normal sezonda ...
9.6 sayı 2.8 rib 2.2 as.
top 16 da ..
11.9 sayo 3.3 rib as
top 8 de
16.7 sayı 4 rib 2.7 asist
final 4 ilk maç ..
18 sayı - 6 rib -3 asist..
final maçı - 6 say - 3 rib 3 asis( bu maç kötüydü bu rakamlara rağmen )
ayrıca normal sezonda Bogdanoviç TBl'de Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu , en sçok sayı atan oyuncusu..
Türkiye kupasında buzzer attı kupa getirdi ,
telekom ve giresun maçlarında son saniye şutu soktu ve tbl'de 2. sırayı almamızı saha avantajı elde etmemizi sağladı..
5 6 maçtır kötü oynuyor ,kendi standartının ciddi altında oynuyor , aslında o kadar yüksek potansiyeli varki 6-5-4 gibi stats yaptığı zaman dahi gözümüze kötü görünüyor ...
ve bunun üzerinden Bogdan'a güvenilmez , meymenetsiz filan falan - meymenetsiz ne demek ya.. vur deyince öldürüyorsunuz..
vay be .....
desenize 5 maç kötü oynasa aynı lafları Udoh için de söyleyeceksiniz ...
tebrikler.......
Cem, detaylica konustuk diger konu basliklarinda. Buradaki herkes tum sezonu takip etti. Yazdigin istatistikleri bizzat izledi. Sezon boyunca, ovguler girla gitti. Bogdanovic kotu oynadi diye elestiren tek bir adam gormedim ben. Dikkat edersen, tum elestiriler oyunundan ziyade vucut diline vurgu yapiyor. Sergiledigi vucut dili, bircok seyin yansimasi olabilir. Sonucta, Bogdan'in zihnine girip, anlama sansimiz yok. Ancak, F4'ten sonra oyuna konsantre olmadigi cok acik. Bak dikkat edersen F4'teki oyununu elestirmiyorum. Orada bariz kotu idi ama vucut diline baktigimizda gayet konsantre ama yapmak istediklerini yapamayan bir Bogdan vardi.
Bu arada, senin Vesely hakkinda da benzer bir elestirin var. Vesely sezon boyunca, hic standartlarinda inme cikma olmadan, Bogdan'dan daha iyi bir performans ortaya koydu. Ama F4'teki vucut dili nedeniyle ciddi bir elestiride bulundun. Ha esas sorun, "Bogdan, boyle umursamaz oynayacaksan, atla ucaga git" tarzi elestiriler ise, orada haklisin ama defalarca soyledik, macin tansiyonu ile yazilan seylerde bu tur radikal ifadeler normaldir.