Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357806 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Playoff Final 2. Maç 28.04.2014 - [18.00] Fenerbahçe - Vakıfbank
« Yanıtla #2265 : 28 Nisan 2014, 23:02:51 »
yanlız abiler Casak kardeşimizin herkesi acayip bir eleştirmek gibi huyu var . yapısı böyle .
ne olursa olsun hep olumsuz olayları konuşuyor . bu da onun yapısı :) 8)
Kim in harikulade yaptığı şeyleri görmiyor ama 3 top öldüremedi zaman hemen genelleme yapıp - kim bu tıpları öldüremiyor diyor ?
mesela kaç kere öldürememiş ,örnekleme yapsın , kaç kere öldürmüş kaç kere öldürememiş.

dediğim gibi tasvip etmiyorum tarzını ama saygım sonsuz. ama bu kadar olumsuzluktan beslenmesine abisi olarak çok üzülüyorum :(

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2266 : 28 Nisan 2014, 23:04:06 »
abi bosetti Garay yerine gelecek . Kim kalacak , 3nci isim ?
çapraz oynayıp manşete girebilecek bir isim bulursa buyursun alsın birde onu deniyelim ..
ama Brako hazır buradayken almamak bence aptallık olur abi .

Brakoyu kaçırmamak lazım ne pahasına olursa olsun

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2267 : 28 Nisan 2014, 23:04:56 »
Az cok iyi durumda olmadigimizi biliyordum abicim daha fazla bilgi icin ve vesile ile
bu altyapi meselesine daha bir egilmek icin yazdim bilgiler icin tesekkurler.
Erkek takimi altyapisi daha iyi calisiyor cikanlari goruyoruz en iyi ornek Metin Toy.

Kendi altyapımızdan oyuncu çıkmadığı gibi diğer takımlardaki genç oyunculara da talip olmuyoruz. Vaktiyle Nilüfer Belediye'nin maçlarını canlı seyredip Forum'da "Gizem Örge'yi mutlaka almalıyız, Kübra Akman'ı kaçırmamalıyız" diye yırtındım ama tabi sesimi yönetime duyuramadım. Ama Vakıfbank gitti, çok ihtiyaçları varmış gibi bu 2 genç oyuncuyu kaptı. Şimdi Bahar ve Gizem G. sonrası alternatifleri hazır.

Bari bundan sonra Aslı Kalaç, Gamze Alikaya, Damla Çakıroğlu, Ceylan Arısan gibi gençleri kapabilsek. İlk altı çıkmasalar bile yedekten gelip katkı verebilecek oyuncular.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #2268 : 28 Nisan 2014, 23:05:55 »
Gelecek sene 2 smacor alip(garayin ayrilmasi durumunda) kimi capraza ceksek nasil olur? Iyi olur guzel olur bence

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kim'in 2den hücum ettiğini görmedim hiç nasıl olacak o?
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2269 : 28 Nisan 2014, 23:07:25 »
Kendi altyapımızdan oyuncu çıkmadığı gibi diğer takımlardaki genç oyunculara da talip olmuyoruz. Vaktiyle Nilüfer Belediye'nin maçlarını canlı seyredip Forum'da "Gizem Örge'yi mutlaka almalıyız, Kübra Akman'ı kaçırmamalıyız" diye yırtındım ama tabi sesimi yönetime duyuramadım. Ama Vakıfbank gitti, çok ihtiyaçları varmış gibi bu 2 genç oyuncuyu kaptı. Şimdi Bahar ve Gizem G. sonrası alternatifleri hazır.

Bari bundan sonra Aslı Kalaç, Gamze Alikaya, Damla Çakıroğlu, Ceylan Arısan gibi gençleri kapabilsek. İlk altı çıkmasalar bile yedekten gelip katkı verebilecek oyuncular.

yazdıklarının hepsi de iyi oyuncular Aslı gsde süre de aldı bu sene fena da oynamadı. Yetiştirme parası falan vereiyormuyuz bunları alacak olsak mesela

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2270 : 28 Nisan 2014, 23:11:14 »
Bu tip yatırımlar biraz da bütçe işi...Biz 20 küsur branşta oynuyoruz Vakıfbank tek branşta ve üstelik vergiden düşüyorlar..Uzun süreli sağlam bir sponsorumuz olmadan, 2-3 yıllık yatırımlar yapmak zor Türkiye şartlarında...

