Gönderen Konu: NBA  (Okunma sayısı 741852 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: NBA
« Yanıtla #3210 : 30 Mayıs 2022, 06:45:10 »
İlk kez bir Doğu finalinde ev sahibi olmanın deplasmana denk geldiğini gördüm.
Boston hakettiği şampiyonluğa 1 adım uzakta...
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3211 : 30 Mayıs 2022, 10:15:15 »
Boston 3 buçuk dakika kala 13 sayı öndeydi ve süreye oynayalım diye ritmi kaybettiler Miami de geri geldi. Butler son topta risk alıp üçlük kullandı ve kaçırdı. Şutu atarken bomboştu ama potaya gitse rahatça bitirebilirdi ama o maçı bitirmek istedi. Buter'a birşey diyemem adam çıkmadan oynadı hücumda taşıdı,savunmada da baya savaştı.

Boston bir periyodun iki yarısını bile siyah ve beyaz gibi oynayan bir takım. Rahat ritime grip bir anda rakibi darma duman edebilir ama bir anda krize girip götü başı da dağıtabilir. Bu dengesizlikle GSW'yi nasıl yenecekler bilemiyorum.

Rotasyon da bayağı dar benchten Grant Williams ve şutu güven vermeyen Derrick White dışında oyuncu getiremiyorsun. Payton Prichard da var ama final serisinde faktör olabilecek bir potansiyeli yok bence. Robert Williams soru işareti, yüzde yüz değil. 7 oyuncu + yüzde yüzünde olmayan Robert Williamsla neler yapacaklar göreceğiz.

GSW'de ise kenardan geelen Jordan Poole gibi manyak bir skorer var. Gary Payton II da final serisinde oynayacakmış şüphesiz ki kimi tutarsa tutsun hayatı ona zindan edecektir.

Kadro ve tecrübe olarak GSW ağır basıyor ama ben bu 7 cengaverin yüzde yüzüyle oynayacağını ve bir aksilik olmaz ise Boston'un şampiyon olacağını düşünüyorum  ;D
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2022, 10:37:03 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3212 : 31 Mayıs 2022, 17:44:34 »
Boston 3 buçuk dakika kala 13 sayı öndeydi ve süreye oynayalım diye ritmi kaybettiler Miami de geri geldi. Butler son topta risk alıp üçlük kullandı ve kaçırdı. Şutu atarken bomboştu ama potaya gitse rahatça bitirebilirdi ama o maçı bitirmek istedi. Buter'a birşey diyemem adam çıkmadan oynadı hücumda taşıdı,savunmada da baya savaştı.

Boston bir periyodun iki yarısını bile siyah ve beyaz gibi oynayan bir takım. Rahat ritime grip bir anda rakibi darma duman edebilir ama bir anda krize girip götü başı da dağıtabilir. Bu dengesizlikle GSW'yi nasıl yenecekler bilemiyorum.

Rotasyon da bayağı dar benchten Grant Williams ve şutu güven vermeyen Derrick White dışında oyuncu getiremiyorsun. Payton Prichard da var ama final serisinde faktör olabilecek bir potansiyeli yok bence. Robert Williams soru işareti, yüzde yüz değil. 7 oyuncu + yüzde yüzünde olmayan Robert Williamsla neler yapacaklar göreceğiz.

GSW'de ise kenardan geelen Jordan Poole gibi manyak bir skorer var. Gary Payton II da final serisinde oynayacakmış şüphesiz ki kimi tutarsa tutsun hayatı ona zindan edecektir.

Kadro ve tecrübe olarak GSW ağır basıyor ama ben bu 7 cengaverin yüzde yüzüyle oynayacağını ve bir aksilik olmaz ise Boston'un şampiyon olacağını düşünüyorum  ;D
Miami çok sorunlu bir takım aslında,çok sorun çıkartacak oyun yapısına sahipler.Boston gibi ne yapacağı belli takımları durdurma ihtimalleri GSW'den ziyade daha yüksek.Boston'da Dallas'a falan benzemez,cidden anormal bir sert serilerden geldiler ve bu seri onlar için çok yumuşak bile geçebilir.

Poole'u tutabilecek birden fazla opsiyonu var Boston'ın,aynı anda elit savunmacılarla bir anda sahada olma şansına sahipler.Wiggins gibi finalde sinme olasılığı yüksek bir ismi de unutmayalım.Ah Ayton ah... Hem kendi kariyerini hem de Suns'ı yaktın...

