"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ertan Bey kendi kişisel egolu tavırlarıyla Gizem gibi liberoyu harcadı Simge gibi vasat oyuncu geldi.Artı şimdi Kübra.Artı Kıyas kabul edimez.Milli takım başarısızdır başarısız olmuştur.Vakıfbankta eşek yükü bütçe veriliyor bu Obraya verilmedi.Obra kim Guidetti kim.Avrupa finalinde amatörce Cansunun konsantrasyonunu bozmuş şampiyonluk gitmişti.Derhal görevden alınmalı.Milli takımı Türk koç onların dilinden anlayacak biri gelmeli.
Peki. Ben sağlığım el verir de ömrüm yeterse 2024 Paris olimpiyat oyunlarından sonra yanıt vermeyi yeğliyorum. Zaman gösterecek her şeyi...
Avrupa kadınlar voleybolde en vasat dönemlerini geçiriyor.2-3 takım hariç bunlardan biri biziz tebrikler şampiyon olun alkışlayalım 1 tane alalım hele şu zayıf dönemde.
Her dönem kendi dinamikleri doğrultusunda ele alınmalı diye düşünüyorum. Biz euroleague kazandığımız zaman da Anti-Fenerbahçe güruhu, "son yılların en kötü euroleague'i" yorumunu yapmıştı. Ankara'daki finalde salonda idim, Sırplar hiç de kötü dönem/turnuva falan demeden deli gibi sevindiler.