Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2391292 defa)

efeovic ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19785 : 06 Aralık 2024, 10:52:19 »
en az 3-4 tanesini kadroya katmamız gereken oyuncular.

jean montero
matteo spagnolo
şehmus hazer
gabriele procida
sarper mutaf
deividas sirvydis
mikael jantunen
mfioundu kabengele
kerem kuthan konan
jaime pradilla

zagars - guduric - montero
baldwin - hall - şehmus
tarık - colson - onuralp
hayes - jantunen - melli
kabengele - pradilla - konan

şöyle bi kadro kursunlar seneye.
hall yerine procida eklesinler sonraki yıl da.
Sadece Kabengele ve Mutaf'a katılıyorum. :D

Bu arada 3-4 maçtır oynatmadıkları için belki salarlar diye düşündüğüm Bruno Fernando dün ilk beş başlamış. Çok az transfer faaliyeti bizim bu seneki uzun transferi kadar yılan hikayesi olmuştur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19786 : 06 Aralık 2024, 11:03:26 »

Bu arada 3-4 maçtır oynatmadıkları için belki salarlar diye düşündüğüm Bruno Fernando dün ilk beş başlamış. Çok az transfer faaliyeti bizim bu seneki uzun transferi kadar yılan hikayesi olmuştur.
ilk 5 başlatmak bir "nane" değil ki! Biz de Bobanı bir ara ilk 5 başlattık. Gördük "nane" yi :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #19787 : 06 Aralık 2024, 11:20:47 »
Onur Alp'i hala neden kiraladığımızın kritiğini yapanlar görüyorum. Bayern maçlarını izledim, hiç hazır değil. NBA de son dönem ne yapmış bilmiyorum ama, bize gelene kadar bu kiralama işini kim akıl ettiyse çok iyi etmiş. Hatta Bayern tercihi de çok iyi olmuş. Bize gelseydi en az bir kaç ay kadroya bile zor girerdi, değil oynasın. Bu yarım sezon ona çok iyi gelecek, evine tam olarak döndüğünde forma rekabetine boğalar gibi hazır girecek inşallah.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #19788 : 06 Aralık 2024, 11:46:52 »
İkidir öyle yazıyorsun da ben 5-6 maçına denk geldim ve bayıldım çocuğa. Haa sen 15-20 maçını izlemişsindir, çok daha detaylı görmüşsündür, bilgi sâhibisindir eyvallah derim ama benim gördüğüm 24 yaşındaki Trevion çok özel bir uzun olacak. Rakamlara çok takılma bence, gelişir hepsi. Bu çocuk pasör bir uzun, saha görüşü Avrupa'daki sayısız uzundan daha iyi. Çok severim böyle adamları.
Bir oyuncuyu televizyonda izlemekle sahada canli izlemek arasinda bile cok fark var. Canli olarak da izledim. Acayip kötü oyuncu. Albanin maclarini ben özellikle takip ediyorum. Euroleaguede Fantasy oynuyorsundur, alirsin yedege bir macta yüksek pir getirebilir dersin ama orada da yine alinmaz. Orada da fiyati acayip yüksek :) Procidanin misal kredisi cok uygun.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #19789 : 06 Aralık 2024, 11:53:54 »
Mccormack bu arada ilk 2 mac itibariyle iyi bir form sergiliyor. Williamsin süreleri daha da azalacaktir. Mccormack sahada en azindan  dogru isleri yapiyor.

Procida potansiyeli yüksek ama oyun zekasi asiri sikintili ve sahada yanlis kararlar veren oyuncu. Drive etmesi gereken yerde sut atiyor, iki uc kisi arasina girip hücum faul yapiyor. Kontrolunu kaybedip bir anda faul problemi yasiyor. Procidanin üst seviyeye cikabilmesine hic ihtimal vermiyorum. Oyun akli olmayan bir oyuncunun üst seviyede basarili olmasi cok cok zor. Dis sutu acayip kötü olmasina ragmen sürekli dis sutunu kullanmasi da ayri bir soru isareti. Uc yildir ciddi süreler buluyor, gram gelisim yok oyununda.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #19790 : 06 Aralık 2024, 12:16:14 »
Monekenin satılığa çıkarldığına dair spekülasyonlar var. O zaman, bir kadro kuralım dersek;

1#Cordinier / Hall / Zagars / Erten
2#Baldwin / Guduric / Onuralp / Mert
3#Moneke / Colson / Tarık
4#Hayes / Melli / Sadık Kabaca
5#Bruno / Birch / Sertaç

Gidenler : Boban, Wilbakin, Melih, Metecan, Mays, Pierre
Gelenler : Onuralp, Moneke, Sadık Kabaca, Bruno, Cordinier

4 Yabancı (1 Pivot + 2 gard + 1 forvet) ve 2 yerli (1 gard + 1 forvet) gider , 3 yabancı (1 gard + 1 forvet + 1 pivot) ve 2 yerli (1 gard + 1 forvet) gelir.

5 yabancı Gard, 4 yerli gard
4 yabancı forvet, 3 yerli forvet
3 yabancı pivot, 2 yerli pivot.

11 Yabancı, 6 yerli geniş bir kadro. Çok yakışıklı bir spor araba gibi duruyor. Sizce de öyle değil mi?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19791 : 06 Aralık 2024, 14:22:28 »

önümüzdeki 2-3 yılda ligde epey point guard olacak.

nunez, spagnolo, mannion, jokubaitis, bolmaro, montero gibi duruyor bu isimler.

