Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357807 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Playoff Final 2. Maç 28.04.2014 - [18.00] Fenerbahçe - Vakıfbank
« Yanıtla #2250 : 28 Nisan 2014, 22:25:31 »
Maç saati yüzünden eve gelip TV'yi açtığımda şansın böylesi Bahar'ın ace'i ile 31-29
seti kaybettik  :(
Sonrasında takım pes etmedi mücadeleyi sürdürdü ve 2 seti almayı başardı.
Tabii bu 2 set + 1.setin uzaması zaten Garay'ın yokluğu nedeniyle Seda-Aneta birlikte
sisteminin yavaş yavaş tıkanması ve Kim'in ağrılarla sakat sakat oynaması yorgunluğu
beraberinde getirdi.Maalesef 4.seti kaybettiğimizde 5.setin de kaybedileceği pek çoğumuz
tarafından tahmin ediliyordu.
 1.seti 16-12'den vermişiz sonra öğrendim daha da üzüldüm.
Neticede çok fazla teknik analize gerek yok şu hale getirmişken buradan maçı
vermemeliydik.Kırılma maçıydı bu.Bu maçı alsaydık ibre tersine dönebilirdi.
Şimdi 3 maç üst üste bu Vampir müessese takımı zor kaybeder.
İki takım arasında kadro farkı var,kadro derinliği farkı var evet ama bugün gördük
rakip sadece ismi lazım değil antipati Kraliçesi şahsiyet ile direndi ve maalesef biz
tek bu şahsı durduramadık.Yenilmeyecek takım asla değil aradaki bütçe,kadro farkına rağmen.
Adamların avantajı hamle şansları fazla.
Costagrande kötü oynuyor Adam Güldeniz'i alabiliyor.
Liberoları Gizem Örge fena oynamıyor Onu Gizem Karadayı ile değiştirebiliyor.
Orta Bahar sallanıyor genç Kübra'yı alabiliyor,Pasör ismi lazım değil sallanıyor Çağla'yı alıyor.
Biz ise elde tek Smaçörümüz Elif Başaran Ona da Hoca güvenmiyor.
Sadece oyunu soğutmak için İpek'i alıyor,Aneta'yı çıkarıyor genç takım Liberosu Melis'i alıyor
savunma için herhalde v.s..
Garay'ın şanssız sakatlığı da cabası.
Tabii burada sezon başında takımı kurarken neden güvenilir Smaçör alınmaz ayrı hikaye.
Genç takımımızda yok mu oynatabileceğimiz Smaçör ayrı sorgulanması gereken konu.
Sezon başı beklentilerimiz CEV Cup'ı almak,CL bileti almak,final oynamaktı.
Bunların hepsini gerçekleştirdik hem de gene bizden fazla bütçeli Eczcıbaşı'nı eleyerek.
Ancak neden Şampiyon olmayalım diye düşündük.
Zira Vakıf'ı son lig maçında süpürmüştük Kupada kendi hatalarımızla kupayı hediye etmiştik.
Garay bütün planları bozduysa da gene de pes etmemeliydik.
1.maç çok kötü geçti unutup buna hazırlanmalıydık ve almalıydık olmadı.
Ben 1.maçtan sonra da yazdım Abbo macera aramadan Elif Başaran ile Garay'ın yerine doldurmalıydı.
Açıkcası yukarıdaki hedefleri gerçekleştirdikten sonra Abbo kredi kazandı seneye de kalmalı diye
düşünüyordum ancak bu Final serisinde ben de hayal kırıklığı yarattı.
Tercihleri,malum şahısa bir türlü önlem alamaması,taktikleri v.s.kötüydü.
Artı transfer ile ilgili planları Brako'yu düşünememesi gibi şeyler de cabası.
O yüzden seneye kalması konusunda istekli değilim.

