Gönderen Konu: NBA  (Okunma sayısı 841459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Ynt: NBA
« Yanıtla #3750 : 26 Mayıs 2026, 22:18:47 »
Kardeşim, kusura bakma da Wemby'i itici bulup Thunder'ı destekleyebiliyorsan bakış açında biraz sıkıntı var demektir. Hani şu tarihin en nefret edilen takımlarından birisi olan, itici dediğin Wemby'i sürekli çeken, ona vuran, SGA denilen velete dokunmanın yasak olduğu Thunder...

Bunun haricinde, benim görüşüm sabit: Wemby'nin eşleşmesi yok, Thunder'dan herkese verilecek bir cevap var, yeter ki sakatlık olmasın, hakemler insan gibi maç yönetisin.
Valla benim Spurs nefretim taaa 2000'lere dayanıyor. Sürekli olarak, draft lotaryasında şansları ne hikmetse onlara generational süperstar çektiren bir takımın hiçbir sevilecek bir tarafı yok. Wemby'i itici bulma sebebim Spurs'te oynaması ve Spurs'e hediye edilmesi!

Yoksa Wemby'nin karakteri çok düzgün ama NBA'nin sürekli olarak Spurs'ü iteklemesi benim hoşuma gitmiyor. Evet, ben NBA lotaryasında hilenin döndüğünü düşünen tayfadanım.

Onun dışında benim destekleyeceğim takım Knicks olacak. Knicks taraftarı çok toksik olsa bile bence bu Knicks takımı şampiyonluk kazanmayı sonuna kadar hak etti. Knicks taraftarları çekilmez olacaklar ama kesinlikle şu Knicks takımı şampiyonluk kazanmalı. Benim gördüğüm en iyi şut performansıyla oynuyorlar şu anda.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #3751 : 26 Mayıs 2026, 23:06:56 »
göze en hoş gelen basketbolu knicks oynuyor. hem brunson ekseninde hem de kat’ın jokic gibi oynadığı eksende keyifli bi takım. diğerleri fazla atletik fazla 2026 :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3752 : 27 Mayıs 2026, 15:34:26 »
Valla benim Spurs nefretim taaa 2000'lere dayanıyor. Sürekli olarak, draft lotaryasında şansları ne hikmetse onlara generational süperstar çektiren bir takımın hiçbir sevilecek bir tarafı yok. Wemby'i itici bulma sebebim Spurs'te oynaması ve Spurs'e hediye edilmesi!

Yoksa Wemby'nin karakteri çok düzgün ama NBA'nin sürekli olarak Spurs'ü iteklemesi benim hoşuma gitmiyor. Evet, ben NBA lotaryasında hilenin döndüğünü düşünen tayfadanım.

Onun dışında benim destekleyeceğim takım Knicks olacak. Knicks taraftarı çok toksik olsa bile bence bu Knicks takımı şampiyonluk kazanmayı sonuna kadar hak etti. Knicks taraftarları çekilmez olacaklar ama kesinlikle şu Knicks takımı şampiyonluk kazanmalı. Benim gördüğüm en iyi şut performansıyla oynuyorlar şu anda.
Ben 99 finalinden beri Knicks taraftarıyım. Lakin komplo teorisine inanacaksan da bunun temel ögesi Spurs gibi küçük bir pazar olamaz. Ayrıca ittirilme dersen Thunder ve SGA onun kralı şu an. Daha bu sabah maçın sonunda haemlerin neler yaptığına bakmak yeterli ki tüm seride Wemby dayak yiyor resmen. Ona rağmen sesini çıkarmıyor.

Thunder kadar itici bir favori/kontender takım çok uzun süredir görmemiştim. Hatta hiç görmedim desem olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!