Gönderen Konu: Kadın Voleybol Milli Takım Organizasyonları  (Okunma sayısı 221773 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Kadın Voleybol Milli Takım Organizasyonları
« Yanıtla #1050 : 30 Ağustos 2023, 21:39:46 »
Pek katılmıyorum.Hem Sırbistan hem İtalya avrupanın en iyileri.İtalya yeni devşirdiği Rus oyuncu müthiş.Pietrini var.

Bende sana katılamıyorum Tom hocam  :)  İtalya ve Sırbistan elbette güçlü takımlar. Ancak ben şuan bu iki takımı Polonya'nın gerisinde görüyorum Antropova ve Pietrini'yi fazla abartıyorsun. Stysiak ve Rozanski ikilisi bence bu ikiliden daha iyi oyuncular. Polonya ile bundan sonraki şampiyonalarda madalya ya giden yolda yolumuz çok kesişecek.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1051 : 31 Ağustos 2023, 01:55:30 »
İtalya'da bu gidişle İtalyan oyuncu kalmayacak. Bu ne kardeşim 3 tâne siyahi oyuncu yetmezmiş gibi Rus oyuncu da devşirmişler. Bu yeni Rus kız Gamova gibi haksız rekabete çevirebilir işi, potansiyel yüksek. Sıçrayıp vurduğunda blok falan hak getire.

Rusya böyle sömürülecekse bizim kızı da Türk Millî takımına sokmanın yollarını araştırmak gerek.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1052 : 31 Ağustos 2023, 09:43:49 »
Polonya maçını 3-0 kazandık ama 3-0 veya 3-1 yenilebilirdik de. 2 kez Polonya setlerde öne geçse de sonradan oyundan düşerek garip bir şekilde kaybettiler. Stysiak'ı çok tutuk gördüm. Hatta diyebilirim ki bu zaman kadar gördüğüm en kötü performansını sergiledi. Bizde ise Vargas ciddi fark yaratıyor. Ebrar ise bizim için "hırs" rakip için ise "antipatik" olarak adlandırabileceğimiz görünümü ile fark yaratıyor. Bana göre tek sorun Hande. Aslında doğru kullanılsa hızlı hücumları var ama smaç vururken görerek değil, gücü ile oynamayı tercih edince sık sık bloklara takılıyor.

Şimdi rakip İtalya. Doğru söylemek gerekirse pek şansımızın olduğunu düşünmüyorum. Şayet olur da İtalya'yı geçersek büyük ihtimal Sırbistan'la final oynayacağız ve o maçı çok daha kolay görüyorum. Sırbistan'da Boskoviç'i çıkardığında ki Milletler liginde de gördük, sıradan bir takıma dönüşüyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1053 : 31 Ağustos 2023, 16:29:52 »
Bende Semazen Beye katılıyorum.Kötü oynadık dünde.Trtde bir övgüler övgüler.Hırslıydık ama kötüydük.Böyle yaparak takıma zarar veriliyor.Bu oyunu oynarsak set alamayız İtalyadan.
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2023, 16:30:10 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1054 : 01 Eylül 2023, 20:26:32 »
Biz bu maçı nasıl aldık mucize adı bunun.Ara ara kanal değiştirdim.Arada kızsamda en sempatik milli takım az Ebrar hariç.Böyle kudurtucu bizde olsun bakalım. :).Kalbim dayanmıyor heyecana.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1055 : 01 Eylül 2023, 20:41:47 »
Vargas 4.setin sonlarından itibaren inanilmaz oynadi. Son setin ilk 8 sayısının 7si onundu sanirim. Takimdaki sinerji ve inanmislik olağanüstü. Geri düşsek de alırız maçı inancı var. Büyük takımlarda olur bu ancak ve biz santarelli ile birlikte bu eşiği asmisiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1056 : 01 Eylül 2023, 20:54:51 »
Vargas 4.setin sonlarından itibaren inanilmaz oynadi. Son setin ilk 8 sayısının 7si onundu sanirim. Takimdaki sinerji ve inanmislik olağanüstü. Geri düşsek de alırız maçı inancı var. Büyük takımlarda olur bu ancak ve biz santarelli ile birlikte bu eşiği asmisiz.
15-25 olunca bitti dedim ben.Cidden çok kuvvetliler o devşirme Rusda iyi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1057 : 01 Eylül 2023, 21:01:13 »
15-25 olunca bitti dedim ben.Cidden çok kuvvetliler o devşirme Rusda iyi.
Demekki biz daha kuvvetliymisiz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1058 : 01 Eylül 2023, 21:20:35 »
Demekki biz daha kuvvetliymisiz
Yada özgüven diyebiliriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1059 : 01 Eylül 2023, 21:47:22 »
Finalde Cansu ve Zehra oynamasın.Bu iki isme güvenemiyorum bir türlü.Karşıda Guidetti var diye kitlenebilirler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1060 : 01 Eylül 2023, 23:37:27 »
Hayatımda Guidetti gibi paçalarından bal akan adam görmedim.Çok fazla hata yapmalarına rağmen kazandılar.Hollanda kusursuza yakın oynadı bence.Bu Sırpları kimse yenemez en üzüldüğüm koç bozuntusu herife kupa vereceğiz.Yıldız oyuncuların arkasına sığınmış biri.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2023, 23:39:47 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1061 : 02 Eylül 2023, 00:15:58 »
...Bu Sırpları kimse yenemez en üzüldüğüm koç bozuntusu herife kupa vereceğiz.Yıldız oyuncuların arkasına sığınmış biri.

Farklı maç izledik sanırım. Hollanda biraz daha dikkatli olsa Sırbistanı elemişti. Sırbistan'da Boskoviç haricinde kim yıldız? Hadi Boskoviç'ten sonra belki Maja Ognjenoviç'i sayabiliriz o kadar. Şahsen İtalya mı Sırbistan mı dense 10 kez Sırbistan'ı tercih ederdim. Pazar günü ekstra şeylere gerek yok, normal oyunumuzu oynasak bile Sırbistan'ı yenebileceğimizi düşünüyorum.

Bu arada Sırbistanlı yeni pasörümüz Drca neydi öyle? Maja Ognjenoviç ile değişmeseler muhtemelen 3-1 yenilmişlerdi Hollanda'ya. İnşallah bu akşam gördüğüm Drca, sadece bu akşama özel bu şekilde bir görüntü vermiştir. Yoksa hapı yuttuk.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1062 : 02 Eylül 2023, 12:21:39 »
Son mesajımı okumadınız sanırım.Dün çok şanslılardı ama bir şekilde çıkmasını bildiler bu daha ürkütücü.Şu herifi sevindirmeyiz umarım.Bence iyi koç değil yıldız isimlerin gemisine binen biri.
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2023, 12:22:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1063 : 03 Eylül 2023, 22:54:03 »
Bıkmadınız Sırplara kaybetmekten ben bıktım.Neden İtalyayı elediniz yine Guidetti seviniyor.Büyük hocayım diye gezecek yine bizde Koreye takılıp burda finali hediye eden adama.Cansu tam servis atacak taktik veriyor.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1064 : 03 Eylül 2023, 23:43:49 »
ŞAMPİYONNNNNNNNNN