Gs gene en kolay yoldan geldi finale..biz ise en zor yerden...
Finalde gs nin bize rakip olabileceğini sanmıyorum...bizi oynatmamak için çok sert oynayacak...umarım hakemler (sanmıyorum ama) buna o kadar izin vermez..başka türlü bizle bas edemezler..
Birsel formda, Olcay gereken katkıyı veriyor kesinlikle ısıl ve aysegule üstünlük kuracaklar Martínez yokken...
Quigley-coleman keza formdalar...loyd ne kadar iyi olsa da, loyd-bahar ikilisinden daha çok katkı vereceklerdir takıma...
Uzunlarda ise nevriye-dubljevic-wauters karşısında lavender-vera-quanitra oynayacak...bizde Tuğçe onlarda kulichova yi sanmıyorum pek..
Normal şartlarda pota altında da üstünlük saglamamiz lazim..Nevriye artik iyice emekli modunda, wauter öyle..tecrübeleri ile oynuyorlar...lavender ve quanitra etkin kullanılıp doğru yerde pas aldıklarında denize dökerler bu ikiliyi...
Beni düşündüren klasik nokta vera-dubljevic eşlemesi..orada eğer yenilmez isek bence çok kolay mac olur...
Umarım yanilmam..
Gs nin bizden daha yorgun olacağı i düşünüyorum..ama daha çok isteyebilirler maçı ilk basta..o yüzden sert başlamak zorundayız maça...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi