Su kadroyu koruyalım...
Bütçe açısından yada koç ne düşünür bilmem ama ;
Ben antic'in kalacağını düşünüyorum..
Değişen parçalar kesinlikle hickman ve kalinic olacak gibi...
Hatta hickman yerine çok iyi bir 2-3 numara, kalinic yerine de iyi bir 4-5 oyuncusu ile önümüzdeki açık seneye...ama 1 tane de yerli lazim ne yazık ki...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi hickman'ın yerine dediğin gibi 2-3 özelliği olan biri olmalı. guardlarımız şu an için yeterli bana göre. sorun olursa ve kalırsa seneye bogdan'da guard oynayabilir ki bu sene koç denedi onu. bence olumlu da katkı aldı.
kadro aynı kalacaksa kalinic'in yerine savunma özellikli birini bulmak lazım. özellikle 4 numaravari olacaksa. yoksa takımın yumuşak kalacağını düşünüyorum. yıpratıcı özelliği olan, sağlam durabilen ve mümkünse azcık da atışı olan biri..
türk konusunda hangi numara istiyoruz o önemli. herhalde piyasadaki türk uzunların hepsini denedik
guardların da önemli bir kısmını denedik. geri kalanlarda öne çıkan çok oyuncu yok gibi. furkan belki olur diyorum ama ivkovic giderse gelen koç yüksek ihtimal onu tutar. ivkovic kalırsa da gitmek isteyebilir.
* bilenlerin buraya türk oyuncu havuzunda kimleri alabiliriz yazarsa cok sevinirim. biz de bilelim kimler olabilir olamaz