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2271 : 28 Nisan 2014, 23:11:52 »

Evet abicim hairliyorum Gizem Orge'yi cok yazmistin.
Seneye icin 1993'lu Ilbank'tan Meliha Ismailoglu ile anlasmisiz deniyor.
Damla Cakiroglu da boy dezavantajina ragmen alinabilir madem Elif Basaran'i
oynatmiyorsun birak boyle gencler olsun kadroda yerine.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2272 : 28 Nisan 2014, 23:12:52 »
Gelecek sene sponsor işi kesin değil mi?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2273 : 28 Nisan 2014, 23:13:04 »

abi sen forumda yenisin bu forumda tabiki antu vs lerin eski abilerindensin o yüzden tekrar anlatayım
gizem fenerbahçe li bir kızımız. kendisi ile twitterdan çok sohbetimiz oldu dm den filan . kendisi aferdersiniz ama köpek gibi bize gelmek istiyordu ,
klübe de kendi ayağı ile geldi ama bizim muhteşemler NİHAN gibi dünyaca ünlü muhteşem '' hata bende '' libero varken seni alamayız dediler.
ee tabi Guidetti zeki adam hemen kapattı kızı...
içinde büyük yaradır Gizem Örge olayı :(

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2274 : 28 Nisan 2014, 23:13:17 »
abi bosetti Garay yerine gelecek . Kim kalacak , 3nci isim ?
çapraz oynayıp manşete girebilecek bir isim bulursa buyursun alsın birde onu deniyelim ..
ama Brako hazır buradayken almamak bence aptallık olur abi .
Sen kacirdin galiba onu burada yazmislardi ya Cruz muydu acaba Bosetti ile birlikte oyle bir sey.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2275 : 28 Nisan 2014, 23:15:09 »
Kim'in 2den hücum ettiğini görmedim hiç nasıl olacak o?

sana katılıyorum Kim oradan hucum edemez çok zor. arka ortan hücum etmek ile maçın yarısının  3 metre çizgisi arkasından etmek arasında çok fark var ki Kim sanırım altyapıdan beri smaçör onuyor.

rufat sen biraz ders çalış :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2276 : 28 Nisan 2014, 23:15:38 »
Sen kacirdin galiba onu burada yazmislardi ya Cruz muydu acaba Bosetti ile birlikte oyle bir sey.

kaçırdım abi De la Cruz u mu diyorlar yoksa ?

ahaha gelsin abi gelsin biraz eğleniriz abbo ile beraber :)

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #2277 : 28 Nisan 2014, 23:21:13 »
Kızların yüreğine sağlık,ellerinden geleni yaptılar Ama kaliteleri yetmedi.Gokcen,Merve ve Kim'e ayrıca helal olsun.Pasör sorununu seneye çözmemiz lazım.Ne olursa olsun.
Geçen sene artık şubede küçülme ayaklarını falan geçtim.İşler kötü giderken twitterda (sanırım gürol abiydi) sordum "düzelmez mi bu takım" diye.O da mini bi operasyonla bi pasör ve p.c alınırsa en azından s.l ye gideriz demişti.P.c almayan sezonu direk cope atan sayın yoneticilere Selam! göndermek istiyorum.M.A.A'ya sallamak kolay.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2278 : 28 Nisan 2014, 23:24:45 »
kaçırdım abi De la Cruz u mu diyorlar yoksa ?

ahaha gelsin abi gelsin biraz eğleniriz abbo ile beraber :)

http://www.voleybolmagazin.com/haber/rabita-baku-ile-aurea-cruzun-yollari-ayriliyor-mu/2006/  soyle de bir haber cikmis.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #2279 : 28 Nisan 2014, 23:26:09 »
Cem şu Gizem olayını yine hatırlattın ya, almayanı gidip dövesim var mümkün müdür :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.