Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2392169 defa)

kumral26 ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19725 : 26 Kasım 2024, 11:12:26 »
De Colo birkaç çok iyi oynadığı maç dışında çok da istekli değildi bizde bence. O maçlar dışında bildiğimiz De Colo gibi oynamadı.

şimdi gelsin, maçların 2. yarılarında 10 dakika süre alsın, takımı şampiyon yapıp gitsin isterim ben.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19726 : 26 Kasım 2024, 11:48:59 »
şimdi gelsin, maçların 2. yarılarında 10 dakika süre alsın, takımı şampiyon yapıp gitsin isterim ben.
Nerede sampiyon yapacak? Euroleaguede mi?
Oynadigi dönemde yapti da şimdi mi yapacak?
Ligde ise zaten sampiyon olduk o yokken.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19727 : 26 Kasım 2024, 11:50:45 »
Birch, boban, mays hatta hala bana göre hall, zagars gibi adamları da sarasin istediğini düşününce istediği ve istemediği adamlar konusunda pek guvenilir birisi değil saras. Buna karşılık tabelaya bak derse, kazanan haklıdır sözü devreye girer ama sene sonu haklı mi değil mi görürüz hep beraber.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #19728 : 26 Kasım 2024, 12:04:57 »
hemfikirim.
skylar mays’i almazdık saben lee gelse.
iyi ki mays’i aldık.

Mays koçun kafasındaki profile uygun oyuncu tipi fakat istenen katkıyı verip veremeyeceğini göstermek için halen biraz zamana ihtiyaç var. Henüz kimsenin net bir fikri oluştuğunu sanmıyorum hakkında. Lee ise net olarak Saras'ın planlarında yeri olmayan bir profil, bu kesin.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #19729 : 26 Kasım 2024, 12:14:12 »
Partizan S. Lee’ yi istedi ama buraya geri döndü.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #19730 : 26 Kasım 2024, 12:16:29 »
Birch, boban, mays hatta hala bana göre hall, zagars gibi adamları da sarasin istediğini düşününce istediği ve istemediği adamlar konusunda pek guvenilir birisi değil saras. Buna karşılık tabelaya bak derse, kazanan haklıdır sözü devreye girer ama sene sonu haklı mi değil mi görürüz hep beraber.

Tabelaya baksak ne olacak ki? Sene sonu her şeyi kazanıp Euroleague'de ikinci olsa; Birch ve Boban yerine bir tane eli yüzü düzgün uzunumuz olsa Avrupa'da da şampiyon olacaktık der, yine üzülürüz.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19731 : 26 Kasım 2024, 12:16:40 »
Fernando işi tamamen yatmış sanki. Adam iyi süre alıyor, iki uzunu da sahada olmasına rağmen Toronto'nun. Şu an ne bekleniyor, merak içindeyim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19732 : 26 Kasım 2024, 12:21:16 »
Mays, Gerginin takımına katılsaydı muhtemelen çoktan katkı verir hale gelmişti. Düzen tutkusu nedeniyle bizde biraz daha zaman alacak.Zagars 3-4 aydır onunla beraber çalışıyor. Adam geleli 3-4 hafta oldu ve üstelik yoğun çalışma ortamına değil yoğun maç ortamına. Oyuncuyla ilgili ilk izlenimler çok olumluydu. Neyse bekleyeceğiz bakalım.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19733 : 26 Kasım 2024, 12:38:53 »
Fernando işi tamamen yatmış sanki. Adam iyi süre alıyor, iki uzunu da sahada olmasına rağmen Toronto'nun. Şu an ne bekleniyor, merak içindeyim.
Daha da fenası EL'de birkaç takım daha uzun bakıyormuş ki işin içine bir de rekabet girecek. Aralık oldu amk ekim ortası deniyordu.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19734 : 26 Kasım 2024, 12:55:38 »
Yoksa aranılan combo uzun John Brown mu? 1 den 5 e savunur, ribaund alır, rakibi boğar orta mesafe de cabası.
Bu arkadaş hayatta mı? Hayatta ise sağlıklı mı?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19735 : 26 Kasım 2024, 15:04:20 »
Daha da fenası EL'de birkaç takım daha uzun bakıyormuş ki işin içine bir de rekabet girecek. Aralık oldu amk ekim ortası deniyordu.

kabengele’yi tutup getirecekler altı üstü. bu kadar bekleyecek ne var ki?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #19736 : 26 Kasım 2024, 15:48:38 »

Ya cok acele ediyorlar .... bu kadar aceleye ne gerek var ... seneye oynar iste gelen oyuncu.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #19737 : 26 Kasım 2024, 16:26:13 »
Yazın boşta olan alternatifleri değerlendirmedikleri için bu dönemde anca nba den sürpriz bi fesih olur da biri düşerse alırlar.  Zaten gözleri nba de biri düşer mi diye.

Bu kadar kritik bi durumda böyle tembel davranmış olmalarını hala anlamıyorum. Sallıyorum çok iyi bi uzununuz vardır arkasına yedekleyecek biri bakılıyordur onun için oyalanırsın biri düşer mi diye.(geçen sezon tek başına lessort oynadı misal pao da, ama adam zaten 30-35 dk makina gibi oynuyo) ama bizim 1.ana uzunumuz bile yok şuan :)

Kabangeleye ilgi var mı bilmiyorum ama bikaç euroleague takımı yoklamış kulubu venezia oyuncuyu satmayacaklarını söylemiş. Yaza kadar bizimle demişler.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2024, 16:26:40 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #19738 : 26 Kasım 2024, 16:44:35 »
Yazın boşta olan alternatifleri değerlendirmedikleri için bu dönemde anca nba den sürpriz bi fesih olur da biri düşerse alırlar.  Zaten gözleri nba de biri düşer mi diye.

Bu kadar kritik bi durumda böyle tembel davranmış olmalarını hala anlamıyorum. Sallıyorum çok iyi bi uzununuz vardır arkasına yedekleyecek biri bakılıyordur onun için oyalanırsın biri düşer mi diye.(geçen sezon tek başına lessort oynadı misal pao da, ama adam zaten 30-35 dk makina gibi oynuyo) ama bizim 1.ana uzunumuz bile yok şuan :)

Kabangeleye ilgi var mı bilmiyorum ama bikaç euroleague takımı yoklamış kulubu venezia oyuncuyu satmayacaklarını söylemiş. Yaza kadar bizimle demişler.

Muhtemelen Luka Samanic'e düşündüğümüzden daha çok anlam yüklendi.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19739 : 26 Kasım 2024, 17:54:52 »
Muhtemelen Luka Samanic'e düşündüğümüzden daha çok anlam yüklendi.
Ah ah, Samanic bizim için biçilmiş kaftan. Ana Uzun+Samanic+Melli+Sertaç/Birch
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis