1- Abbondanza nın bir adı var . KEL değil , burada değil en azından. başka yerde ne denirse denilsin burada değil... ayrıca öyle dalga geçer gibi KEL demek neyin nesi , haydi rakip koç olsa bi nebze anlarım . o zaman CEv kupasını eze eze alırken sevinmeyeceksiniz
2- GAray gibi bir smaçör oyuncun yokken seti buraya getirmek muazzam iş . tebrik ediyorum takımı. 2-3 yenilmeleri sorun değil , çok önemli bir oyuncudan eksik olmamıza rağmen çok iyi mücadele ettiler . SEda manşette göçmedi ama savunma kısmında fiziki yapısı gereğiyke de sınıfta kaldı. dublah yapması gereken çok yerde yapamadı vucudu buna izin vermedi vücudu verse kafası vermedi
3- Glass yerine Elif olsaydı maç 3-0 keybederdik . ama Glass ın eda ile bi sorunu var bence , hiç anlaşamıyorlar ortayı neredeyse hiç kullanmadı .
sadece bizim oyuncular değil rakip oyuncuların da hücum yüzdeleri son derece düşük . smaçörlerden % 40 ile hücum eden sadece Kİm , gözde muazzam oynadı görünüyor hücumda ama % 38 ile oynadı oda.
anete ne uyazık ki 11 kez blokta kalmış. 24 sayısı var ama % 35 ile hücum etmiş. 4 de hatası var. 15 tane direkt sayı vermiş
Seda %29 ile hücum etmiş..
184 kez hücum etmiş takım ama ortalara sadece 13 kez dönmüş Glass şaka gibi , çok çok düşük , oysa manşetde rakipten daha iyiyiz.
en büyük eksi Glass adına bu oldu . bu kabul edilemez. ama tekrar ediyorum Elif ile oynamaktan kat kat daha iyidir.
aslında Glass* GAray Kİm 3 yabancısı ile oynayabilsek Vakıfbankı rahat yenerdik.
hücum yüzdeleri ve manşet oranları birbirine çok yakın ama aşağıdaki detay sonucu belirledi;
18 blok onlar yapmış
10 blok biz yapmışız.
maçın özeti burada aslında.
neyse birkaç revizyon ile seneye çok daha iyi bir takım olacağız buna inanıyorum