şu an baktığımızda barcelona (nunez), milano (mannion & bolmaro), maccabi (jokubaitis) ile point guard bulmuş takımlar gibi duruyor.

montero ve spagnolo’yu şimdiden kadroya dahil edemezsek, önümüzdeki yıllarda da hava alırız guard konusunda.

guard transferinde rekabetin yoğun olduğu şu ortamda hazır oyuncuyu kadroya katmak kolay iş değil çünkü. elinde büyütmeye mecbursun. 
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2024, 14:27:09 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #19792 : 06 Aralık 2024, 16:15:41 »
Mccormack bu arada ilk 2 mac itibariyle iyi bir form sergiliyor. Williamsin süreleri daha da azalacaktir. Mccormack sahada en azindan  dogru isleri yapiyor.

Procida potansiyeli yüksek ama oyun zekasi asiri sikintili ve sahada yanlis kararlar veren oyuncu. Drive etmesi gereken yerde sut atiyor, iki uc kisi arasina girip hücum faul yapiyor. Kontrolunu kaybedip bir anda faul problemi yasiyor. Procidanin üst seviyeye cikabilmesine hic ihtimal vermiyorum. Oyun akli olmayan bir oyuncunun üst seviyede basarili olmasi cok cok zor. Dis sutu acayip kötü olmasina ragmen sürekli dis sutunu kullanmasi da ayri bir soru isareti. Uc yildir ciddi süreler buluyor, gram gelisim yok oyununda.

Spagnolo için ne diyorsun peki? Bu çocuğu Real Madrid'in geri almak konusunda önceliği var diye biliyorum. İtalya'da kiralık oynadığı dönemlerden beri çok beğenirim, büyük bir sıçrayış yapmasa da bence potansiyeli çok fazla.

Bir de mâdem Almanya'dasın, Ulm'de oynayan 18 yaşındaki İsrailli Ben Saraf var. Bu çocukta da fena bir potansiyel var, izledin mi hiç?

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #19793 : 06 Aralık 2024, 17:15:54 »
Spagnolo için ne diyorsun peki? Bu çocuğu Real Madrid'in geri almak konusunda önceliği var diye biliyorum. İtalya'da kiralık oynadığı dönemlerden beri çok beğenirim, büyük bir sıçrayış yapmasa da bence potansiyeli çok fazla.

Bir de mâdem Almanya'dasın, Ulm'de oynayan 18 yaşındaki İsrailli Ben Saraf var. Bu çocukta da fena bir potansiyel var, izledin mi hiç?

Yukarıda spangolo için yorum yazmıştım. Tekrardan atayım buraya

Artıları: İyi pasör, temastan kaçmıyor, orta mesafesini tehdit olarak kullanıyor, oyun aklı kesinlikle iyi. Çizgiden de fena atmıyor: %80. Savunmada da elinden geleni yapıyor fiziği ölçüsünde.
Eksisi: Dış şut yüzdesi

Dış şut yüzdesini geliştirirse Avrupada her takımda oynayabilecek potansiyel. Daha 21 yaşında.

Bir oyuncunun dış şutunun sıkıntılı olması elbette üst seviyede sıkıntı yaratır ama orta mesafe tehditi olması önemli, keza çizgiden yüzdesi. Bolmaro üst seviyede çok barınamaz, şut yok çizgide kötü. Bolmaroyu tolere edemezsin.

Almanyada Türkiye gibi her spor platformu sağolsun farklı platformda oldugu için alman ligini takip edemiyorum malesef. Sadece Euroleaguede Alba ve Bayern maçlarını takip etmeye çalışıyorum. Bir kere Hamburg-Türk Telekom maçını izlemiştim sadece.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #19794 : 06 Aralık 2024, 21:48:08 »
Spagnolo ilk yarıda Monacoya karşı 7 asist yaptı bile , izlemesi çok keyifli gerçekten.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19795 : 06 Aralık 2024, 22:57:27 »
Ciddi ciddi uzun almadılar.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #19796 : 08 Aralık 2024, 19:07:43 »
Başkası yazdı mı bilmiyorum. Takımın tek kayda değer uzunu Birch, hücumda eksi yazsa da savunma ve ribaundlarda iyi bir grafik çiziyor. Bizim onunla yolları ayırma ihtimalimiz varmış. Pes!

Matteo Andreani
@matty_vanpersie
·
6. Dez.
Khem Birch future with Fenerbahçe Beko Istanbul is uncertain, I'm told.
Several EuroLeague teams are following the situation.

If Birch leaves, Fenerbahçe will search for another Center on the market.

#EuroLeague #Transfers

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19797 : 08 Aralık 2024, 19:15:10 »
Başkası yazdı mı bilmiyorum. Takımın tek kayda değer uzunu Birch, hücumda eksi yazsa da savunma ve ribaundlarda iyi bir grafik çiziyor. Bizim onunla yolları ayırma ihtimalimiz varmış. Pes!

Matteo Andreani
@matty_vanpersie
·
6. Dez.
Khem Birch future with Fenerbahçe Beko Istanbul is uncertain, I'm told.
Several EuroLeague teams are following the situation.

If Birch leaves, Fenerbahçe will search for another Center on the market.

#EuroLeague #Transfers

Boban dururken Birch yollanırsa gayri ihtiyari YUH derim.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #19798 : 08 Aralık 2024, 19:54:14 »
Birch u bıraktığımız an oly alır, takipteler.

Eğer 2 uzun gelmeyecekse sadece 1 uzun gelecekse birch kesin kalmalı bence de
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2024, 19:54:55 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #19799 : 08 Aralık 2024, 19:57:55 »
Boban dururken Birch yollanırsa gayri ihtiyari YUH derim.

Yabancı hocaların hepsi böyle. Asılmaları gerekiyor.