Gönderen Konu: NBA  (Okunma sayısı 846330 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: NBA
« Yanıtla #3750 : 26 Mayıs 2026, 22:18:47 »
Kardeşim, kusura bakma da Wemby'i itici bulup Thunder'ı destekleyebiliyorsan bakış açında biraz sıkıntı var demektir. Hani şu tarihin en nefret edilen takımlarından birisi olan, itici dediğin Wemby'i sürekli çeken, ona vuran, SGA denilen velete dokunmanın yasak olduğu Thunder...

Bunun haricinde, benim görüşüm sabit: Wemby'nin eşleşmesi yok, Thunder'dan herkese verilecek bir cevap var, yeter ki sakatlık olmasın, hakemler insan gibi maç yönetisin.
Valla benim Spurs nefretim taaa 2000'lere dayanıyor. Sürekli olarak, draft lotaryasında şansları ne hikmetse onlara generational süperstar çektiren bir takımın hiçbir sevilecek bir tarafı yok. Wemby'i itici bulma sebebim Spurs'te oynaması ve Spurs'e hediye edilmesi!

Yoksa Wemby'nin karakteri çok düzgün ama NBA'nin sürekli olarak Spurs'ü iteklemesi benim hoşuma gitmiyor. Evet, ben NBA lotaryasında hilenin döndüğünü düşünen tayfadanım.

Onun dışında benim destekleyeceğim takım Knicks olacak. Knicks taraftarı çok toksik olsa bile bence bu Knicks takımı şampiyonluk kazanmayı sonuna kadar hak etti. Knicks taraftarları çekilmez olacaklar ama kesinlikle şu Knicks takımı şampiyonluk kazanmalı. Benim gördüğüm en iyi şut performansıyla oynuyorlar şu anda.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #3751 : 26 Mayıs 2026, 23:06:56 »
göze en hoş gelen basketbolu knicks oynuyor. hem brunson ekseninde hem de kat’ın jokic gibi oynadığı eksende keyifli bi takım. diğerleri fazla atletik fazla 2026 :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3752 : 27 Mayıs 2026, 15:34:26 »
Valla benim Spurs nefretim taaa 2000'lere dayanıyor. Sürekli olarak, draft lotaryasında şansları ne hikmetse onlara generational süperstar çektiren bir takımın hiçbir sevilecek bir tarafı yok. Wemby'i itici bulma sebebim Spurs'te oynaması ve Spurs'e hediye edilmesi!

Yoksa Wemby'nin karakteri çok düzgün ama NBA'nin sürekli olarak Spurs'ü iteklemesi benim hoşuma gitmiyor. Evet, ben NBA lotaryasında hilenin döndüğünü düşünen tayfadanım.

Onun dışında benim destekleyeceğim takım Knicks olacak. Knicks taraftarı çok toksik olsa bile bence bu Knicks takımı şampiyonluk kazanmayı sonuna kadar hak etti. Knicks taraftarları çekilmez olacaklar ama kesinlikle şu Knicks takımı şampiyonluk kazanmalı. Benim gördüğüm en iyi şut performansıyla oynuyorlar şu anda.
Ben 99 finalinden beri Knicks taraftarıyım. Lakin komplo teorisine inanacaksan da bunun temel ögesi Spurs gibi küçük bir pazar olamaz. Ayrıca ittirilme dersen Thunder ve SGA onun kralı şu an. Daha bu sabah maçın sonunda haemlerin neler yaptığına bakmak yeterli ki tüm seride Wemby dayak yiyor resmen. Ona rağmen sesini çıkarmıyor.

Thunder kadar itici bir favori/kontender takım çok uzun süredir görmemiştim. Hatta hiç görmedim desem olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3753 : 31 Mayıs 2026, 06:03:51 »
NBA finalinin adı San Antonio Spurs - New York Knicks oldu

Harika bir 7. maç izledik. İşte, bizim sevdiğimiz gerçek NBA bu. San Antonio son şampiyon Oklahoma'yı nefes kesen, kıran kırana bir maç sonunda mağlup etti ve seneler sonra adını yeniden finale yazdırdı.

NBA'de her maç bu seviyede, bu yoğunlukta oynansa, insan başka maç izlemek istemez. Diğer liglere orantısız haksızlık olur. 😄

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3754 : 31 Mayıs 2026, 12:50:25 »
Wemby yerine oyuna giren Kornet'in süre aldığı 30 saniyelik kısa sekansta yaptığı blok, belki de bütün bir sezonun kaderini değiştirdi. NBA'de açık ara son 10 yılın en önemli bloğu.

