Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1355893 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #4995 : 15 Eylül 2024, 23:19:49 »
zagars’ın suçu yok. abilerle oynayan çocuk gibi duruyor sahada.

hall da pg değil ki, 3&D guard. asli rolünde faydalı oyuncu ama oyun kuruculukta başarısız olması pg oynatanın suçu.
Asil rolüne ihtiyaç yok onun bu takımda. Tonla oyuncu var o pozisyonda. Pg'da da gördük iste.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #4996 : 15 Eylül 2024, 23:30:33 »
Hala geç değil bir şeyleri düzeltmek için. Zagars'ı kiralayın bir yerlere ve NBA'den düşenlerden mi bulursunuz, nereden bulursanız bulun bir PG transfer edin şu takıma. Koca sezonu göz göre göre çöpe atmayın. Haziran-Temmuzdan beridir bağırıp duruyoruz ille de PG diye, ciddi hazırlık maçları oynanmaya başladıkça homurtular daha gür çıkmaya başladı ve bu artarak devam edecek. Saras tazminat falan kovalamıyorsa yemesin içmesin yönetimi ikna edip bir oyun kurucu aldırsın şu takıma. Şu vakte kadar resmen bile bile lades yapıldı ama yanlış kararın da neresinden dönsen kardır. Uzunu falan da boşverin, bir tane  safkan PG alın Allah rızası için.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #4997 : 15 Eylül 2024, 23:41:18 »
Dorsey bin tane son saniye üçlüğü de soksa bomboş bir adam, savunmayın şu gamsız eşeği.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4998 : 16 Eylül 2024, 00:24:31 »
Ömer Faruk, Bayern Münih ile oynanan hazırlık maçında 16 dakikada 22 sayı 8 ribaund katkısı vermiş...

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #4999 : 16 Eylül 2024, 00:30:07 »
Sertaç Komşuoğlu, ilavemiz olacak demiş. 2 ilave yapın keyfimize bakalım bee

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #5000 : 16 Eylül 2024, 00:36:31 »
Dorsey bin tane son saniye üçlüğü de soksa bomboş bir adam, savunmayın şu gamsız eşeği.
Tabi isterse oli ile eurolague sampiyonlugu kazansın.. Her maç ağzımıza sıçsın ki sicacak da. Şu aşamada tartışmasız en iyi iki takımın bu adamı 2 senedir istemesi de önemli değil. Biz istemedik önemli olan o. 

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #5001 : 16 Eylül 2024, 00:38:12 »
Sertaç Komşuoğlu, ilavemiz olacak demiş. 2 ilave yapın keyfimize bakalım bee
O kadar rahatladım ki şimdi. Rahat mutlu mesut uyurum artık. Pg'a zagars ve hall alan, aylarca bekleyip birch çeken takim bir ilave daha olacak demiş. Benden mutlusu yoktur şu an.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #5002 : 16 Eylül 2024, 01:03:28 »
Tabi isterse oli ile eurolague sampiyonlugu kazansın.. Her maç ağzımıza sıçsın ki sicacak da. Şu aşamada tartışmasız en iyi iki takımın bu adamı 2 senedir istemesi de önemli değil. Biz istemedik önemli olan o.
boş adam abi gerçekten. kaldırıp şut atmaktan başka bi şey yapmıyodu. 3-4. kısa olur şampiyon adayında, üstüne oyun zekası çok düşük. 50 saniye kala topu oyuna sokmadan bedavadan 2 sayı verdi mesela bize. bartzokas gibi sürekli topsuz koşuların olduğu takımda iş yapar ama o ayrı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #5003 : 16 Eylül 2024, 07:36:27 »
boş adam abi gerçekten. kaldırıp şut atmaktan başka bi şey yapmıyodu. 3-4. kısa olur şampiyon adayında, üstüne oyun zekası çok düşük. 50 saniye kala topu oyuna sokmadan bedavadan 2 sayı verdi mesela bize. bartzokas gibi sürekli topsuz koşuların olduğu takımda iş yapar ama o ayrı.
Hall kaç tane sayi verdi dun rakibe? Bu mantık doğru değil sevgili kardeşim. Bu sene en büyük iki favoriden birisi dediğimiz takımda bu adam is yapıyor ve bizde yapamıyorsa sorun bizde demektir. Zagars denen çocuk mesela savunması neredeyse sıfır ama kadroda. Nereden baksan tutarsızlık, çelişki. Itioudis'in madar kontenjanı varsa benim de zagars kontenjanım var dedi saras.
Haa son topa da gelince o faulü yaptığı an aklıma gelen mac sonu 2 topun kendilerine kalmasını istedikleri için herhalde diye düşündüm ve yemin ediyorum son saniyede yiyip yenilicez gibi yine diye aklımdan geçti ve öyle de oldu. Hiç mi yanıltmaz bir takim beni.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2024, 07:42:22 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #5004 : 16 Eylül 2024, 08:55:10 »
Dorsey maçı kazandıran üçlüğü attı ama son 2 dk onun berbat tercihleri sayesinde maç elimize 3-4 defa geldi ve değerlendiremedik. Son topta Sertaç switch yapmak istemedi yapsa Dorsey birebirde Sertaç'ı bile geçemezdi.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #5005 : 16 Eylül 2024, 08:57:14 »
Tarık bileği burktu inşallah Efes maçına yetişir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #5006 : 16 Eylül 2024, 09:15:41 »
Hall kaç tane sayi verdi dun rakibe? Bu mantık doğru değil sevgili kardeşim. Bu sene en büyük iki favoriden birisi dediğimiz takımda bu adam is yapıyor ve bizde yapamıyorsa sorun bizde demektir. Zagars denen çocuk mesela savunması neredeyse sıfır ama kadroda. Nereden baksan tutarsızlık, çelişki. Itioudis'in madar kontenjanı varsa benim de zagars kontenjanım var dedi saras.
Haa son topa da gelince o faulü yaptığı an aklıma gelen mac sonu 2 topun kendilerine kalmasını istedikleri için herhalde diye düşündüm ve yemin ediyorum son saniyede yiyip yenilicez gibi yine diye aklımdan geçti ve öyle de oldu. Hiç mi yanıltmaz bir takim beni.

