Gönderen Konu: 2024-2025 Sultanlar Ligi  (Okunma sayısı 109692 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: 2024-2025 Sultanlar Ligi
« Yanıtla #1680 : 02 Kasım 2024, 15:51:47 »
Ana sallanırken Vasileva denenebilirdi sağlık olsun yoğun bir fikstürden çıktık

Ne sallanması üstad? Çemişgezekspor'a karşı müthiş oynamıştı, hatırlatırım. Dünyanın en iyisi...

Bir milyon kere diyorum ki. Bu oyuncular manşet almayı öğrenene kadar 30 yaşına gelecek. O da öğrenirlerse. Bunlarla oynayacaksak çok iyi ortalar lazım bu takıma. Aslı maslı uğraşıyoruz hala.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1681 : 02 Kasım 2024, 15:56:08 »
Ne sallanması üstad? Çemişgezekspor'a karşı müthiş oynamıştı, hatırlatırım. Dünyanın en iyisi...

Bir milyon kere diyorum ki. Bu oyuncular manşet almayı öğrenene kadar 30 yaşına gelecek. O da öğrenirlerse. Bunlarla oynayacaksak çok iyi ortalar lazım bu takıma. Aslı maslı uğraşıyoruz hala.
Sizi anlıyorum ama bana göre anlamadığınız nokta genel olarak havuz dar dünya voleybolunda üstüne abd ligi çıktı daha da daralacak. bu oyunculara yatırım yaptık yavaş yavaş meyvesini alacağız umarım’ zaten vargas arina ana üçünü aynı anda tutmak zorlaşacak vargas yerli olduğu için kalır muhtemelen kulüp arinayı tutmak ister sonra gerisini zaman gösterecek gelenle gidenle

Orta oyuncu konusunda haklısın kesinlikle
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2024, 15:57:34 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1682 : 02 Kasım 2024, 15:59:19 »
(Uzun vadede) Türkiye ligindeki akıbetimizin selameti açısından hayırlı mağlubiyet oldu. Avrupa'dan hiçbir umudum yok zaten. Vargas'ın hücum performansı bütün defoları kapatıyormuş, hepsi saçıldı ortaya. İyi bir hücum takımıyız. Üst düzey başarılar için sadece hücum yeterli olmuyor, savunma da şart. Sosyal medya, youtube vesaire coşmuştu zaten, bir "yenilmezlik miti" yaratmaya başlamışlardı. Set vermez falan. Bu bizim hayrımıza olan bir şey değildi zaten. Gerçeklerle erken yüzleşmek iyidir.

Benim anlamadığım şey, şu pasör kurgusuyla ve savunma performansıyla Avrupa'da favori gösterilmemiz zaten.

Zannımca Vargas sağlıklı olduğu takdirde Türkiye ligini şampiyon bitiririz, hocayı da kovarız Avrupa'da şampiyon olamadı diye. Kısır döngü devam eder, yeni hoca, alışması vesaire derken heba olur yıllar. Ana'nın Arina'nın kaymağını da 3-4 yıl sonra başka kulüpler yer.

Erkek basketbol şubesi nasılsa burada aynı. Hep bir şeyler eksik. Orada da play-maker'ın yok, burada ise var olan yeterli değil. Her ikisi de önemli pozisyonlar. Ne desek boş.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1683 : 02 Kasım 2024, 16:10:31 »
Sizi anlıyorum ama bana göre anlamadığınız nokta genel olarak havuz dar dünya voleybolunda üstüne abd ligi çıktı daha da daralacak. bu oyunculara yatırım yaptık yavaş yavaş meyvesini alacağız umarım’ zaten vargas arina ana üçünü aynı anda tutmak zorlaşacak vargas yerli olduğu için kalır muhtemelen kulüp arinayı tutmak ister sonra gerisini zaman gösterecek gelenle gidenle

Orta oyuncu konusunda haklısın kesinlikle

Sinir bozucu olan yönetimin ısrarla her sene başında hedefimizin Avrupa şampiyonluğu olduğunu ifade etmesi ve sürekli koç kovması...