Bir kere daha gördük ki, basketbolda bench çok önemlidir. Aldığım süre az çok demeden kendini hazır tutan oyuncular çok değerlidir. Ve büyük başarıları yakalamak için sadece yıldızlara değil, beklenmedik anda ortaya çıkan X faktörlerine de ihtiyacımız var. Biz maalesef 2026 Euroleague final-four'nda, yıldızların sustuğu yerde sahneye çıkacak, aldığı birkaç dakikanın hakkını verecek bu X faktörünü bulamadık.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #3755 : 31 Mayıs 2026, 15:59:03 »
champagne ne şutlar sokmuş öyle 3. çeyrekte. ana yıldızı wemby olmasına rağmen hücumda ona okc’nin sga’e bağlı olduğu kadar bağlı değildi spurs serinin genelinde. günümüz basketbolu en az 3 tane kalibresi yüksek kısayı gerektiriyor. ajay mitchell ve jalen williams’ın sakatlıklarından sonra çok yalnız kaldı sga. knicks saflarındayız :D
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2026, 15:59:23 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3756 : 31 Mayıs 2026, 20:31:57 »
Adam 3 sayı çizgisinin içinde %80'şik bir bölgeyi karartıyor, Brunson yeğenime bol şanslar dilerim.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3757 : 04 Haziran 2026, 08:10:33 »
Şanlı New York'um Brunson reyiz önderliğinde Spurs bebelerini çarptı. 8)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3758 : 04 Haziran 2026, 13:44:23 »
Hidayet Türkoğlu zamanlarının Sacramento Kings koçu Rick Adelman vefat etmiş. 2002 Lakers serisinde Divac'ın bloğu Robert Horry'nin kucağına düşmek yerine başka herhangi bir noktaya gitseydi, bugün muhtemelen kariyerinde bir şampiyonluğu olacaktı adamcağızın. Çünkü o sezon finale batıdan kim giderse gitsin, karşıdan gelen Nets'in direnemeyeceği belliydi.

Hidayet'in bugün geldiği noktaya bakınca, iyi ki öyle olmamış, diyorum. Rick Adelman'ı da saygıyla anıyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3759 : 04 Haziran 2026, 16:52:27 »
Hidayet Türkoğlu zamanlarının Sacramento Kings koçu Rick Adelman vefat etmiş. 2002 Lakers serisinde Divac'ın bloğu Robert Horry'nin kucağına düşmek yerine başka herhangi bir noktaya gitseydi, bugün muhtemelen kariyerinde bir şampiyonluğu olacaktı adamcağızın. Çünkü o sezon finale batıdan kim giderse gitsin, karşıdan gelen Nets'in direnemeyeceği belliydi.

Hidayet'in bugün geldiği noktaya bakınca, iyi ki öyle olmamış, diyorum. Rick Adelman'ı da saygıyla anıyorum.
Allah rahmet eylesin, güzel takımdı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3760 : 06 Haziran 2026, 08:04:52 »
NY play offlarda ust uste 13.kez kazandi.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #3761 : 06 Haziran 2026, 09:25:48 »
sssportun nba finallerini yayınlamama kepazeliğinin sebebi nedir acaba? artı olarak sezon boyu yunan liginden garip garip maçları yayınlayıp final serisini neden vermiyorlar.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3762 : 06 Haziran 2026, 10:01:04 »
Maçın son anlarında Wemby'nin yaptığı fahiş top kaybı + faul maçı bize getirdi. Gene de iş kolay değil. MSG'deki ilk maçı farklı kazanır Spurs bence ama SA'ya 3-1 gideriz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3763 : 11 Haziran 2026, 07:23:42 »
NY 29 sayidan geri donerek 3-1 one gecti

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3764 : 11 Haziran 2026, 08:46:16 »
Nba organizasyonun her zaman alay konusu olmuş klasik lig olsa küme düşeçek olan New york şampiyon olacak kim inanır buna.Ediliyor şampiyon yapılıyor Lige bak her sene farklı şampiyon yiyen insanlar.New york yıldız şehirlerden ama ben spor  yönünden bakıyorum.Birden sihirli değnek mideğdi. :) ;) :D