Türk spor tarihinin klüpler düzeyinde en büyük kupasıdır bu. Bunu tartışan Gsli zavallılara gülüyorum. Yok Uefa, yok bayan basket, yok engelli basket. Hatta vakıf, eczacı bile diyenler var (ki orada da bayan volebolunun mihenk taşı Fenerbahçe olmuştur) Bir takım futbolda şampiyonlar ligi şampiyonu olmadığı müddetçe değişmeyecek bu durum. Murat Kosova da doğru söylemiştir.
Sonuna kadar hakedilmiş, 4 yılın sonunda üstüne koya koya adım adım gelinen ve gümbür gümbür eze eze alınan bir kupa. 80 dakika boyunca iki ekol ülkenin takımı sadece 1 kez öne geçebildi bize karşı. O da hakemin uyduruk faulü ile. A'dan Z'ye adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır tüm oyuncular ve Obradovic. Şu takıma çok özel bir bağı oluyor insanın. Seneye kim gitse üzülücek duruma geldik. Klüp olarak, camia olarak, oyuncular ve teknik heyet olarak bunu haketmiştik ve çok ihtiyacımız vardı bu kupaya. Hakettiğimizi de aldık.
217 ülke, 1,2 milyar insan Avrupa Şampiyonu fenerbahçe'yi izledi. Bundan daha büyük mutluluk var mı?