Ben bu hocaya güvenmeye başladım. Sonu güzel olacak inşallah.
Bu yıl final four tekrar geri geldi. Yani çeyrek finalden sonra iki maçlık bir seri oynanmayacak yarı final için. Hücum takımıyız. Ve F4 zamanı formumuzun zirvesinde olmamız gerekiyor. 2 yıl önceki Imoco serisi gibi. Başka türlü çok zor. Klişe ama gerçek; hücumla maç kazanırsın, savunma ile şampiyon olursun. İlki ile en fazla Türkiye ligini kazanabiliyorsun.
Diğer bir husus yıldız olarak görülen oyuncularımız henüz 20 yaşındalar. Gereğinden fazla büyütüldüler. Oysa ki hala gelişmekteler. Bence hala yıldız adayılar. Mental eksiklikleri çok. 20 yaşındaki insanlardan daha fazlasını beklemek de fazla zaten. Ya bu tür bir yola girmeyeceksin, ya da girip sabredeceksin. Bu yılı müteakip ikişer yıl daha bizdeler. Eksikler tamamlanabilirse olacak olan o iki yılda olur kanaatimce.
Bir de zırt pırt hoca gönderiyoruz. Sadece bu şube için konuşmuyorum. Her alanda alışkanlık oldu bu. İkinci olanı da gönderiyoruz, şampiyon olanı da, iki kupa alanı da... 80'ler, 90'lar kafası bu. Seversiniz sevmezsiniz Aziz Yıldırım'ın en büyük getirisi şu saçmalıktan çıkarmak olmuştu kulübü. Döndük yine o kafaya. Yeni hoca yeni sistem demek. Oturana kadar atı alan Üsküdarı geçiyor çoktan.
Deplasmandaki Imoco maçının sonu gözümün önünde hala. Bütün tribün alkışladı takımı, kimse de kovmadı Santarelli'yi. Terzicci, Laverinici, şucu, bucu değilim, sadece istikrarı vurgulamaya çalışıyorum.