Chet Holmgren 3.sıraya gerilemiş draftta.Tahminim Houston düşünmeden alacak Chet'i ama Bonchero deneme olasılıkları da olabilir.Bu seçim çok önemli çünkü Ivey ilk 3'te giderse(Presti onda Ja Morant vibe'ı almış) ve Kings'in de uzun seçmeyeceğini düşünürsek;Holmgren ya da Bonchero bize kalıyor.
Herhalde Cade gibi bir potansiyelin yanına Bonchero eklemek hiç fena bir fikir değil..
Ayton'a super-max verme konusunda da kararsızım şu an.Dallas'ı bile domine edemeyen ve kısaların yükünü arttıran bir uzuna super-max vermek bana mantıklı gelmiyor.Brunson'a 4-100 veririm daha cazip olur gibi.Cade-Brunson harika bir back-up olur.
Cade-Brunson-Sadık-Grant-Holmgren çok iyi 5 olur ya da Cade-Brunson-Sadık-Bonchero-Bagley(Ayton).
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #3213 : 31 Mayıs 2022, 20:48:19 »
Akşam 22.30'da nba yayınımız var
Finali konuşacağız
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #3214 : 01 Haziran 2022, 11:56:27 »
Akşam 22.30'da nba yayınımız var
Finali konuşacağız

https://youtu.be/0BXfJJqztxQ

Linkimiz
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3215 : 01 Haziran 2022, 17:04:19 »
Dün akşam yaptığımız NBA yayını:

https://www.youtube.com/watch?v=0BXfJJqztxQ

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3216 : 03 Haziran 2022, 10:54:49 »
Boston son çeyrek fena yapmış Warriors'ı. Son 3'lüğü saymazsak 40-13 bitmiş çeyrek. 12'de 9 üçlük atmışlar son çeyrek.
NBA finallerinde bir çeyrekte atılmış en büyük fark.
İki takımın finaller yoluna baktığımızda Nets, Milwaukee ve Miami'yi geçen Boston çok daha fazla hakediyor. Umarım kazanırlar.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3217 : 03 Haziran 2022, 11:50:01 »
Boston son çeyreğin ilk 7 dakikası 7/7 üçlük attı. Takım pes etmişken Brown peş peşe 10 sayı attı sonra White ve Horford ipi çekti. Tatum'un berbat oynadığı bir günde 17 sayıdan dönüp aldılar maçı valla helal olsun.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #3218 : 03 Haziran 2022, 12:12:49 »
horford 6 üçlük ne alaka birader ya

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3219 : 06 Haziran 2022, 11:03:07 »
GSW bu sefer 3.çeyrekte yumruğu öyle bir vurdu ki Boston kalkamadı. Curry ve Poole 3.çeyreği alev alarak bitirdi ve fişi çektiler. Bjelica da oynadığı sürede çok iyi savunma yaptı bence ilerleyen maçlarda da rotasyonda olur.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3220 : 09 Haziran 2022, 09:54:49 »
Boston hücum ribaundlarını toplayarak ve sabah akşam Curry'nin üzerine hücum ederek aldı maçı. Tatum da inanılmaz oynadı.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2022, 09:55:10 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3221 : 11 Haziran 2022, 06:39:39 »
Bu gece Stephen Curry kariyerinin belki de en iyi final maçını oynadı.

Böyle bir maçı ve böyle bir kazanma iradesini canlı seyrettiğim için kendimi bir Golden State Warriors taraftarı ve hepsinden öte bir basketbolsever olarak hakikaten şanslı hissediyorum. Teşekkürler Stephen Curry. 🥰

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3222 : 11 Haziran 2022, 11:30:04 »
Eskiden ne bakardım.Valla allah sabır versin şu sirki izleyenlere Curry için buna bakarım banttan Uyku tatlı geliyor.Hakki yenmiş adam bence o.Millet değerini yeni yeni anlıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3223 : 11 Haziran 2022, 11:30:26 »
S aran var.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3224 : 11 Haziran 2022, 13:52:25 »
Curry 43 attı, Wiggins ribaundlarıyla, Klay son çeyrek savunmasıyla çaldılar maçı.

Kerr son çeyreğin ilk 4 dakikası Curry'yi oturttu, skor dengede gitti ve kumar tuttu. Curry de dinlenip gelince işi bitirdi.