Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1354309 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: #SarıTribün Kampanyası
« Yanıtla #2340 : 12 Nisan 2016, 00:08:50 »
özkan şov yapıyor yine muazzam..

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2341 : 12 Nisan 2016, 01:09:59 »
tüm alıntıları cevapları okudum, elde kalan ürünleri itelemeye calışıyormuş kulüp.

abi allah aşkına girin haberi okuyun , 2016 yaz kolleksiyonundan sarı olan bir kaç üründe indirime gitmişler.

2016 yaz kolleksiyonu nasıl elde kalıyor biri bana bunu anlatsın, sene 2017 mi oldu haberim yok ?
Eski bir ürüne benzettim, o konuda hatalıyım ama diğer dediklerimin arkasındayım.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #2342 : 12 Nisan 2016, 01:31:15 »
Klubün uyguladığı politikadan bende memnunum. Eleştirebileceğim tek nokta keşke bütün illerde indirime gidilseydide bizde yararlanabilseydik. Benim durumum çok yok, Bursa'da oturuyorum. Öyle senede bir-iki maça gelebiliyorum. Ama durumum olsaydı da bu fiyat politikalarından gocunmazdım. Sahada Obradovic'i, Bogdanovic'i, Vesely'i, Datome'yi görmek istiyorsak buna mecburuz. 3 liraya 5 köfte olmuyor maalesef.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2343 : 12 Nisan 2016, 02:37:16 »
tüm alıntıları cevapları okudum, elde kalan ürünleri itelemeye calışıyormuş kulüp.

abi allah aşkına girin haberi okuyun , 2016 yaz kolleksiyonundan sarı olan bir kaç üründe indirime gitmişler.

2016 yaz kolleksiyonu nasıl elde kalıyor biri bana bunu anlatsın, sene 2017 mi oldu haberim yok ?

Yahu bir tek o noktaya mı takıldın ? Diyelim 80 tlilik ürünü 20 ye indirmiş olsunlar. Bu mudur taraftara jest ?
Burada eleştirilen nokta klübün bu iyi niyetli girişimi kar etme çabasına dönüştürmesi.
Koskoca Fenerbahçe klübünün 13 bin tane T-Shirtü salona dizecek gücü yok mu?

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #2344 : 12 Nisan 2016, 08:48:43 »
özkan þov yapýyor yine muazzam..

Şov bizim işimiz abi  8)

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #2345 : 12 Nisan 2016, 10:39:36 »
Klubün uyguladığı politikadan bende memnunum. Eleştirebileceğim tek nokta keşke bütün illerde indirime gidilseydide bizde yararlanabilseydik. Benim durumum çok yok, Bursa'da oturuyorum. Öyle senede bir-iki maça gelebiliyorum. Ama durumum olsaydı da bu fiyat politikalarından gocunmazdım. Sahada Obradovic'i, Bogdanovic'i, Vesely'i, Datome'yi görmek istiyorsak buna mecburuz. 3 liraya 5 köfte olmuyor maalesef.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

işte bu zihniyete sahip insanların yüzdesindeki artış yüzünden, kulüp "Final Four oynayan takımlar içerisinde en ucuz kombine satan takım" olma konusunu kendine dert ediniyor ve rahatça %80 zammı geçiriyor. Seneye en ucuz kombine 540 lira olacak ve taraftarına en fazla geçiren Euroleague takımı ünvanına sahip olacağız.

Fenerium'un toz bezinden daha dandik, stokları eritmek için taraftara itelemeye çalıştığı 10. sınıf kalite  tişört şehrinde indirime girmedi diye üzülme. Aldıktan sonra keşke almasaymışım diyeceksin. Mesela geçen seneki Road to Madrid tişörtünün ilk yıkamadan sonra şekli şemali değişti. En azından hatıra olarak kalsın diye giyip yıkamadım bi daha. Ülker'in beleş dağıttığı turkuaz tişörtü zamanında o kadar giydik, yıkadık yemin ederim Fenerium ürünlerinden daha kaliteli çıktı. 8 yıldır sapasağlam duruyor.
İlla kulübe katkı yapacağım diyorsan, Nike'ın outlet mağazalarında eski sezon basketbol ürünleri indirime giriyor. Onları alarak da destek olabilirsin.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2346 : 12 Nisan 2016, 13:26:27 »
Fiyat politikasından memnun olan arkadaşlara sormak istediklerim var:

Normal koşullarda en üst kat biletleri 25-30 tl civarındayken Real Madrid maçında fiyat 72 tl'ye çıkarıldı. Acaba bu seneye Obradoviç'i takımda tutmak için gerekli bütçeyi sağlamak için mi yoksa "Nasıl olsa Real Madrid maçı, millet eli mahkum gelecek, saplayabildiğimiz kadar saplayalım" anlayışı mı? Real Madrid yerine Brose ile eşleşseydik 72 tl'den mi satacaklardı aynı koltukları?

