyük yıldız oldu TVF bana söylesin ?
Örneğin atıyorum bizim altyapıda Merve, Ayşe, Fatma (isimler örnektir, gerçekle ilgisi yoktur) diye 3 tane 97 doğumlu oyuncu gelecek vaad ediyor diyelim, şimdi bu oyuncuların A takıma ne faydası var, ya da yaş grubunu daraltalım 92-93'lü 2-3 tane yetenekli genç kızımız bu oyuncular ilk 6'da oynamadıktan sonra kime ne faydası var, sadece oynamaya oynamaya çürüyüp gidiyorlar kulüplerde b... b...na yabancı oyuncusu oynatamıyor para harcaması vs. rağmen...
Garay- Hildebrand takası olur bu cocuk demişti dersiniz

Garay, Kim, Larson, Lucia Bosetti, Gözde şu an dünya üzerindeki en iyi smaçörlerdir 6. olarak kim yazılır bilmiyorum