Milli takımın hedefinin olimpiyat altın madalyası olduğu dile getirildi 3 yıl boyunca. Olimpiyatlara 2 hafta kala hedefimiz kürsüye çıkmak diye revize edildi söylem. Türkiye bu, insanlara en üst perdeden gerçek hayatta karşılığı bulunmayan hayaller satıyorlar. Gerçekleşmediği zaman hayal kırıklığı da en üst perdede yaşanıyor.

Örneğin Aslı. İyi niyetinden, gayretinden hiç şüphem yok. Hatta seviyorum da. Bugünde gördüğümüz üzere aynı hatayı 3 kez üst üste yaptı. Şu maçta şu tercihi düzgün yapamayan kız, olası bir Avrupa yarı finalinde ya da final maçında nasıl doğru tercih yapacak? Geçen yılki Milano serisinin altın setinde sapsarıydı suratı. Yıldız adaylarımızın da mental sağlam değil hala. Zaten 20 yaşındaki insanlardan daha yukarısını da bekleyemezsin.

Hülasa hedefimiz beş yıllık bir dönemi kapsıyor falan desinler. Futboldaki rezilliği basketbolda ve voleybolda hayal satarak kapatmaya çalışmasınlar. En büyük yanlış bu. Yaptıkları düzgün işlerin de üzerini kapatıyor bu. Hem kızların verimini düşürürsün yarattığın baskıyla, hem tribünleri gerersin, hem de yaptığın doğru hamleleri kendi elinle mahvedersin.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2024, 16:28:38 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1684 : 02 Kasım 2024, 16:16:10 »
Bu arada Stysak da salmış sanırım. Belli ki mevcut durumdan memnun değil.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1685 : 02 Kasım 2024, 16:34:18 »
Sinir bozucu olan yönetimin ısrarla her sene başında hedefimizin Avrupa şampiyonluğu olduğunu ifade etmesi ve sürekli koç kovması...

Milli takımın hedefinin olimpiyat altın madalyası olduğu dile getirildi 3 yıl boyunca. Olimpiyatlara 2 hafta kala hedefimiz kürsüye çıkmak diye revize edildi söylem. Türkiye bu, insanlara en üst perdeden gerçek hayatta karşılığı bulunmayan hayaller satıyorlar. Gerçekleşmediği zaman hayal kırıklığı da en üst perdede yaşanıyor.

Örneğin Aslı. İyi niyetinden, gayretinden hiç şüphem yok. Hatta seviyorum da. Bugünde gördüğümüz üzere aynı hatayı 3 kez üst üste yaptı. Şu maçta şu tercihi düzgün yapamayan kız, olası bir Avrupa yarı finalinde ya da final maçında nasıl doğru tercih yapacak? Geçen yılki Milano serisinin altın setinde sapsarıydı suratı. Yıldız adaylarımızın da mental sağlam değil hala. Zaten 20 yaşındaki insanlardan daha yukarısını da bekleyemezsin.

Hülasa hedefimiz beş yıllık bir dönemi kapsıyor falan desinler. Futboldaki rezilliği basketbolda ve voleybolda hayal satarak kapatmaya çalışmasınlar. En büyük yanlış bu. Yaptıkları düzgün işlerin de üzerini kapatıyor bu. Hem kızların verimini düşürürsün yarattığın baskıyla, hem tribünleri gerersin, hem de yaptığın doğru hamleleri kendi elinle mahvedersin.

Aslında yönetim sürekli koç kovmuyor Terzic kaç sene başarısızlığı rağmen kaldı iyi kadrolarda vardı kendi kurduğu kadrolar Mihajlovic-Kelsey vs baya da başarı gelene kadar sabredildi bana göre. Lavarini sadece cl yüzünden mi kovuldu bilememekle öyledir bence ne olursa olsun bu takım final görmeliydi geçen sene birde Eczacı serisi çok kötü koçluk yaptı son maça kalmaması lazımdı oyuncularda son maç stresi yaşadığını dile getirdi zaten.

