Maç saati yüzünden eve gelip TV'yi açtığımda şansın böylesi Bahar'ın ace'i ile 31-29
seti kaybettik

Sonrasında takım pes etmedi mücadeleyi sürdürdü ve 2 seti almayı başardı.
Tabii bu 2 set + 1.setin uzaması zaten Garay'ın yokluğu nedeniyle Seda-Aneta birlikte
sisteminin yavaş yavaş tıkanması ve Kim'in ağrılarla sakat sakat oynaması yorgunluğu
beraberinde getirdi.Maalesef 4.seti kaybettiğimizde 5.setin de kaybedileceği pek çoğumuz
tarafından tahmin ediliyordu.
1.seti 16-12'den vermişiz sonra öğrendim daha da üzüldüm.
Neticede çok fazla teknik analize gerek yok şu hale getirmişken buradan maçı
vermemeliydik.Kırılma maçıydı bu.Bu maçı alsaydık ibre tersine dönebilirdi.
Şimdi 3 maç üst üste bu Vampir müessese takımı zor kaybeder.
İki takım arasında kadro farkı var,kadro derinliği farkı var evet ama bugün gördük
rakip sadece ismi lazım değil antipati Kraliçesi şahsiyet ile direndi ve maalesef biz
tek bu şahsı durduramadık.Yenilmeyecek takım asla değil aradaki bütçe,kadro farkına rağmen.
Adamların avantajı hamle şansları fazla.
Costagrande kötü oynuyor Adam Güldeniz'i alabiliyor.
Liberoları Gizem Örge fena oynamıyor Onu Gizem Karadayı ile değiştirebiliyor.
Orta Bahar sallanıyor genç Kübra'yı alabiliyor,Pasör ismi lazım değil sallanıyor Çağla'yı alıyor.
Biz ise elde tek Smaçörümüz Elif Başaran Ona da Hoca güvenmiyor.
Sadece oyunu soğutmak için İpek'i alıyor,Aneta'yı çıkarıyor genç takım Liberosu Melis'i alıyor
savunma için herhalde v.s..
Garay'ın şanssız sakatlığı da cabası.
Tabii burada sezon başında takımı kurarken neden güvenilir Smaçör alınmaz ayrı hikaye.
Genç takımımızda yok mu oynatabileceğimiz Smaçör ayrı sorgulanması gereken konu.
Sezon başı beklentilerimiz CEV Cup'ı almak,CL bileti almak,final oynamaktı.
Bunların hepsini gerçekleştirdik hem de gene bizden fazla bütçeli Eczcıbaşı'nı eleyerek.
Ancak neden Şampiyon olmayalım diye düşündük.
Zira Vakıf'ı son lig maçında süpürmüştük Kupada kendi hatalarımızla kupayı hediye etmiştik.
Garay bütün planları bozduysa da gene de pes etmemeliydik.
1.maç çok kötü geçti unutup buna hazırlanmalıydık ve almalıydık olmadı.
Ben 1.maçtan sonra da yazdım Abbo macera aramadan Elif Başaran ile Garay'ın yerine doldurmalıydı.
Açıkcası yukarıdaki hedefleri gerçekleştirdikten sonra Abbo kredi kazandı seneye de kalmalı diye
düşünüyordum ancak bu Final serisinde ben de hayal kırıklığı yarattı.
Tercihleri,malum şahısa bir türlü önlem alamaması,taktikleri v.s.kötüydü.
Artı transfer ile ilgili planları Brako'yu düşünememesi gibi şeyler de cabası.
O yüzden seneye kalması konusunda istekli değilim.