Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe  (Okunma sayısı 151151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #4425 : 22 Mayıs 2017, 18:52:59 »
Seneye kıtalararası kupa maçları da yapıcaz. Bir kupa da oradan gelir.

Hayır, biz oynamayacağız, Tenerife ile Venezuela'dan Guaros de Lara arasında oynanacak.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 18:54:37 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4426 : 22 Mayıs 2017, 19:18:52 »
Söylemek istediğim çok şey var. Ama nereden başlayıp nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.

Bu yıl 2 nedenden dolayı şampiyon olacağımıza inancım fazlaydı.

1- İki yıl önce hedef final four'du ve final four yaptık. Geçen yıl hedef final'di ve final oynadık. Bu yıl ise hedef şampiyonluktu.

2- Hakan Yaman'ın sezon başında herkes takımın performansını eleştirirken yazmış olduğu "Tarih iyi başlayanları değil, iyi bitirenleri yazar" başlıklı yazısı.

Evet, sezona belki çok iyi başlamadık. Her ne kadar galibiyetler gelse de oynanan oyun ve kişisel performanslar herkesi tedirgin ediyordu. Ama basketbolun içerisinde olan başta koç olmak üzere bir çok duayen bu konuya takılmıyordu. Onlar için önemli olan Nisan sonrası idi ve planlar ona göre yapılmıştı. Nisan geldiğinde de beklenen takım ortaya çıktı.

Hep söylediğim bir şey var. "Bu takım motive olur ve kazanmak isterse karşısında duracak takım yok" diye. Elbette bu konsantrasyonu tüm sezona yaymak mümkün değildi.  Özellikle bazı sakatlık ve formsuzluklardan dolayı üzüldüğümüz epey maç oldu.  Ama şimdi o maçların hiç bir önemi kalmadı. Tarih o maçları değil, Real Madrid ve özellikle Olimpiakos maçını yazacak.

Bize mutluluğu yaşatan yönetim, teknik ekip, sporcu... emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Darısı sonraki sezonlara.

Abi, çok çok teşekkür ederim. Sizin gibi değerli insanların düşüncelerime değer vermesi beni inanın fazlasıyla onore ediyor. Eksik olmayın.

Hakan hocam, bu yazıyı biryerlere sabitleyebilir misin, çok aramayalım okumak istediğimizde..

Ayhan hocam. Size de teşekkür ederim. O yazı artık miadını doldurdu. Şimdi -kısmet olursa- bu gece bir yazı yazacağım. Aslında sabah düşünüyordum ama sızıp kaldım. Malûm dün gece gözüme uyku girmemişti sevinçten. "BİR ŞAMPİYONUN YÜREĞİNİ ASLA HOR GÖRMEYİN" başlıklı bir yazı düşünüyorum. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #4427 : 22 Mayıs 2017, 19:27:45 »
Abi, çok çok teşekkür ederim. Sizin gibi değerli insanların düşüncelerime değer vermesi beni inanın fazlasıyla onore ediyor. Eksik olmayın.

Ayhan hocam. Size de teşekkür ederim. O yazı artık miadını doldurdu. Şimdi -kısmet olursa- bu gece bir yazı yazacağım. Aslında sabah düşünüyordum ama sızıp kaldım. Malûm dün gece gözüme uyku girmemişti sevinçten. "BİR ŞAMPİYONUN YÜREĞİNİ ASLA HOR GÖRMEYİN" başlıklı bir yazı düşünüyorum. :)

Sampiyon derken kime atif yapiyorsun Hakan Abi?  Mesela, Nunnally de sampiyon, Bogdanovic de.  Biraz rafine hale getirmek gerekmez mi :P

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #4428 : 22 Mayıs 2017, 19:43:18 »
Sampiyon derken kime atif yapiyorsun Hakan Abi?  Mesela, Nunnally de sampiyon, Bogdanovic de.  Biraz rafine hale getirmek gerekmez mi :P

Takımın winner karakterini yaratan adama elbette. :)

Çevrimdışı Alp Irez

• Üye
  • Yer: Ataşehir
    • twitter.com/alppirez
« Yanıtla #4429 : 22 Mayıs 2017, 19:44:59 »
Şükürler olsun!!!

Çevrimdışı penny osmokrovic turner

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #4430 : 22 Mayıs 2017, 20:10:50 »
Selam olsun tüm değerli üye arkadaşlarıma, selam olsun yaktıklari meşale ile bugünkü zafer yollarını aydınlatan aydın Örs lere, ibo, Dallas comegsy,Henry turner, Eddie basden,willie Solomon,damir mrsic ve suan aklıma gelmeyen nice saygıdeğer Çubuklu basketbol emekcisine ve Abdi İpekçi, Haldun alagas,yeni salon ve caferagada dünyanın en güzel takımını destekleyen tüm yüreklere binlerce selam...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4431 : 22 Mayıs 2017, 20:53:34 »
Selam olsun tüm değerli üye arkadaşlarıma, selam olsun yaktıklari meşale ile bugünkü zafer yollarını aydınlatan aydın Örs lere, ibo, Dallas comegsy,Henry turner, Eddie basden,willie Solomon,damir mrsic ve suan aklıma gelmeyen nice saygıdeğer Çubuklu basketbol emekcisine ve Abdi İpekçi, Haldun alagas,yeni salon ve caferagada dünyanın en güzel takımını destekleyen tüm yüreklere binlerce selam...
hoşgeldin

Çevrimdışı penny osmokrovic turner

• Üye
  • Yer: Samsun

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #4433 : 22 Mayıs 2017, 21:04:59 »
Türk spor tarihinin klüpler düzeyinde en büyük kupasıdır bu. Bunu tartışan Gsli zavallılara gülüyorum. Yok Uefa, yok bayan basket, yok engelli basket. Hatta vakıf, eczacı bile diyenler var (ki orada da bayan volebolunun mihenk taşı Fenerbahçe olmuştur) Bir takım futbolda şampiyonlar ligi şampiyonu olmadığı müddetçe değişmeyecek bu durum. Murat Kosova da doğru söylemiştir.

