Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe  (Okunma sayısı 151158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #4410 : 22 Mayıs 2017, 10:35:43 »
 Geçen sene o gece yaşadığım baş ağrısını ve üzüntüsünü unutamam, ama şimdi bu çok guzel duyguymuş,

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4411 : 22 Mayıs 2017, 10:40:06 »
bilen biri cevap yazsın, bu kupa bizde kalıyorum mu şimdi ?

orjinali'ni diyorum , yoksa her yıl el mi değiştiriyor sembolik kupa mı kalıyor ?

müzeyi ziyaret edince göre bilecek miyiz acaba orjinali'ni..

evet bizde kalıyor

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #4412 : 22 Mayıs 2017, 12:52:08 »
Başta efsane coach Obradoviç olmak üzere tüm oyuncularımızı, teknik ekibimizi , yöneticilerimizi ve salonda harika bir destek veren taraftarlarımızı kutluyorum.Çok uzun ve muhteşem bir sezonu harika sonlandırdık..Allah'a şükürler olsun bugünü görmek nasip oldu..Spor sergi de  başlayan basketbol tutkumun bir gün Avrupa Şampiyonu olarak çubukluyu görme arzusu dün nihayet gerçekleşti..Üstelik 19 Mayıs da başlayan bu zafer hafta sonu bizim için apayrı bir anlam kazandı..Teşekkürler Obradoviç, teşekkürler Takım iyi ki varsınız,iyi ki Fenerbahçeli yiz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #4413 : 22 Mayıs 2017, 13:01:26 »
Söylemek istediğim çok şey var. Ama nereden başlayıp nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.

Bu yıl 2 nedenden dolayı şampiyon olacağımıza inancım fazlaydı.

1- İki yıl önce hedef final four'du ve final four yaptık. Geçen yıl hedef final'di ve final oynadık. Bu yıl ise hedef şampiyonluktu.

2- Hakan Yaman'ın sezon başında herkes takımın performansını eleştirirken yazmış olduğu "Tarih iyi başlayanları değil, iyi bitirenleri yazar" başlıklı yazısı.

Evet, sezona belki çok iyi başlamadık. Her ne kadar galibiyetler gelse de oynanan oyun ve kişisel performanslar herkesi tedirgin ediyordu. Ama basketbolun içerisinde olan başta koç olmak üzere bir çok duayen bu konuya takılmıyordu. Onlar için önemli olan Nisan sonrası idi ve planlar ona göre yapılmıştı. Nisan geldiğinde de beklenen takım ortaya çıktı.

Hep söylediğim bir şey var. "Bu takım motive olur ve kazanmak isterse karşısında duracak takım yok" diye. Elbette bu konsantrasyonu tüm sezona yaymak mümkün değildi.  Özellikle bazı sakatlık ve formsuzluklardan dolayı üzüldüğümüz epey maç oldu.  Ama şimdi o maçların hiç bir önemi kalmadı. Tarih o maçları değil, Real Madrid ve özellikle Olimpiakos maçını yazacak.

Bize mutluluğu yaşatan yönetim, teknik ekip, sporcu... emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Darısı sonraki sezonlara.

ya bende sunu ekleyeyim ... ne cok elestirildi takim sezon basinda ... Kalinic-Antic-Ahmet-Nunnaly .... afedersiniz itin g...e s... kaldi sezon basinda ....

Ama hepsi vermesi umulan yada istenilen kadar katkiyi gunu geldiginde verdi ....

Obradovic in bu 4 senesini iyi incelemesi lazim insanlarin, uzun vadeli plan nasil yapilir.... gunluk karar neden alinmaz, istikrar nasil saglanir ... Roller nasil belirlenir ...

Arkadas takimin son 6-7 macina bakiyorum... tek tarifi var; KUSURSUZ FIRTINA.....

beklediler beklediler ..... hazirlandilar ve bitirdiler ... Pao-Efes-Real .... oyle bir seri ki bu is sansla degil calisarak ve konsatre olarak olur dedirttiler....

Helal olsun hepsine .......

PS: simdi aldik Euroleague i, ama 3-4 ay mac mi beklicez yine .... nedir bu eziyet :))
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #4414 : 22 Mayıs 2017, 13:10:40 »
Gerek yurt içi ve yurt dışındaki Fenerbahçeliler başta olmak üzere bir çok vatandaşımız büyük sevinç yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor.

