Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357814 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Playoff Final 2. Maç 28.04.2014 - [18.00] Fenerbahçe - Vakıfbank
« Yanıtla #2235 : 28 Nisan 2014, 22:04:23 »
Gürol abi yaş ortalamasını mı yükseltiyorsun yoksa :)
cihatc hoşgeldiniz diyelim Gürol abimin misafiri başımız üzerinde yeri var 8)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2236 : 28 Nisan 2014, 22:06:22 »
Kim bugun 43 manşet almış...2 saat 43 dakıka dinlenmeden oynamış...

Kıyas kabul edecek bir durum değil..

Sen iyi takımsan Gamova da parlıyor...Gamova 1 senedir yok...15 senedir voleybol oynuyor ve ilk CL şampiyonluğunu aldı bu sene...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2237 : 28 Nisan 2014, 22:08:16 »
Değerli Cihat aramıza Hoşgeldin.Hayırlı Olsun.
Senin gibi Voleybol bilgisi yüksek nitelikli bir arkadaşımızın burada olması bizi sevindirdi.

Aranızda olmaktan şeref duyarım. Böyle kaliteli bir forumu bugüne kadar fark edememiş olduğuma üzüldüm. Geç olsun güç olmasın diyelim :)

Çevrimdışı cihatc

• Üye
« Yanıtla #2238 : 28 Nisan 2014, 22:10:18 »
Gürol abi yaş ortalamasını mı yükseltiyorsun yoksa :)
cihatc hoşgeldiniz diyelim Gürol abimin misafiri başımız üzerinde yeri var 8)

Hoşbuldum. 39 yaşında gencecik, körpe bir voleybol sever olarak naçizane yorumlarımla katkıda bulunmaya çalışacağım ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2239 : 28 Nisan 2014, 22:14:21 »
Hoşbuldum. 39 yaşında gencecik, körpe bir voleybol sever olarak naçizane yorumlarımla katkıda bulunmaya çalışacağım ;)
Gürol abi 38 :) den 1 yaş büyüksün abi , yavaş yavaş yaş ortalamasını kendi ayarına çekmeye çalışıyor , ona hak veriyorum kendini bizim gibi çıtırların yanında büyük hissediyor olabilir.
bize RUfat , beshem , Hakan yaman , özcan , hatta hatta irem gibi genç tabancalar da lazım :) kanları deli akan adamlar lazım :) 8)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2240 : 28 Nisan 2014, 22:14:48 »
Abi, Gamova ile Kim'i karsilastirmak dogru degil.  Ben Kim gibi bir oyuncuyu her daim Gamova gibi bir oyuncuya tercih ederim.  Her ne kadar pozisyonlar itibari ile farkli olsalar da, Kim gibi komple bir oyuncuyu degil gunumuzde voleybol tarihinde bile bulmak zor.  Ikincisi ise, Gamova cok sorunlu bir oyuncu.  Kim hususunda o yonden cok sansliyiz.  Bu kadar mutevazi ve takimla butunlesen bir oyuncu olamaz.

3 sene önce Bakü de ÇOK İYİ BİR TAKIMIN skoreri olan Kim..Bence bizden daha vasat bir Takım olan Gamovalı Kazanın Üzerinden silindir gibi geçmişti
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı cihatc

• Üye
« Yanıtla #2241 : 28 Nisan 2014, 22:15:01 »
Kim bugun 43 manşet almış...2 saat 43 dakıka dinlenmeden oynamış...

Kıyas kabul edecek bir durum değil..

Sen iyi takımsan Gamova da parlıyor...Gamova 1 senedir yok...15 senedir voleybol oynuyor ve ilk CL şampiyonluğunu aldı bu sene...

