Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2022-23 Sezonu)

<< < (135/194) > >>

efeovic:

--- Alıntı yapılan: iloturo - 24 Ocak 2023, 12:14:40 ---Ali Koç dönemi derbi maç karnemiz nedir acaba, çok merak ediyorum. Gs,bjk ve trabzon ile bu adam geldiğinden bu yana yaptığımız maçlarda galibiyet yüzdemizin %25 bile olduğunu düşünmüyorum.

--- Alıntı sonu ---
gs’ye karşı 9 maç 2 galibiyet 3 mağlubiyet 4 beraberlik

bjk’ye karşı 9 maç 1 galibiyet 2 mağlubiyet 6 beraberlik

ts’ye karşı 11 maç 2 galibiyet 5 mağlubiyet 4 beraberlik

iloturo:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 24 Ocak 2023, 13:31:26 ---gs’ye karşı 9 maç 2 galibiyet 3 mağlubiyet 4 beraberlik

bjk’ye karşı 9 maç 1 galibiyet 2 mağlubiyet 6 beraberlik

ts’ye karşı 11 maç 2 galibiyet 5 mağlubiyet 4 beraberlik

--- Alıntı sonu ---

Rezil bir tablo.

efeovic:

--- Alıntı yapılan: Bogdan Bogdanovic - 24 Ocak 2023, 08:02:22 ---İşin ilginç yanı, bu tamamen kişisel düşüncem katılmayabilirsin ama takımın en yetenekli oyuncusu da Emre Mor. Şu takımda yetenekli ve bir şeyler yapabilir diyebileceğim tek oyuncu. Arda Güler'i değerlendirmeye katmıyorum, zira Jesus'a göre o pek kadronun oyuncusu değil, kafasındaki takıma göre yazdım.

--- Alıntı sonu ---
abi işte sıkıntı tam da burada başlıyor zaten. takımın en yetenekli oyuncusu emre mor, rakiplerinin en yetenekli oyuncuları icardi, mertens, aboubakar, ghezzal, hamsik, visca vs. bruma’yı lincoln’ü almak şu takıma taraftarla dalga geçmek resmen.

efeovic:
arda sahada olunca oyunun verdiği keyif 3-4’e katlanıyor. her pozisyonda imzası var, çok ayrı bi keyif izlemek.

iHTiYaRDeRKi:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 29 Ocak 2023, 21:12:14 ---arda sahada olunca oyunun verdiği keyif 3-4’e katlanıyor. her pozisyonda imzası var, çok ayrı bi keyif izlemek.

--- Alıntı sonu ---
J.J. bugünde sordular .herdefasında Emre'yle Arda'yı kıyaslıyor.Arda'yı oyundan çıkarıncada Emre'yi alıyor .Fenerbahçede oldum olası gençlere çok yer verildiğine şahit olduğumu pek hatırlıyamıyorum.Taraftara tek kelime lafım yok herzaman gençlerine sahip olmuştur.Hatta bir kaç taraftarın şu yorumuna şahit oldum,siz yer verin yanlışda yapsın razıyız der .
Benim kişişel görüşüm,birincisi Arda-Emre aynı mevki oyuncusu olduğuna inanmıyorum.ikinciside, evet çok genç oyuncu olabilir,Birçoğuda başarılı olabilirler. Bir çok kişinin anlamadığı Arda ufakda olsa yaşından çok ilerde çok kaliteli bir genç ve şuan ikincisini henüz görmedim.Ben Alex'i gibi bir 10 numara görüyorum.Arda onun içinde sol kanat veya sağ kanat olarak düşünemiyorum.J.J.  diyorki ''Lincon mevkisinde oynamıyor'',Peki Ardayı neden kanatta kullanmaya çalışıyorsun ki.Yada Emre'yle kıyaslıyorsun.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git