Nasıl yani Brako'yu istememiş mi....Alternatifi demek bayağı iyi ya da pç'siz mi oynatacak takımı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2251 : 28 Nisan 2014, 22:26:42 »
Gürol abi , biliyorsun  İTalyan koçların ( GUidetti yi ayıroyum bu konuda ) en büyük sıkıntıları aşırı inatçı olmalarıdır.
onlar kendi doğruları üzerinden inatla devam ederler . bazen düşünüyorum İtalyan koçlarda besim gibi benim gibi karadeniz geni mi var diye :)
Elif i deneyebilirdi konusunda haklı olman ile beraber Elif ile menşet riskine girmemesini anlıyorum ve hak veriyorum abi i o risk girilebilecek bir risk değildi..
mevcut bütçe dar rotasyon ile anca bu kadar oldu. Kİm adına üzüyorum 3 senedir bize lig şampiyıonluğu göremedi yahu :(

İvan MAcerata günlerinde bizim sErkan ın sisley trevisosuna tosladığı gibi kim'de 2 kez VAkıfbank 1 kezde bizim yönetime tosladı :(
umarım 4ncü senesi olur ve o sene katıldığı tüm kupalarda şampişyon olur

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2252 : 28 Nisan 2014, 22:32:10 »
Kim hangi kritik anda top öldürmeyi becerebilecek merakla bekliyorum

Olur sen istedin diye Kimi de gönderelim başka da varmı bir isteğin şubeyi de kapatalım. Eleştirinin de bir ayarı olur abim ya, elindeki tek Yıldız oyuncuna yapılacak şey mi ki kız sakat sakat elinden geleni yapıyor  onun yüreğine kurban

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2253 : 28 Nisan 2014, 22:39:12 »
sakat sakat oynuyor bir de üstüne üstlük yarım pasörlerle oynuyor...Lo bianco gibi bir pasörle neler yapar acaba

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2254 : 28 Nisan 2014, 22:45:09 »
Glass kendi sorumluluk aldı son topu olmayacak şekilde Seda'ya attı hem kendini hem maçı bitirdi at topu Kim'e alamıyorsa o alamasın sayı en azından yapabileceğimi yaptım dersin...maç bitince kendine kızmazsın...

Takım kaybetmekten mutsuz ama zaten sakatımız çok 2 cümlelerinden biri...

Evet son 3 yıldır cidden yeter...ama senin kadron 14-15 kişi ise ilk 6 kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkar...kafada sakatımız çok ile değil...

Ben kadroyu görünce daha çok zorlanırız dioudum ama beklediğimden iyi direndik...

Bundan sonra diyeceğim tek şey allah büyük...

Abicim Sen daha iyi bilirsin yok mu bizim genc takim da smacor oynayacak kizimiz ?
Genc takimin 4 numara smacorleri kimler ? Iyi degiller mi ?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2255 : 28 Nisan 2014, 22:46:12 »
Nasıl yani Brako'yu istememiş mi....Alternatifi demek bayağı iyi ya da pç'siz mi oynatacak takımı

abi pç siz oynatma gibi bir durum olduğunu zannetmiyorum çünkü o tarz bir oyuncu grubu bulamaz.
adım gibi eminim ki benim çok sevdiğim Ze nin da kafasında böyle bir sistem yoktu ama sonra oluşan sakatlıklar buna biraz da zorladı
bilmem hatırlarmısınız ama Logan biraz geç gelmişti ve neredeye 2 ay filan ilk6 ya girememişti. sonra ALlah yardımımzıa kavuştu. Sokoova sakatlandı o sırada Logan forma giydi logan gibi oyuncun varsa önce kadroya zaten onu yazarsın etrafına diğer oyuncular
SEda çok formda onu kesemem filan demişti bizim Sensiblex lere , velhasıl sonradan Sokolva iyileşince onu çapraza yerleştirdi ama manşete soktu sonradan .

yani o hepimizin yazarken çok basit yazdığı 3 smaçörlü sistemi oynamak için SOkolova gibi oyuncu lazım , manşete girsede pozsiyon icab çaprazda oynayacak olan oyuncu oyunun yarısında 3 metre çizgisinin arkasından hücum edecek. yani o iş ciddi anlamda çok zor bir iş...
mevcut şartlarda .brako yu reddetmesinin tek bir sebebi vadır maliyeti yüksektir. gerisi hikaye...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #2256 : 28 Nisan 2014, 22:48:55 »
Olur sen istedin diye Kimi de gönderelim başka da varmı bir isteğin şubeyi de kapatalım. Eleştirinin de bir ayarı olur abim ya, elindeki tek Yıldız oyuncuna yapılacak şey mi ki kız sakat sakat elinden geleni yapıyor  onun yüreğine kurban
İyi de arkadaş kötü bir şey söylemedi ki. Gitsin de demedi.. Sadece eleştirdi.

