Nasıl yani Brako'yu istememiş mi....Alternatifi demek bayağı iyi ya da pç'siz mi oynatacak takımı
abi pç siz oynatma gibi bir durum olduğunu zannetmiyorum çünkü o tarz bir oyuncu grubu bulamaz.
adım gibi eminim ki benim çok sevdiğim Ze nin da kafasında böyle bir sistem yoktu ama sonra oluşan sakatlıklar buna biraz da zorladı
bilmem hatırlarmısınız ama Logan biraz geç gelmişti ve neredeye 2 ay filan ilk6 ya girememişti. sonra ALlah yardımımzıa kavuştu. Sokoova sakatlandı o sırada Logan forma giydi logan gibi oyuncun varsa önce kadroya zaten onu yazarsın etrafına diğer oyuncular
SEda çok formda onu kesemem filan demişti bizim Sensiblex lere , velhasıl sonradan Sokolva iyileşince onu çapraza yerleştirdi ama manşete soktu sonradan .
yani o hepimizin yazarken çok basit yazdığı 3 smaçörlü sistemi oynamak için SOkolova gibi oyuncu lazım , manşete girsede pozsiyon icab çaprazda oynayacak olan oyuncu oyunun yarısında 3 metre çizgisinin arkasından hücum edecek. yani o iş ciddi anlamda çok zor bir iş...
mevcut şartlarda .brako yu reddetmesinin tek bir sebebi vadır maliyeti yüksektir. gerisi hikaye...