Ben yönetime bir şey demiyorum doğrusu lig hedefine ulaşıldı bir numaralı favorisiyiz zaten Cl istemeleri hedef koymaları bana normal geliyor. Kadroyuda güçlü görüyorlar haklılarda mesela Ali Koç’un İmoco rotasyonundan haberi var mıdır ne kadar tanıyodur bilemiyorum doğrusu 😅

Aslı olsun Meliha olsun lig için yeterli mesela Avrupa için net yetersiz bu yorumlarınıza katılıyorum

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1686 : 02 Kasım 2024, 16:35:22 »
Bu arada Stysak da salmış sanırım. Belli ki mevcut durumdan memnun değil.
Zaten bu yaşta banko yedek kalacağı takımda ne işi var aklım almıyor doğrusu İtalya’da İmoco Monza hariç oynar bizde Thy vs rahat süre bulur gitmesi lazımdı bana göre

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1687 : 02 Kasım 2024, 16:43:55 »
Zaten bu yaşta banko yedek kalacağı takımda ne işi var aklım almıyor doğrusu İtalya’da İmoco Monza hariç oynar bizde Thy vs rahat süre bulur gitmesi lazımdı bana göre
Benim bildiğim gitmek istiyordu ama biz bırakmadık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1688 : 02 Kasım 2024, 17:02:23 »
Aslında yönetim sürekli koç kovmuyor Terzic kaç sene başarısızlığı rağmen kaldı iyi kadrolarda vardı kendi kurduğu kadrolar Mihajlovic-Kelsey vs baya da başarı gelene kadar sabredildi bana göre. Lavarini sadece cl yüzünden mi kovuldu bilememekle öyledir bence ne olursa olsun bu takım final görmeliydi geçen sene birde Eczacı serisi çok kötü koçluk yaptı son maça kalmaması lazımdı oyuncularda son maç stresi yaşadığını dile getirdi zaten.

Ben yönetime bir şey demiyorum doğrusu lig hedefine ulaşıldı bir numaralı favorisiyiz zaten Cl istemeleri hedef koymaları bana normal geliyor. Kadroyuda güçlü görüyorlar haklılarda mesela Ali Koç’un İmoco rotasyonundan haberi var mıdır ne kadar tanıyodur bilemiyorum doğrusu 😅

Aslı olsun Meliha olsun lig için yeterli mesela Avrupa için net yetersiz bu yorumlarınıza katılıyorum

Yoktur. Ben isimlerden bağımsız yazıyorum. Başarılı olduklarını da iddia etmiyorum. Öte yandan sürekli yanlış ismi getirmek, istikrarı sağlayamamak da yönetime yazar. Fahr'ın olimpiyat performansı falan gözümün önüne geliyor da, yetmedi Gabi'yi aldılar... Neyse... Bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkımızda. Umarım yönetim haklı çıkar.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2024, 17:03:02 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1689 : 02 Kasım 2024, 17:37:46 »
Ali Koç'un bu branşı takip etmesine gerek yok ki. Ona eminim her sene yarı final oynarız diyorlardır, o da yeterli görüyordur. Yoksa insan demez mi hiç genel menajerine, ulan bu kadını göndermiştik şimdi geri alıyoruz, bu kadın 40 yaşında, Eda 40 yaşında, Avrupa şampiyonu bu takım nasıl olacak, her sene aynı şeyler oluyor, aynı yerde eleniyoruz diye.

Adam yeterli görüyor işte. Sallıyor Avrupa hedef diyenler de. Laf olsun, torba dolsun. Hesap soran mı var

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1690 : 02 Kasım 2024, 18:42:02 »
Manşet alamaz denen Markova bizi, bizim silahımızla yani 6 numaradan öldürdü.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #1691 : 09 Kasım 2024, 18:27:14 »
Vargas dinlendiriliyor mu yoksa bir sakatlığı mı var?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1692 : 09 Kasım 2024, 19:29:54 »
Vargas dinlendiriliyor mu yoksa bir sakatlığı mı var?

Ağrıları varmış. Kaybettiğimiz Vakıf ve hafta içindeki Avrupa maçında da o yüzden riske edilmedi. Bir de Stysak'ı devreye sokmak zorunda, maç oynamaya oynamaya köreldiği su yüzüne çıkmıştı Vakıf maçında.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1693 : 09 Kasım 2024, 19:31:02 »
Gizem Örge'yi normal forma ile sahaya sürdü ve servis kullandırttı.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1694 : 09 Kasım 2024, 19:51:17 »
Ben bu hocaya güvenmeye başladım. Sonu güzel olacak inşallah.