Dünyada kimse eleştirilmez değildir.. Herkesin görüşü farklı..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #2257 : 28 Nisan 2014, 22:49:16 »
Azerbeycan da sazan çıkıyor dimi rufat ?
hazar denizinde mi yoksa başka bir yer varmı ?p

Hazar denizinde dünyanın başka hiçbir yerinde olmayan Asetrina diye bir balık çıkıyor Cem, oldukça da lezzetli birşey :)

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2258 : 28 Nisan 2014, 22:50:14 »
Abicim Sen daha iyi bilirsin yok mu bizim genc takim da smacor oynayacak kizimiz ?
Genc takimin 4 numara smacorleri kimler ? Iyi degiller mi ?

Genç takım kendi liginde bile başarılı olamadı ki A takıma oyuncu gelsin :(

Bizim genç takımdan çıkan oyuncular Elif Gülbayrak, Cemre Erol, Merve Tanyel, Pelin Ecem Katılmış.... Yani elde var sıfır.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2259 : 28 Nisan 2014, 22:54:52 »
Genç takım kendi liginde bile başarılı olamadı ki A takıma oyuncu gelsin :(

Bizim genç takımdan çıkan oyuncular Elif Gülbayrak, Cemre Erol, Merve Tanyel, Pelin Ecem Katılmış.... Yani elde var sıfır.
Az cok iyi durumda olmadigimizi biliyordum abicim daha fazla bilgi icin ve vesile ile
bu altyapi meselesine daha bir egilmek icin yazdim bilgiler icin tesekkurler.
Erkek takimi altyapisi daha iyi calisiyor cikanlari goruyoruz en iyi ornek Metin Toy.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #2260 : 28 Nisan 2014, 22:56:30 »
İyi de arkadaş kötü bir şey söylemedi ki. Gitsin de demedi.. Sadece eleştirdi.

Dünyada kimse eleştirilmez değildir.. Herkesin görüşü farklı..

Şu takımda Kimi eleştirmek ???

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2261 : 28 Nisan 2014, 22:57:12 »
abi pç siz oynatma gibi bir durum olduğunu zannetmiyorum çünkü o tarz bir oyuncu grubu bulamaz.
adım gibi eminim ki benim çok sevdiğim Ze nin da kafasında böyle bir sistem yoktu ama sonra oluşan sakatlıklar buna biraz da zorladı
bilmem hatırlarmısınız ama Logan biraz geç gelmişti ve neredeye 2 ay filan ilk6 ya girememişti. sonra ALlah yardımımzıa kavuştu. Sokoova sakatlandı o sırada Logan forma giydi logan gibi oyuncun varsa önce kadroya zaten onu yazarsın etrafına diğer oyuncular
SEda çok formda onu kesemem filan demişti bizim Sensiblex lere , velhasıl sonradan Sokolva iyileşince onu çapraza yerleştirdi ama manşete soktu sonradan .

yani o hepimizin yazarken çok basit yazdığı 3 smaçörlü sistemi oynamak için SOkolova gibi oyuncu lazım , manşete girsede pozsiyon icab çaprazda oynayacak olan oyuncu oyunun yarısında 3 metre çizgisinin arkasından hücum edecek. yani o iş ciddi anlamda çok zor bir iş...
mevcut şartlarda .brako yu reddetmesinin tek bir sebebi vadır maliyeti yüksektir. gerisi hikaye...
Cem boyle bir dusuncesi varmis galiba Irem daha iyi bilir Bosetti'yi falan aldiriyormus.
Burada yazilmisti galiba yanlis hatirlamiyorsam.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2262 : 28 Nisan 2014, 23:00:08 »
Şu takımda Kimi eleştirmek ???
Bence de.
Tamam herkes elestirilsin ki ben herkes set koyarken Obradovic bile
elestirilsin demis biriyim ama Kim'i elestirirsek gunah olur
gercekten.Cihat'in dedigi gibi Kim bize Allahin bir lutfu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2263 : 28 Nisan 2014, 23:00:19 »
Cem boyle bir dusuncesi varmis galiba Irem daha iyi bilir Bosetti'yi falan aldiriyormus.
Burada yazilmisti galiba yanlis hatirlamiyorsam.
abi bosetti Garay yerine gelecek . Kim kalacak , 3nci isim ?
çapraz oynayıp manşete girebilecek bir isim bulursa buyursun alsın birde onu deniyelim ..
ama Brako hazır buradayken almamak bence aptallık olur abi .

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2264 : 28 Nisan 2014, 23:01:08 »

maliyeti önemsemez bence Cem..CL'de oynayacaksın seneye ve ihtiyacın var öyle bir oyuncuya...