Karakterini hiç sevmesem de Guidetti'yi taktir ederim. Kupa finalinde yaptığı şeyin aynısını yaptı. Aradaki fark açılınca önemli oyuncularını kenara alıp dinlendirdi. Son sete daha dinç çıkardı. Bizim hoca arada 10 sayı fark varken bile Kim'i çıkarıp biraz dinlendirmeyi düşünmüyor. Tamam Kim eşsiz bir oyuncu fakat Vakıfbank gibi bir rakibe karşı 2:43 süren bir maçın tamamını tek başına yüklenemez. Kaybedileceği belli olan 4. setin sonunda Elif'le değiştirip biraz soluklandırabilirdi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2242 : 28 Nisan 2014, 22:17:44 »
Gurol abi 46 veya 47 degilmiydi yahu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Azerbeycan da sazan çıkıyor dimi rufat ?
hazar denizinde mi yoksa başka bir yer varmı ?p

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #2243 : 28 Nisan 2014, 22:19:12 »
Cihat abiye katılıyorum ilk maçta da sakat sakat oynattı maçın gittiği belli olduktan sonra dahi çıkarmadı.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #2244 : 28 Nisan 2014, 22:19:38 »
Abi, Gamova ile Kim'i karsilastirmak dogru degil.  Ben Kim gibi bir oyuncuyu her daim Gamova gibi bir oyuncuya tercih ederim.  Her ne kadar pozisyonlar itibari ile farkli olsalar da, Kim gibi komple bir oyuncuyu degil gunumuzde voleybol tarihinde bile bulmak zor.  Ikincisi ise, Gamova cok sorunlu bir oyuncu.  Kim hususunda o yonden cok sansliyiz.  Bu kadar mutevazi ve takimla butunlesen bir oyuncu olamaz.
bende aynı şeyi anlatmaya çalışmıştım sen daha iyi özetlemişsin
(   FENERBAHÇE  )

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2245 : 28 Nisan 2014, 22:20:59 »
Maç saati yüzünden eve gelip TV'yi açtığımda şansın böylesi Bahar'ın ace'i ile 31-29
seti kaybettik  :(
Sonrasında takım pes etmedi mücadeleyi sürdürdü ve 2 seti almayı başardı.
Tabii bu 2 set + 1.setin uzaması zaten Garay'ın yokluğu nedeniyle Seda-Aneta birlikte
sisteminin yavaş yavaş tıkanması ve Kim'in ağrılarla sakat sakat oynaması yorgunluğu
beraberinde getirdi.Maalesef 4.seti kaybettiğimizde 5.setin de kaybedileceği pek çoğumuz
tarafından tahmin ediliyordu.
 1.seti 16-12'den vermişiz sonra öğrendim daha da üzüldüm.
Neticede çok fazla teknik analize gerek yok şu hale getirmişken buradan maçı
vermemeliydik.Kırılma maçıydı bu.Bu maçı alsaydık ibre tersine dönebilirdi.
Şimdi 3 maç üst üste bu Vampir müessese takımı zor kaybeder.
İki takım arasında kadro farkı var,kadro derinliği farkı var evet ama bugün gördük
rakip sadece ismi lazım değil antipati Kraliçesi şahsiyet ile direndi ve maalesef biz
tek bu şahsı durduramadık.Yenilmeyecek takım asla değil aradaki bütçe,kadro farkına rağmen.
Adamların avantajı hamle şansları fazla.
Costagrande kötü oynuyor Adam Güldeniz'i alabiliyor.
Liberoları Gizem Örge fena oynamıyor Onu Gizem Karadayı ile değiştirebiliyor.
Orta Bahar sallanıyor genç Kübra'yı alabiliyor,Pasör ismi lazım değil sallanıyor Çağla'yı alıyor.
Biz ise elde tek Smaçörümüz Elif Başaran Ona da Hoca güvenmiyor.
Sadece oyunu soğutmak için İpek'i alıyor,Aneta'yı çıkarıyor genç takım Liberosu Melis'i alıyor
savunma için herhalde v.s..
Garay'ın şanssız sakatlığı da cabası.
Tabii burada sezon başında takımı kurarken neden güvenilir Smaçör alınmaz ayrı hikaye.
Genç takımımızda yok mu oynatabileceğimiz Smaçör ayrı sorgulanması gereken konu.
Sezon başı beklentilerimiz CEV Cup'ı almak,CL bileti almak,final oynamaktı.
Bunların hepsini gerçekleştirdik hem de gene bizden fazla bütçeli Eczcıbaşı'nı eleyerek.
Ancak neden Şampiyon olmayalım diye düşündük.
Zira Vakıf'ı son lig maçında süpürmüştük Kupada kendi hatalarımızla kupayı hediye etmiştik.
Garay bütün planları bozduysa da gene de pes etmemeliydik.
1.maç çok kötü geçti unutup buna hazırlanmalıydık ve almalıydık olmadı.
Ben 1.maçtan sonra da yazdım Abbo macera aramadan Elif Başaran ile Garay'ın yerine doldurmalıydı.
Açıkcası yukarıdaki hedefleri gerçekleştirdikten sonra Abbo kredi kazandı seneye de kalmalı diye
düşünüyordum ancak bu Final serisinde ben de hayal kırıklığı yarattı.
Tercihleri,malum şahısa bir türlü önlem alamaması,taktikleri v.s.kötüydü.
Artı transfer ile ilgili planları Brako'yu düşünememesi gibi şeyler de cabası.
O yüzden seneye kalması konusunda istekli değilim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2246 : 28 Nisan 2014, 22:21:03 »
Gürol abi 38 :) den 1 yaş büyüksün abi , yavaş yavaş yaş ortalamasını kendi ayarına çekmeye çalışıyor , ona hak veriyorum kendini bizim gibi çıtırların yanında büyük hissediyor olabilir.
bize RUfat , beshem , Hakan yaman , özcan , hatta hatta irem gibi genç tabancalar da lazım :) kanları deli akan adamlar lazım :) 8)