Coşku tüm hızıyla yaşanmaya devam ederken bazı küçük detayların da gözümden kaçmadığını belirtmem gerek.

Nedir bu detay? Bir çok kişi Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kullanarak popülaritesini arttırma ve şov yapma peşinde.

Küçük bir örnek vermek gerekirse, dün sabah maçtan önce spor programlarını gezerken A Spor'da İsmet Badem'in konuk olduğu bir yayına tesadüf ettim. İsmet Badem, maçla ilgili yorumunda Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inandığını söylüyor ve şampiyon olduktan sonra da o kupayı stüdyoya getireceği sözünü veriyor.

Yine kupa alındıktan sonra bir çok ünlü kupa fotoğrafında yer alıyor. Bunlardan bir tanesi de Kasap Nusret. Kendine has tuzlama şekli ile fenomen olan Nusret. Nusret, kupa coşkusunda sporcuların arasında yer aldıktan sonra, soyunma odasındaki kutlamalarda da yer almak istiyor ama içeriye girilmesine izin verilmiyor.

Bunun gibi bir çok isim sayabiliriz.
Şimdi bu isimler Fenerbahçe'ye bu şampiyonluk yolunda ne  gibi katkılarda bulunmuş bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa herkes bir şekilde Fenerbahçe'yi kullanarak reklam peşinde. Buna müsaade edilmemeli ve takımın medya maymunu olmasına fırsat verilmemeli.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı sergioleone

• Üye
  • Yer: kadıköy
    • _sergioleone_
« Yanıtla #4415 : 22 Mayıs 2017, 13:55:31 »
Gerçekten rüya gibi. Bugünleri de gördük, yaşadık canlı tanığı olduk. Tarifsiz bir mutluluk ve gurur. Allah Obradovic'i başımızdan eksik etmesin.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4416 : 22 Mayıs 2017, 14:57:16 »
Türk spor tarihinin klüpler düzeyinde en büyük kupasıdır bu. Bunu tartışan Gsli zavallılara gülüyorum. Yok Uefa, yok bayan basket, yok engelli basket. Hatta vakıf, eczacı bile diyenler var (ki orada da bayan volebolunun mihenk taşı Fenerbahçe olmuştur) Bir takım futbolda şampiyonlar ligi şampiyonu olmadığı müddetçe değişmeyecek bu durum. Murat Kosova da doğru söylemiştir.

Sonuna kadar hakedilmiş, 4 yılın sonunda üstüne koya koya adım adım gelinen ve gümbür gümbür eze eze alınan bir kupa. 80 dakika boyunca iki ekol ülkenin takımı sadece 1 kez öne geçebildi bize karşı. O da hakemin uyduruk faulü ile. A'dan Z'ye adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır tüm oyuncular ve Obradovic.  Şu takıma çok özel bir bağı oluyor insanın. Seneye kim gitse üzülücek duruma geldik. Klüp olarak, camia olarak, oyuncular ve teknik heyet olarak bunu haketmiştik ve çok ihtiyacımız vardı bu kupaya. Hakettiğimizi de aldık.

217 ülke, 1,2 milyar insan Avrupa Şampiyonu fenerbahçe'yi izledi. Bundan daha büyük mutluluk var mı?

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #4417 : 22 Mayıs 2017, 15:22:41 »
Ya çok zamansız ve yersiz bulabilirsiniz, ama dün gece de bunu düşündüm şimdi gördüğüm resimlerde bunu düşünüyorum.Muhteşem bir duygu ama bu duygunun magazinleşmesi rahatsız etti beni.Bu Nusret'in kupa ile resimlerde olması ve tuz dökme geyikleri çok beni çok rahatsız ediyor.Ben sezon içinde eşimle beraber 5 maça  gittim, dün akşamki maç içinde  biletleri 2 kişi için yüksek geldi ve gidemedim.Ama burada yazan ve siteyi kuran arkadaşları sürekli takip ettim sosyal medyada.Özellikle yurt dışına gittikleri deplasmanlar için de çok sevindim  kendi adıma.Ama bu adamı bu resimde görmek nedense canımı sıktı.Ya da ben mi abarttım bilemiyorum.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4418 : 22 Mayıs 2017, 15:37:20 »
Final-four boyunca -Real ve Olympiakos maçının ikisi birden- 80 dakika boyunca skorda bir defa bile geri düştüğümüz oldu mu?

