Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1355280 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(EREN)

• Ziyaretçi
Ynt: #SarıTribün Kampanyası
« Yanıtla #2325 : 10 Nisan 2016, 13:56:35 »
Kulüp keşke hiç bulaşmasaydı. O indirime soktukları T-shirtler nedir ? Önünü lacivert baskı kaplıyor.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2326 : 10 Nisan 2016, 15:15:45 »
Kulüp gene kurumsallığını konuşturmuş tribünler real serisi filan umurlarında değil , katlamışlar gene bilet fiyatlarını nasılsa dolacak diye >:(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2327 : 10 Nisan 2016, 15:47:06 »
kimse alinmasin ama nedir bu memnuniyetsizlik devamli ?

arkadas, taraftar bir kampanya baslatmis , kulup de iyi kotu destek vermis, sanki Feneriumdaki diger urunler cok ucuz da bi bu pahali.

20 tl'ye dusmus iste fiyat ne istiyorsunuz daha ? 5 liraya mi versinler ?

asgari ucretin 1300 tl oldugu devlette 20 tl tshirt'e vermek cok geliyorsa diyecek birsey yok.. 20 tl=7$

bu arada erkek basket haric baska yerde de olmaz bu gibi kampanya icin indirim, omer onan'in da emegi var bence.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 15:54:39 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2328 : 10 Nisan 2016, 16:07:46 »

arkadas, taraftar bir kampanya baslatmis , kulup de iyi kotu destek vermis, sanki Feneriumdaki diger urunler cok ucuz da bi bu pahali.

asgari ucretin 1300 tl oldugu devlette 20 tl tshirt'e vermek cok geliyorsa diyecek birsey yok.. 20 tl=7$

bu arada erkek basket haric baska yerde de olmaz bu gibi kampanya icin indirim, omer onan'in da emegi var bence.
Alınmasın demekle olmaz alınırım. Kendiniz söylüyorsunuz asgari ücret 1300 lira diye, ülkenin hatırı sayılır bir kısmı açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Formalar 140 lira, basket formaları da o civar yani branştan bağımsız pahalılık. Futbolda en ucuz bilet 75 lira, baskette 33 lira pota arkası en yüksek yer. Taraftar tüm bunlara para harcıyor yetmiyor yandex indiriyor her türlü yardımı yapıyor. Tüm bunlar olurken KULÜBÜN KENDİ YAPMASI GEREKEN bir kampanyayı taraftar başlatıyor. Madem bilet fiyatlarında NBA'i örnek alıyorlar, NBA'de böyle olaylarda her maç 20000 tişört koltuklara konulurken bizim yönetim bunu yapmamayı geçtim taraftarın konsensüse vardığı tişörtün fiyatını indirmiyor, üzerinde yazı olan satamadığı tişörtü 20 liraya indirerek lütuf ediyor. O tişörtün maliyeti 5 lirayı geçemez. Son olarak da bunu sadece iki Fenerium'da yapıyor. Olur ya, kazara maça gitmeyecek biri de alırsa yeterince kar edemezler 50 liraya satacakları tişörtlerden.

Kulüp taraftarı sağılacak müşteri olarak görüyorsa ben de desteğini sadece basket takımına, idari ve destek kadrosuna gösteririm, twitter'da DM ile taraftara küfreden yöneticilere değil.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2329 : 10 Nisan 2016, 16:42:16 »
Kardeşim fb li bir kaç tekstilci ile anlaşır 20 bin tişört bastırır maliyetine dağıtırsın ama bizim yönetim böyle bir şeyi sittinsene yapmaz çünkü taraftar yolunacak kaz
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2330 : 10 Nisan 2016, 16:47:21 »
Aksilik olmazsa perşembe akşamı oradayım .. kulübün iteledigi tişörtleri alan olursa nacizane tavsiyem arkası öne gelecek şekilde giysinler salon içinde .. tabi arkasinda da kocaman bir şey yazmıyorsa . Yoksa bu kampanyanın ne anlamı kalır. Zaten salon lacivert , karamsar bir havası var . Bari biraz mantıklı olunsaydi. Ama " endüstriyel futbola,spora hayır " diye bağıran adamların koşa koşa passolig aldığı bir anlayışımız var. Kulüpte bunun farkında, yoluyor taraftarı . Herkes memnunsa diyecek laf düşmez.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 16:48:06 Gönderen: mrkene »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2331 : 10 Nisan 2016, 16:51:42 »
Ağızlarını açtılar mı "NBA salonu gibi olacağız" diyorlar ya... NBA'de tek renk forma ile maç izleme geleneği play-off'larda başlar ve her koltuğa maçtan önce organizasyon tarafından ücretsiz olarak maç esnasında giyilecek tişörtler bırakılır. Bütün salon tek renk olur. Aynı tişörtle... Şu videoyu daha önce paylaştım ama hakikaten ibretle izlemek lazım. Bizimkilerin aslında NBA'den de habersiz olduğunu ve s.klerinin keyfine göre takıldığının en güzel örneğidir:

« Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 16:59:32 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2332 : 10 Nisan 2016, 18:57:01 »
Mesele parasından ziyade ürünün kendisi. Herkes gibi ben de o düz sarı, amblem baskılı t-shirt'ün indirime gireceğini zannediyordum. İndirime soktuk diye çıkardıkları ürüne bakar mısınız? Şöyle bir zamanda bir şeyden de kar etmeseniz ölür müsünüz be adamlar?