Üstad, adamı getirmek için kıçını yırtan Itoudis bile iki gün sonra yolluyordu adamı, böylesi bir adam işte Dorsey. Oyun zekâsı yok, patlayıcılık ve delicilik yok, savunma yok, ball handlingi zayıf, şut yaratma yok. Perdeden çıkarıp şut attıracaksın veya köşelerde perde getirip el üstü şut sokmasını bekleyeceksin. Takımımda 5 tane yaratıcı kısa varsa iş yapar ama yoksa hiçbir şey yapamaz, bizde yapamadğı gibi.

Top sürmeyi beceremeyen yıldız guard mı olur? İzlemesek burada 2 sene neyse.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2024, 09:16:06 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #5007 : 16 Eylül 2024, 11:08:05 »
Üstad, adamı getirmek için kıçını yırtan Itoudis bile iki gün sonra yolluyordu adamı, böylesi bir adam işte Dorsey. Oyun zekâsı yok, patlayıcılık ve delicilik yok, savunma yok, ball handlingi zayıf, şut yaratma yok. Perdeden çıkarıp şut attıracaksın veya köşelerde perde getirip el üstü şut sokmasını bekleyeceksin. Takımımda 5 tane yaratıcı kısa varsa iş yapar ama yoksa hiçbir şey yapamaz, bizde yapamadğı gibi.

Top sürmeyi beceremeyen yıldız guard mı olur? İzlemesek burada 2 sene neyse.
Adam oli ile f4 yapti, yunan milli takımında ilk 5 oynuyordu, ante'den sonra en skorer isimdi. Bize geldikten sonra kariyeri bitiyordu herifin. Şimdi yine oli ile çıkış yapacaktır. Hiç bir boku yapamayan adam bu seviyelerde rol bulamaz. Adamı bana savundurmayin şimdi. Bizde olmadi, dikiş tutmadı, taraftarla da bağ kuramadi. Hepsi bu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #5008 : 16 Eylül 2024, 11:58:52 »
Yahu adamın Euroleague sezonlarındaki verimlik puanı 8-9 arasında ortalama, en iyi sezonunda Oly'de 10-11 verimlilik ile oynamış, play-off'larda zaten 5.4. İsterse bin sayı atsın, bu adamı yıldız diye getirirsen ayvayı yersin.

Oly'de kırk tane yaratıcı kısa varken beş maçta bir denk getirir, sağı solu bombalar üçlüklerle, o kadar. Bu adamdan kurtulduğumuz için çok şanslıyız, yeminle söylüyorum.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #5009 : 16 Eylül 2024, 12:03:17 »
Unutmayın arkadaşlar, dün biz bir hazırlık maçı oynadık ve eurolig 3 favorisinden birisi ile. geçen sene aynı turnuvada bizi 20 ye yatırmışlardı diye hatırlıyorum.

gelelim gard konusuna. en başından beri söylüyorum. ana gardlar baldwin ve hall, zagars hazırlık maçında defoları zaten ortaya çıktı. maçların durumuna göre zaman zaman süre bulabilir ama özellikle savunmada çok zayıf. maçın son bölümünde biraz gayret gösterdi. ama kesinlikle ana gard değil. guduriç ile wilbekin ama özellikle guduriç 3. gard gibi. dün kü maçta, maçın sonunda hall un ne yapacağını görmek için koç onunla bitirdi maçı. eğer son 2 dakikayı guduriç ile oynasaydık rahat alırdık. çünkü maçta girdiği bölümlerde gayet iyiyidi.

pivot olarak dünkü turnuvada bizimkiler bence idare etti. sertaç fitleşmiş. geçen sene den çok daha iyi. ama unutmamalı dün fall ve militinov yoktu. karşılarında tavares yoktu. oraya mutlaka adam alınacak diye düşünüyorum . muhtemelen bruno fernando yu bekliyorlar.