Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe  (Okunma sayısı 151160 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #4395 : 22 Mayıs 2017, 00:47:24 »
Seni de unutmadık cska. Seneye ama çeyrek finalde ama yarı finalde ama finalde ağzını yüzünü s.keceğiz senin. Real den beter edeceğiz seni.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #4396 : 22 Mayıs 2017, 00:59:13 »
bilen biri cevap yazsın, bu kupa bizde kalıyorum mu şimdi ?

orjinali'ni diyorum , yoksa her yıl el mi değiştiriyor sembolik kupa mı kalıyor ?

müzeyi ziyaret edince göre bilecek miyiz acaba orjinali'ni..

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4397 : 22 Mayıs 2017, 01:19:23 »
Tarihi  bir gün  ,  ne mutlu  bize  ki  bu  günü  yaşadık  ,  bu  mutluluğu  tattık.Şüķürler  olsun.Çok  üzüldüğümüz  günler  oldu ,  uykumuzun  tutmadığı  geceler  oldu.Yıllardır  bu  gecenin  hayalini  kurduk  ve  sonunda  başardık.
En  büyük  emek  hocamızın ve  oyuncularımızın  ,  idarecelerimizin  ,  salonu  dolduran  taraftarlarımızın ve  sokaktaki  Fenerbahçe  taraftarının.
Üzüntüsünde  kahroluyorsak  ,  dünyamız  kararıyorsa  bugünde  sevinmek  ,  kutlamak    sonuna  kadar  hakkımız.
Kutlu  olsun  Şampiyonluk Fenerbahce'mize.
Kadınlar  voleyboldan sonra  bu  branşta da  kupa  bizim  müzemizde.
Müzesinde  2  tane  Avrupa şampiyonluk  kupası olan  tek  Türk  takımı.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #4398 : 22 Mayıs 2017, 01:25:47 »
Yaşadığım mutluluğu anlatmaya yetecek bi kelime yok,bizim için hep ulaşılması zor bir hayal gerçek oldu ve hala şoku atamadım üstümden.
Allah bize bu mutluluğu yaşatanlardan bin kere razı olsun.Hepimizin de gözü aydın abilerim,kardeşlerim
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #4399 : 22 Mayıs 2017, 01:53:30 »
Allahım tarifsiz bir mutluluk..bize bu günleri yaşatanlatdan allah razı olsun..bir takımın 3 senede nerden nereye geldiğine şahit olmak çok büyük bir zevk

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4400 : 22 Mayıs 2017, 03:30:54 »
Herkesin bi hayatı bazı şartları var.benim ki zor şartlarda son saniyeye kadar çalışarak şartlar zorlanarak gelinen bir f4 du.12 aralık günü alınan bilet ile kurulan hayal bugün gerçek oldu.bütün bir sezon her maçını saniye saniye takip etmiştim ve bugün hasat zamanı idi.3 yıldır verilen emek bugün meyvesini verdi.bütün bir sezon bize yaşattıkların için unutulmaz anlar için hafızalarda yer eden bir f4 oynadığın için çok teşekkür ederim fenerbahçem.artık bize düşen belgradı fethetmek 💛💙

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4401 : 22 Mayıs 2017, 06:02:53 »
Vay be, bu günleri de görmek varmış... Reisin azim ve hırsına bakılırsa, bu son olmayacak.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4402 : 22 Mayıs 2017, 08:25:28 »
gecen sene uzuntuden bu sefer sevincten uyuyamadim .... sabah hala inanamiyorum ....

Yenmedik .... acikcasi domine ettik .... kac mactir ilk dakikadan son dakikaya geri dusmeden farkla kazaniyoruz ....

iste fark budur ... 10 kere oynasak bu konsantrasyonla 10 kere kazanirdik .....

YASA FENERBAHCEEEE .... ulan Obra nin bu takima gelmesine vesile olan herkesten allah razi olsun ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4403 : 22 Mayıs 2017, 09:15:43 »
Final-four boyunca -Real ve Olympiakos maçının ikisi birden- 80 dakika boyunca skorda bir defa bile geri düştüğümüz oldu mu?

Benim hatırladığım, 80 dakikanın bu kadar açık ara domine edildiği iki final-four hatırlıyorum. Birisi 2005 Maccabi, diğeri 2015 Real Madrid.

