"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nba organizasyonun her zaman alay konusu olmuş klasik lig olsa küme düşeçek olan New york şampiyon olacak kim inanır buna.Ediliyor şampiyon yapılıyor Lige bak her sene farklı şampiyon yiyen insanlar.New york yıldız şehirlerden ama ben spor yönünden bakıyorum.Birden sihirli değnek mideğdi.
Normal bir ülkede bu maça soruşturma açılır.Bakıyorum banttan merak ettim.Evet dünyanın en güzel oyunu takım oyunu ama 41 atılış ilk çeyrek sonrası 30 küsürden maç verilmez.Sınır 15-20dir.48 dakikada olsa.
İzlemediğin maça neden yorum yapıyorsun? Ayrıca bu 15-20 sınırını sana verilen hangi yetkiye dayanarak koydun?
Bu nası bi yorum amk, Türkçe desen ölmüş, kokuyor; bilgi desen takip etmediğin o kadar belli ki, cehalet akıyor. Abi her başlığa yorum yazmak zorunlu değil herhangi bir forumda. New York küme mi düşerdi??? :DDDDDDDdddd
Milwaukee Bucks, Giannis Antetokounmpo ve Bobby Portis'i Miami Heat'e takas etti. (ESPN) Karşılığında alınanlar:🔸 Tyler Herro, Kel'el Ware, Jaime Jaquez Jr., Kasparas Jakucionis🔸 3 birinci tur, 1 swap ve 1 ikinci tur draft hakkı
draymond green oyuncu opsiyonu kullanmayıp indirime gitmiş. lebron ve ad dedikoduları da iyice arttı warriors için. free agent lebron ve butler takasıyla ad. ilginç bi takım olur.