Ne yeni tişört bastırdılar, ne gelenlere dağıtacaklar. Taraftar tek bir şey istedi, düz sarı tişörtün fiyatını 60 lira yerine makul bir seviyeye çekin. Onu da yapmadılar. Gidip ellerinde kalan üstü yazılı tişörtleri itelemişler. Bir de dalga geçer gibi "sadece stat ve salon Feneriumları"nda indirim var. Ben Fenerium'dan almayacağım, herkesin kendi tercihi. Parasının basket şubesine gideceğini bilsem yine alırım ama o da olmayacak.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zaten bizim dini imanı para olan kulüpten ücretsiz tişört jesti beklenemezdi. Dağıtılacak 13 bin beleş sarı tişört için 8 günde baskı yetişmez diye bahane sunuluyor ama iş parayla geçirmeye gelince ne hikmetse elde kalan ürünlerin baskısı birden artıyor. Bu işten bile kar etmeye çalışan bir zihniyet.. Yemin ediyorum iğreniyorum.
2005 Final Four'da oyuncuların isimlerinin yazılı olduğu sarı tişörtler dağıtılmıştı. 2008 Aris ve Tau maçlarında da Ülker turkuaz tişört dağıtmıştı. Bu Aris ve Tau maçlarında biletler 1 liraydı. 1 liralık biletlere rağmen bedava tişört dağıtılmıştı. Şimdi taraftara geçirebildikleri kadar geçiriyorlar ama sponsorların dağıttığı kartonlardan başka bir organizasyon olduğu yok. Pao maçında küçük bayrak dağıttılar, zarara girdiklerini düşünmüş olacaklar ki ondan sonra ses çıkmadı bi daha.
Geçmişte Antu'da çok uğraşılıyordu herkes sarı giyip gelsin diye. O zamanlar twitter yoktu, bu kadar kişiye ulaşılamıyordu tabi ama münferit olarak bu işin olmayacağı bir gerçek. Sponsorlar işe el atmazsa fiyaskoyla sonuçlanır bu olay.
Kulüpten zaten beklemiyorum dediğim gibi. Ülker, doğuş ya da nesine yapar dedim belki. Anlaşılan onlar da yanaşmayacak bu işe. Yine de nesine'den bir hamle bekliyorum son dakikada.
Aslında 13 bin kişi mısır yiyip ses çıkarsa Madridlileri dumura uğratabiliriz. Tribünlere gelen pizzaların kartonlarını birbirine vurup çıkartacağımız ses de etkili olabilir.