Diğerleri varsa da, aklıma gelmiyor şu an.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4404 : 22 Mayıs 2017, 09:41:54 »
senelerdir hayalini kurduğumuz euroleague şampiyonluğuna sonunda kavuştuk , inanılmaz mutluyum
sesim kısık işe geldim :) dün hem sokaklarda hem de sinan erdem'de yaşanılan coşku çok güzeldi. muhteşem bir kutlama olduk . Fenerbahçe'nin  buna çok ihtiyacı vardı..
Başta koç ,teknik ekip ve oyunculara sonsuz teşekkürler
Zeljko Obradoviç'e sahip olduğumuz her gün için şükür edip dua etmeliyiz.
uzun uzadıya daha sonra sohbet ederiz . konuşacak şok şey var.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4405 : 22 Mayıs 2017, 09:43:03 »
Final-four boyunca -Real ve Olympiakos maçının ikisi birden- 80 dakika boyunca skorda bir defa bile geri düştüğümüz oldu mu?

Benim hatırladığım, 80 dakikanın bu kadar açık ara domine edildiği iki final-four hatırlıyorum. Birisi 2005 Maccabi, diğeri 2015 Real Madrid.

Diğerleri varsa da, aklıma gelmiyor şu an.

Dün 5-1 ondeyken 5-6 geri düşmüştük sonra Vesely takip smaci 7-6 ve vurup geçtik sonra. Domine ettik turnuvayi, cska iyi yırttı.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #4406 : 22 Mayıs 2017, 09:47:06 »
Obradovic ve oyuncularımıza çok çok çok teşekkür ediyorum.Emeklerine,yüreklerine sağlık.80 dakikalık maç serisinde skor olarak 1 sn bile geri düşmedik bu bile ne kadar kararlı olduğumuzu gösteriyor.Hücumda zaman zaman tıkandık ama savunmada bir an bile düşmedik.Vesely geçen seneden intikam alırcasına oynadı,savunmada çok agresifti,ben geçen seneyi temizlek istediğini belli etti,ben burdayım,ben bu kupayı istiyorum diyordu ve tam anlamıyla karakter koydu.Udoh;sen bizden birisin,bambaşka karaktersin,varlığın bize ayrı bir güç veriyor.Bobby Dixon;transfer olduğun gün senin için yaptığım yorumlardan dolayı çok özür dilerim.Basketbolun Mozart'ı,müzisyen ruhly Luigi Datome;sezon boyu çok kötüydün,hatta Madrid maçında klasına yakışmayacak şekilde hatalar yaptın maçı kopartamadık ama dün tam zamanında Bogi kenardayken öyle kritik şutlar attın ki Olympiakos'a siz ne yaparsanız edin bu maçı kazanamayacaksınız mesajı verdiniz.Bogi;umuyorum devam edeceksin,gitmeyeceksin,geçen sene Cska maçında beklenen oyununu sergilemedim ama bu sene kendini yakışanı yaptın,Madrid ve Oly maçında winner,star lakabının hakkını verdin,zaten sen kafa sallamaya başladığın zaman tamam aldık bu maçı dedik.Kostas Sloukas;maça ürkek başladı ama ilk periyotta içeri penetre ederken sol dip çizgiye yakîn yerde bekleyen Kalinic'e yaptığın asist mükemmeldi.Sen tam bir "the floor general"sin.Nikola Kalinic;nam-ı diğer çene reis,geldiğin günden beri sana inandım,en ufak olumsuz eleştiri de bile seni savundum sende sağol utandırmadın,bu sene çok ekstra oynayıp kupanın kazanılmasında büyük pay sahibi oldum,hücumda çok ekstra işler yaptın,Obradovic'in  Udoh ile vazgeçmediği oyuncu boşuna olmadın,çok yürekten oynadın.James Nunnally;sene başında rolünü kabullenemedi ama maçlar oynandıkça rolü kabullendi,sero boyunca kenardan gelip iyi katkı verdo.Pero Natic;bu sene eleştirildiği dönemde bile dedik,her yerde.söyledik Pero olmazsa olmaz diye,dün Vesely 3 faulle kenara geldiğinde oyunun her iki tarafında da mükemmel katkı verdi,ama en önemlisi sahaya benchten mükemmel enerji verdi.Melih Mahmutoğlu bu sene çok kritik maçlar kazandırdı,özellikle Efes eve Zalgris maçında mükemmel oynamıştı.Barış Hersek;tam winner😀😀😀.Fenerbahçe,Beşiktaş,Karşıyaka kazanmadıği kupa kalmadı 😀😀şaka bir yana oynadığı süre çok kısıtlı olsa da benchten o da Antic gibi çok iyi enerji verdi.Ahmet Düverioğlu;süre aldığı maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı,ama seneye daha iyi olmalı,Udoh bu kadar yorulmasın 😀😀.Berk ve Egehan size de teşekkürler sizde.bu takımın parçasısınız.Bir tebrikte forumda olup takımı salonda yalnız bırakmayan Cem abi,Okan abi,Kemal abi ve burada adıni anmadığım kim varsa salona giden size de helal olsun,size de tebrikler.İşinizden,ailenizden feragat edip Ülker Arena'da takımi desteklediniz.Ben Ankara'da olan bir vatandaş olarak sadece Ankara'da oynanan lig ve kupa maçlarına gidebiliyorum 😀😀😀 ama siz Ülker Arena'yı adeta ev gibi görüp ordaydınız.Kutlu olsun hepimize bu şampiyonluk,biz çoktan hak etmiştik.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 09:57:52 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #4407 : 22 Mayıs 2017, 10:05:11 »
Söylemek istediğim çok şey var. Ama nereden başlayıp nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.

