RUB ;
Verdiğin his kaybı bilgisi önemli, bu konuyu açarken biraz da yaşadığı problemleri ortaya koymak istiyordum, güzel noktaya değindin.
Kanka biz, en verimli çağında bir penaltı kaçırdığı için Elvir Boliç'in futbol hayatını bitirmiş bir taraftar topluluğuyuz. Kenan iyi bile idare ediyor durumu.
19 yaşında bu çocuk daha, sosyal medyada ana avrat küfür yiyor, velev ki kötü şut atıyor olsun, daha da toparlayamasın, ya bir insanın anasına küfür etmek bu kadar ucuz olabilir mi ?
Kenan'ı eleştirenlerin çoğu hayatta bir şey başaramamış insanlar. Adama derler ki, sen kendin önceye bir baltaya sap ol, sonra gel neyin nasıl olduğunu izah et. Bunu insanları yargılamak için söylemiyorum, her insanın hayatında başarısızlıklar olur, bizlerde hayatımızda başarıdan başarıya koşmadık. Benim söylemek istediğim biraz empati yapın be kardeşim, bazı şeyler bu kadar kolay değil hayatta.
Elbette her eleştiren art niyetlidir demiyorum yanlış anlama olmasın. Gerçekten oyununu beğenmeyenler, ona inanmayanlar olabilir, buna saygı duyarım. Bu konuları güzel güzel, insanları kırmadan, hakaret etmeden konuşalım.