Hakan Abiye katılmakla beraber Sixers'ın eğer mayası tutarsa 4-5 sene sonra çok can yakacak takımlardan biri olacağını düşünüyorum.Embiid'in-her ne kadar günümüz basketbolununun evrildiği nokta bile olsa- sıradışı potansiyeli-üçlük,savunma,post-up,fade-away,yüzü dönük daha saysam mı ?

- ve Simmons,Fultz gibi süperstar adaylarının yanlarına ekledikleri Redick gibi kısa süreli veteranlarla tecrübelenip ben eski Sixers'ın tekrardan doğacağına inancım tam.Sixers'ın yanı sıra Phoneix,Wolves,Bucks-Giannis iyice tahmin edilemez bir noktaya doğru gidiyor- gibi takımlarda re-building sürecini iyi geçirip bununla geleceklerini güzel inşaa eden takımlar.
Bu yıl Detroit için bence çok kritik bir sene eğer SVG takımı tekrardan iddaalı bir yere kadar getirirse Detroit o ''asır'' süren re-building ve bocalamadan sonra ilk kez bu sürecin meyvelerini almış olacak ancak olmazsa benim gibi Pistons taraftarlarını bir 4-5 sene daha dipte izlemek zorunda olacağımızı düşünüyorum.Bence OKC bu sezon tek kurşunlarını sıkmaya çalışacak eğer Westbrook hayvanlaşmadan ziyade takım oyununa önem verirse ve stat kasmayı bırakırsa OKC bence batı finali görebilir.Houston için ise bence tamamen Harden'a bağlı eğer Paul ile top paylaşımını dert etmezse Houston ve OKC batı finalisti olmanın GSW den sonraki en büyük adayları.
Atlanta,Chicago,Sacramento,Brooklyn,Dallas,Pacers,,New York ve Orlando gibi takımların yapılanma süreçleri çok sancılı geçecek gibi duruyor.