Nası yani aranızda en yaşlı ben miyim :o :o :o :o :o :o

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2247 : 28 Nisan 2014, 22:22:14 »
Bizim memlekette mingecevirde var abi sazan :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
1 tane de bizim forumda var :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2248 : 28 Nisan 2014, 22:23:27 »
Garay'ın sakatlığı yetmedi Elif'de sakat kadroda yok.Ne ballı takımsın sen Vakıf yuh bu kadar olur.Nedir bu şansızlığımız arkadaş delirecem

Elif ne ya ne eksikliği mümkünse Nilay da olmasın açık ara ligin en kötü pasörleri her ikisi de

Çevrimdışı cihatc

• Üye
« Yanıtla #2249 : 28 Nisan 2014, 22:24:52 »
3 sene önce Bakü de ÇOK İYİ BİR TAKIMIN skoreri olan Kim..Bence bizden daha vasat bir Takım olan Gamovalı Kazanın Üzerinden silindir gibi geçmişti

Tam da onu yazacaktım. KIM ile GAMOVA'yı karşılaştırabileceğiniz en iyi maç Bakü'de Avrupa şampiyonluğunu kazandığımız final maçıdır.

Bir tarafta hem hücum yapıp, hem manşet alıp, hem iyi servis atıp, hem savunma yapıp, hem de blok yapan ve maç ilerledikçe sakinliğini koruyup performansını yükselten bir KIM, diğer tarafta çok etkili smaç vurup, ama sayı alamadıkça ve maç kızıştıkça sinirlenip oyundan düşen, maçın sonunda moralsizlikten ayakta zor duran bir GAMOVA.

Aslında pozisyonları itibariyle ikisini karşılaştırmak doğru olmasa da o maç iyi bir göstergeydi.

KIM çok çok çok büyük bir oyuncu. Allah'ın Fenerbahçemize bir lütfu. Ama bu lütuftan yararlanmak için yanında mutlaka bir de iyi pasör çaprazımız olması lazım. Ama maalesef o geldiğinden bu yana takımda iyi bir pasör çaprazı yok. Dolayısıyla o da hem manşet hem de hücum yükünü tek başına çekmeye çalışıyor. Guidetti gibi akıllı hocalar da tüm servisleri onun üzerine atıp hücum sayısını azaltıyor.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 22:25:53 Gönderen: cihatc »