Benim hatırladığım, 80 dakikanın bu kadar açık ara domine edildiği iki final-four hatırlıyorum. Birisi 2005 Maccabi, diğeri 2015 Real Madrid.

Diğerleri varsa da, aklıma gelmiyor şu an.
Olympiakos maçında bir 25s kadar 5-6 gitti maç, o kadar.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 15:41:52 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #4419 : 22 Mayıs 2017, 16:40:17 »
bu nusret zibidisinin şampiyonluk töreninde ne işi olabilir ki? tek ihtimal ferit'in sponsorluğundan kaynaklı olması.

Çevrimiçi Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
« Yanıtla #4420 : 22 Mayıs 2017, 16:50:42 »
Acil bi durumdan dolayi ilk mac oynanirken karayolu ile vandan ankaraya gidiyordum. Ikinci mac oynanirken de donus yoldundaydim. Fenerbahce tarihine gececek totemi bulmus olabilirim. Ama her macta bu yolculugu nasil yaparim bilemiyorum.
Final maci sirasinda skoru twitterdan takip ederken ugurlu bir oturma sekli buldum. Koca mac ayni sekilde oturdum. Fark 19-20 olmusken bile vazgecmedim. Ne olur ne olmaz diye.

Sonuc olarak bugunleri de gorduk ya ne kadar sukretsek azdir.

Emegi gecen herkese sonsuz kere tesekkurler

Çevrimdışı _kerem

• Üye
« Yanıtla #4421 : 22 Mayıs 2017, 17:01:52 »
Ya çok zamansız ve yersiz bulabilirsiniz, ama dün gece de bunu düşündüm şimdi gördüğüm resimlerde bunu düşünüyorum.Muhteşem bir duygu ama bu duygunun magazinleşmesi rahatsız etti beni.Bu Nusret'in kupa ile resimlerde olması ve tuz dökme geyikleri çok beni çok rahatsız ediyor.Ben sezon içinde eşimle beraber 5 maça  gittim, dün akşamki maç içinde  biletleri 2 kişi için yüksek geldi ve gidemedim.Ama burada yazan ve siteyi kuran arkadaşları sürekli takip ettim sosyal medyada.Özellikle yurt dışına gittikleri deplasmanlar için de çok sevindim  kendi adıma.Ama bu adamı bu resimde görmek nedense canımı sıktı.Ya da ben mi abarttım bilemiyorum.

Fenerbahçe-Doğuş Grubu işbirliğinin bu kadar yüksek sesle dillendirildiği bir dönemde, bana kalırsa çok şaşırılacak bir fotoğraf değil. Nusr-et, şu anda, Doğuş Grubu'nun uluslararası alanda en bilinen markası olabilir, bunu kabul etmek gerekiyor. Çok uzun süre bu şampiyonluğu düşlemiş bir topluluk olarak, nevi şahsına münhasır bir popüler kültür figürünün bir yolunu bulup fotoğrafa girmesi, bizim açımızdan ağızda kötü tat bırakan bir ayrıntı olabilir ama bir yandan da başarının uluslararası pazarlaması için Nusret, fena bir seçenek sayılmaz. Fenerbahçe (ve belki Doğuş), basketbola bu çapta yatırım yapıyorsa bu yatırımların bir biçimde pazarlanması da gerekiyor ve o fotoğraf da bence bu bağlamda anlayışla karşılanabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4422 : 22 Mayıs 2017, 17:41:56 »
Seneye kıtalararası kupa maçları da yapıcaz. Bir kupa da oradan gelir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4423 : 22 Mayıs 2017, 18:03:36 »
Seneye kıtalararası kupa maçları da yapıcaz. Bir kupa da oradan gelir.
Seneye derken, önümüzdeki sezon öncesi mi?Format nasıl?

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4424 : 22 Mayıs 2017, 18:47:26 »
Aynı sezonda 5 büyüğü en az 2'şer kez(CSKA 2, Real 2, Oly 2, Barca 2, Pana 4) yenerek EL Şampiyonu olmak tarihte bir ilk ayrıca ve daha da kimse tekrarlayamaz.