Neyse arkadaşlar buna da sabır... Hele şu seriyi kazasız belasız bir atlatalım da bu basiretsizliğin de hesabı sorulur elbet.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2333 : 10 Nisan 2016, 19:02:29 »
Yapılacak şey dümdüz sarı tshirt tanesini 2 liradan bile yaptırırsın kimse tshirtte kalite aramıyor zaten en ucuz bilet 30 lira o bileti alan adamın koltuğuna bedavaya 2 liralık tshirt koyarlarsa batmaz kulüp zamanında mehmet topuzun bonservisine 9 milyon euro veren kulüp taş çatlasa 40 bin liraya hallederdi bu işi bu kadar küçük hesap peşinde koşulmaz artık

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2334 : 11 Nisan 2016, 01:58:07 »

Taraftarların iyi niyetle oluşturduğu bir şeyi rant kapısına çevirmeye çalışmak, bana samimi gelmiyor.Ben daha o kadar kurumsal olamadım.
Ayrıca fiyatını geçtim görsellikte bozulacak
Koskoca klüp 8000 tane sarı T-Shirtü maç öncesi koltuklara koyamıyorsa büyüğüm diye caka satmayacak.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2335 : 11 Nisan 2016, 06:40:33 »
2 TL maliyetle düz sarı XL penye alt tarafı...Koltukta hazır bulunmalı, en kötü 5 TL'ye sat...

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2336 : 11 Nisan 2016, 07:53:20 »
 10 liralık bileklikle belini doğrultmaya çalışan GS bile Eurocup için 10 bin t-shirt dağıtırken sen Feneriumun elinde kalan t-shirtleri taraftara itelemeye çalışırsan memnuniyetsizlik olması normal asıl memnuniyetsizlik olmaması anormal olurdu. 44 lira bilet + 20 lira tshirt bana koyuyor açıkçası.Yap dandik bi sarı tshirt 5 liraya,onuda bilet fiyatına yansıt hiç kimse tepki vermesin.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2016, 07:54:38 Gönderen: south »

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #2337 : 11 Nisan 2016, 08:54:56 »
basketbol idaresi ve oyuncuları dışında kulüp pislik kokuyor artık ne yazık ki.

İyi obradovic ve ekibi var yoksa tutunacak dalımız kalmayacaktı :(
Fenerbahçe!

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #2338 : 11 Nisan 2016, 22:18:17 »
Ne yeni tişört bastırdılar, ne gelenlere dağıtacaklar. Taraftar tek bir şey istedi, düz sarı tişörtün fiyatını 60 lira yerine makul bir seviyeye çekin. Onu da yapmadılar. Gidip ellerinde kalan üstü yazılı tişörtleri itelemişler. Bir de dalga geçer gibi "sadece stat ve salon Feneriumları"nda indirim var. Ben Fenerium'dan almayacağım, herkesin kendi tercihi. Parasının basket şubesine gideceğini bilsem yine alırım ama o da olmayacak.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zaten bizim dini imanı para olan kulüpten ücretsiz tişört jesti beklenemezdi. Dağıtılacak 13 bin beleş sarı tişört için 8 günde baskı yetişmez diye bahane sunuluyor ama iş parayla geçirmeye gelince ne hikmetse elde kalan ürünlerin baskısı birden artıyor. Bu işten bile kar etmeye çalışan bir zihniyet.. Yemin ediyorum iğreniyorum.

2005 Final Four'da oyuncuların isimlerinin yazılı olduğu sarı tişörtler dağıtılmıştı. 2008 Aris ve Tau maçlarında da Ülker turkuaz tişört dağıtmıştı. Bu Aris ve Tau maçlarında biletler 1 liraydı. 1 liralık biletlere rağmen bedava tişört dağıtılmıştı. Şimdi taraftara geçirebildikleri kadar geçiriyorlar ama sponsorların dağıttığı kartonlardan başka bir organizasyon olduğu yok. Pao maçında küçük bayrak dağıttılar, zarara girdiklerini düşünmüş olacaklar ki ondan sonra ses çıkmadı bi daha.
Geçmişte Antu'da çok uğraşılıyordu herkes sarı giyip gelsin diye. O zamanlar twitter yoktu, bu kadar kişiye ulaşılamıyordu tabi ama münferit olarak bu işin olmayacağı bir gerçek. Sponsorlar işe el atmazsa fiyaskoyla sonuçlanır bu olay.
Kulüpten zaten beklemiyorum dediğim gibi. Ülker, doğuş ya da nesine yapar dedim belki. Anlaşılan onlar da yanaşmayacak bu işe. Yine de nesine'den bir hamle bekliyorum son dakikada.
Aslında 13 bin kişi mısır yiyip ses çıkarsa Madridlileri dumura uğratabiliriz. Tribünlere gelen pizzaların kartonlarını birbirine vurup çıkartacağımız ses de etkili olabilir.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2339 : 11 Nisan 2016, 23:44:07 »
tüm alıntıları cevapları okudum, elde kalan ürünleri itelemeye calışıyormuş kulüp.

abi allah aşkına girin haberi okuyun , 2016 yaz kolleksiyonundan sarı olan bir kaç üründe indirime gitmişler.

2016 yaz kolleksiyonu nasıl elde kalıyor biri bana bunu anlatsın, sene 2017 mi oldu haberim yok ?