Sonuna kadar hakedilmiş, 4 yılın sonunda üstüne koya koya adım adım gelinen ve gümbür gümbür eze eze alınan bir kupa. 80 dakika boyunca iki ekol ülkenin takımı sadece 1 kez öne geçebildi bize karşı. O da hakemin uyduruk faulü ile. A'dan Z'ye adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır tüm oyuncular ve Obradovic.  Şu takıma çok özel bir bağı oluyor insanın. Seneye kim gitse üzülücek duruma geldik. Klüp olarak, camia olarak, oyuncular ve teknik heyet olarak bunu haketmiştik ve çok ihtiyacımız vardı bu kupaya. Hakettiğimizi de aldık.

217 ülke, 1,2 milyar insan Avrupa Şampiyonu fenerbahçe'yi izledi. Bundan daha büyük mutluluk var mı?
Bu tartışmalar bitmezde sonuçlanmazda.
Bence en başarılı takım bu takımdır, aldığı kupalardan bağımsız. Daha çok buralarda olacağız, 3-5 sene sonra herkes görecek kaç f4, kaç kupa olduğunu..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4434 : 22 Mayıs 2017, 21:07:06 »
Ya çok zamansız ve yersiz bulabilirsiniz, ama dün gece de bunu düşündüm şimdi gördüğüm resimlerde bunu düşünüyorum.Muhteşem bir duygu ama bu duygunun magazinleşmesi rahatsız etti beni.Bu Nusret'in kupa ile resimlerde olması ve tuz dökme geyikleri çok beni çok rahatsız ediyor.Ben sezon içinde eşimle beraber 5 maça  gittim, dün akşamki maç içinde  biletleri 2 kişi için yüksek geldi ve gidemedim.Ama burada yazan ve siteyi kuran arkadaşları sürekli takip ettim sosyal medyada.Özellikle yurt dışına gittikleri deplasmanlar için de çok sevindim  kendi adıma.Ama bu adamı bu resimde görmek nedense canımı sıktı.Ya da ben mi abarttım bilemiyorum.
Al benden de o kadar. Ne işi var o resimde anlamış değilim..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4435 : 22 Mayıs 2017, 21:12:28 »

Onuda sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bu arada forumda bir konu açmak istiyorum, "Hakan Yaman'a sormak istediğiniz konular" diye, ve ilk soruyu da ben soracağım, "Yerli oyuncularımız ile ilgili fikirlerin nelerdir, Berk, Egehan, Ahmet Düverioğlu ve Ahmet Can Duran hakkında neler düşünüyorsun" diye. Ama şampiyonluktan sonra, seninde nispeten daha rahat buraya zaman ayırabileceğin bir dönemde.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #4436 : 22 Mayıs 2017, 23:00:56 »
basligi "Avrupa Sampiyonu FENERBAHCE" diye yada "Avrupanin en büyügü FENERBAHCE" diye degistirsek :D

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #4437 : 22 Mayıs 2017, 23:39:10 »
Al benden de o kadar. Ne işi var o resimde anlamış değilim..
Ayhan hocam doğuş grubu nusrete ortak oldu. Bizle  de adı anılıyorken tipsiz nusretin ortaya fırlaması pazarlama açısından mantıklı hamledir. Ha tabi ki malzemecimizin sembolik kupa alamaması (kalmaması) bizi üzmüştür.
Ama reklam pazarlama kısacası para işleri malesef böyle yürüyor.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 23:39:59 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #4438 : 22 Mayıs 2017, 23:46:28 »
Arkadaşlar Nusret olayına çok takılmamak lazım. Evet olmasa çok daha iyi olurdu ama oyuncuların çoğunun sevdiği bir eleman (özellikle Amerikalıların) ve uluslararası pazarlama için kullanılabilir. Keşke kupa töreninde değil de şampiyonluk sonrası kutlamada o tarz pozlar olsaydı. Neyse, olmuşla ölmüşe çare yok.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4439 : 23 Mayıs 2017, 11:03:55 »
Dostlar şu anda çok sayıda harika materyal, foto, video, yazı vs vs dolaşıyor ortamlarda ancak bir süre sonra en azından birarada ulaşmak mümkün olamayacak bunlara. Bu anlamlı şampiyonluğumuz için özel bir web sitesi tasarlansa ve tüm materyal buraya toparlansa ve böylece sonsuza kadar kalıcı olarak hep orda dursa nasıl olur ne dersiniz? Bilmiyorum kulüpte böyle bir proje konuşuluyor mu ama aramızda bu tasarım işleri ile ilgili arkadaş kesin vardır. Böyle bir iş için forumda para toplasak katkı vermeye hazırım şahsen
Dünyanın En Güzel Takımı