Bu yıl 2 nedenden dolayı şampiyon olacağımıza inancım fazlaydı.

1- İki yıl önce hedef final four'du ve final four yaptık. Geçen yıl hedef final'di ve final oynadık. Bu yıl ise hedef şampiyonluktu.

2- Hakan Yaman'ın sezon başında herkes takımın performansını eleştirirken yazmış olduğu "Tarih iyi başlayanları değil, iyi bitirenleri yazar" başlıklı yazısı.

Evet, sezona belki çok iyi başlamadık. Her ne kadar galibiyetler gelse de oynanan oyun ve kişisel performanslar herkesi tedirgin ediyordu. Ama basketbolun içerisinde olan başta koç olmak üzere bir çok duayen bu konuya takılmıyordu. Onlar için önemli olan Nisan sonrası idi ve planlar ona göre yapılmıştı. Nisan geldiğinde de beklenen takım ortaya çıktı.

Hep söylediğim bir şey var. "Bu takım motive olur ve kazanmak isterse karşısında duracak takım yok" diye. Elbette bu konsantrasyonu tüm sezona yaymak mümkün değildi.  Özellikle bazı sakatlık ve formsuzluklardan dolayı üzüldüğümüz epey maç oldu.  Ama şimdi o maçların hiç bir önemi kalmadı. Tarih o maçları değil, Real Madrid ve özellikle Olimpiakos maçını yazacak.

Bize mutluluğu yaşatan yönetim, teknik ekip, sporcu... emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Darısı sonraki sezonlara.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4408 : 22 Mayıs 2017, 10:25:06 »
Söylemek istediğim çok şey var. Ama nereden başlayıp nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.

Bu yıl 2 nedenden dolayı şampiyon olacağımıza inancım fazlaydı.

1- İki yıl önce hedef final four'du ve final four yaptık. Geçen yıl hedef final'di ve final oynadık. Bu yıl ise hedef şampiyonluktu.

2- Hakan Yaman'ın sezon başında herkes takımın performansını eleştirirken yazmış olduğu "Tarih iyi başlayanları değil, iyi bitirenleri yazar" başlıklı yazısı.

Evet, sezona belki çok iyi başlamadık. Her ne kadar galibiyetler gelse de oynanan oyun ve kişisel performanslar herkesi tedirgin ediyordu. Ama basketbolun içerisinde olan başta koç olmak üzere bir çok duayen bu konuya takılmıyordu. Onlar için önemli olan Nisan sonrası idi ve planlar ona göre yapılmıştı. Nisan geldiğinde de beklenen takım ortaya çıktı.

Hep söylediğim bir şey var. "Bu takım motive olur ve kazanmak isterse karşısında duracak takım yok" diye. Elbette bu konsantrasyonu tüm sezona yaymak mümkün değildi.  Özellikle bazı sakatlık ve formsuzluklardan dolayı üzüldüğümüz epey maç oldu.  Ama şimdi o maçların hiç bir önemi kalmadı. Tarih o maçları değil, Real Madrid ve özellikle Olimpiakos maçını yazacak.

Bize mutluluğu yaşatan yönetim, teknik ekip, sporcu... emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Darısı sonraki sezonlara.

Hakan hocam, bu yazıyı biryerlere sabitleyebilir misin, çok aramayalım okumak istediğimizde..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4409 : 22 Mayıs 2017, 10:29:54 »
Dün 5-1 ondeyken 5-6 geri düşmüştük sonra Vesely takip smaci 7-6 ve vurup geçtik sonra. Domine ettik turnuvayi, cska iyi yırttı.

real maçının başını kaçırdım ama f4 boyunca geri düştüğümüz tek andı bu sanıyorum..sonra zaten kaldır kolları ekpe, dola boynuma Ekpe ;D ;D ;D