Ligdeki Büyükçekmece maçına 1000 kişi geliyor, 11.000 koltuk boş duracağına, 1-2 liradan bilet satsaydık, insanları salona bedava otobüslerle getirseydik daha iyi olmaz mıydı? Hem hayatında Fenerbahçe'yi salonda izleyememiş bir sürü insana güzellik olurdu, hem boş salon sevimsizliğinden kurtulurduk, hem de 1 liradan bile satsan boş kalmasındansa daha fazla gelir elde ederdik, üstüne alacağımız hayır duası da olurdu.

« Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 13:29:22 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #2347 : 12 Nisan 2016, 14:08:51 »
Fiyat politikasından memnun olan arkadaşlara sormak istediklerim var:

Normal koşullarda en üst kat biletleri 25-30 tl civarındayken Real Madrid maçında fiyat 72 tl'ye çıkarıldı. Acaba bu seneye Obradoviç'i takımda tutmak için gerekli bütçeyi sağlamak için mi yoksa "Nasıl olsa Real Madrid maçı, millet eli mahkum gelecek, saplayabildiğimiz kadar saplayalım" anlayışı mı? Real Madrid yerine Brose ile eşleşseydik 72 tl'den mi satacaklardı aynı koltukları?

Ligdeki Büyükçekmece maçına 1000 kişi geliyor, 11.000 koltuk boş duracağına, 1-2 liradan bilet satsaydık, insanları salona bedava otobüslerle getirseydik daha iyi olmaz mıydı? Hem hayatında Fenerbahçe'yi salonda izleyememiş bir sürü insana güzellik olurdu, hem boş salon sevimsizliğinden kurtulurduk, hem de 1 liradan bile satsan boş kalmasındansa daha fazla gelir elde ederdik, üstüne alacağımız hayır duası da olurdu.

kategori 7 biletleri 33 liraydı. almadım ilk etap,şimdi bilet arıyorum. :(

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2348 : 12 Nisan 2016, 14:13:58 »
kategori 7 biletleri 33 liraydı. almadım ilk etap,şimdi bilet arıyorum. :(

Doğrudur ama kategori 4-5-6-7 olarak geçen yerlerin tamamı en üst kat ve burada 15-18 tl civarındaki fiyatlar 33'e, 25-35 civarındaki fiyatlar da 72'ye çıkarıldı.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2349 : 12 Nisan 2016, 14:28:56 »
fiyat politikasi ile ilgili tek cumle yazmadim, kampanyaya verilen destegi olumlu buldugumu yazdim.

bir de 1300 tl asgari ucret olayini yazdim, bunu da bana turkiyede okuyan arkadasim soylemisdi.

2 paket sigara fiyatina tshirt bana pahali gelmiyor mesela.

neyse guzelim kampanyayi pic etmeyelim, olumlu taraflarini konusalim artik, sapsari olsun tribun bi de real'e koyalim.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2350 : 12 Nisan 2016, 15:48:33 »
fiyat politikasi ile ilgili tek cumle yazmadim, kampanyaya verilen destegi olumlu buldugumu yazdim.

neyse guzelim kampanyayi pic etmeyelim, olumlu taraflarini konusalim artik, sapsari olsun tribun bi de real'e koyalim.

Emin'e katiliyorum arkadaslar.... Yani sonucta kimse begenmedigi birseyi almak zorunda degil, kampanya bu konuda zorlayici birsey degil... Ama guzel bir tribun sovu, genelde alisik olmadigimiz bir organizasyon... Baska sari birseyle gelin en azindan ....

Ama bu kadar gecirmeyi gerektirecek birsey gormuyorum, yada bu kampanya uzerinden baska konulara girmenin geregini anlamiyorum ....

Sonucta guzel bir organizasyon, ortaya daha iyisini koymak icin caba gosterin... millette sizi takip etsin, elestirmek kolay ama destek olmak zor bu devirde ... ilginc geliyor bana ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2351 : 12 Nisan 2016, 16:33:15 »
Emin'e katiliyorum arkadaslar.... Yani sonucta kimse begenmedigi birseyi almak zorunda degil, kampanya bu konuda zorlayici birsey degil... Ama guzel bir tribun sovu, genelde alisik olmadigimiz bir organizasyon... Baska sari birseyle gelin en azindan ....

Ama bu kadar gecirmeyi gerektirecek birsey gormuyorum, yada bu kampanya uzerinden baska konulara girmenin geregini anlamiyorum ....

Sonucta guzel bir organizasyon, ortaya daha iyisini koymak icin caba gosterin... millette sizi takip etsin, elestirmek kolay ama destek olmak zor bu devirde ... ilginc geliyor bana ....
Abi zaten destek oluyorum, katılıyorum, olabildiğince yaydım da kampanyayı. Kulübün her şeyi kara çevirmeye yönelik mantığına eleştiri yaptım zaten, kampanyaya değil.

Artık tartışmayalım bence de, maça ve galibiyete odaklanalım.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #2352 : 12 Nisan 2016, 17:12:59 »
İndirimli tshirtler hakkında:

Salonun altındaki feneriumda sadece S beden kalmış.

Stattaki feneriumlarda mevcutmuş.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #2353 : 14 Nisan 2016, 19:02:54 »
Nesine 5000 tane tshirt dagitacakmis
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Fenerbahçe Ülker Arena
« Yanıtla #2354 : 15 Nisan 2016, 01:09:58 »

"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic