Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 375569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Sanırım Vakıfbank 73 maçlık galibiyet serisinde hiç bir maç her sette iki mola hakkını kullanmamıştır. :)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Açıkçası son set Broko normal broko gibi oynadı tek başına yetmeyecek...

Maç sonu gizem arka masamızdaydı otelin cafesinde sağolsun tebrik de etti bizi masasında biri soru sordu o da konsantre olamıyoruz formsuzuz dedi...

Atılan tebrik tweetleri hep bu kabullenişten...

Çok normal bir süreç bana kalırsa. Vakıfbank sezon başında 2 kupayı daha müzesine götürdü. o iki kupa ertesinde hemen 3 derbi arka arkaya oynadı ve kalan maçlarda hiç bir arada oynamadılar sürekli rotasyon vardı, araya milli takım girdi ikinci yarıda yeniden bir arada oynamaya çalışırlarken Brakocevic ve Gizem sakatlandı vs. sürekli aynı tempoda aynı mentalitede gitmek zor doymuş bir takım var. Ha final serilerinde veya Avrupa'da motive bir takım görüceğimizi düşünüyorum imtina etmek lazım.

Bu arada Vakıflılar o kadar medya şişirilmesine de maruz kaldılar ki karşılarına çıkan takım zaten eziklikle çıkıyordu. Bir de Vakıf mahallenin büyük abisi gibi bu eziklikten faydalanıp ezdikçe eziyordu. Antrenör-oyuncular-yedekler sürekli psikolojik savaşı kazanan taraftı. Büyük taraftar desteği ve çok iyi oyunla bu psikolojik tarafı ilk defa biz kazandık. Bundan çok mutluyum atılan tweetler de ortada :) Gözde telefonu eline almıyor herhalde :p

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Gizem ve Naz yenilgiyi hazmetmesini bildikleri için sevmediğim halde artı puanımı aldı.
Gözde ise tahmin edildiği gibi sindiremedi, evde oturmuş ağlıyordur herhalde  ;D

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Şöyle ohh bee diyerek zevk alıp tadını çıkara çıkara okuduğum yorumlar acayip keyif veriyor bana. Bu arada Naz için şunu söyleyebilirim ki ;abdurrahman çelebi :D
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Şöyle ohh bee diyerek zevk alıp tadını çıkara çıkara okuduğum yorumlar acayip keyif veriyor bana. Bu arada Naz için şunu söyleyebilirim ki ;abdurrahman çelebi :D

Al benden de o kadar... Hani keyfimden ağzım kulaklarıma varıyor. :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Al benden de o kadar... Hani keyfimden ağzım kulaklarıma varıyor. :)
Benimki kulaklarımı geçti enseme doğru yol almış vaziyette:))

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
yorgunluktan ölüyorum ama uyursam sanki bitecek bu büyü gibi hala uyumadım alllahım kafayı sıyırdım galiba :(

Zaten Anetada Türkçe tweetimden ne anladıysa twitterda Rt'lemiş :)

Kimse normal değil :))
Evi hallaç pamuğuna çevirdiler ama benim yüzümde mutlu bir ifade gülüyorum sürekli:)))

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Seni hiç unutmayacağım süt oğlan. Hele şu son mesajını sarımsaklayıp da saklayacağım. Sen "Fener'le kimse başa çıkamaz"ı şaka mı sandın ki, buralarda bizimle aklınca t geçmeye geldin. Hovardalığa giderken ardından olan adam... Hadi kibarcasını söyliyeyim: Dimyata pirince giderken bulgurdan olan adam... Adam dediysem, lafın gelişi...

Fenerbahçe'yi kim küçümserse Fenerbahçe onları küçültür. Er ya da geç bunu yapar.

Arkadaşlar. Aşağıdaki mesajlar daha bir kaç gün önce bu forumda yazıldı. Fenerbahçeli kimliği ile giren ve Vakıfbank'ın voleybolun Tanrısı olduğuna iman etmiş bir bedbaht buraya aklınca bizimle kafa bulmaya geldi. Bizi o kendisine hayrı olmayan sahte Tanrı'sının kudretiyle korkutmaya geldi. Bize azaptan söz etti. Bizi Naz'ın, Gözde'nin, Guidetti'nin şerriyle korkutmaya yeltendi. Oysa biz putlardan değil, yalnız O'ndan korkar, yalnız O'ndan yardım dileriz.

İBRETLE OKUYUN!

cumartesi günü vakıf karşısında galibiyet alacağımızı düşünen var mı hala ??

atalarımız ne demiş: umut fakirin ekmeğidir.

amacımız vakıfı yenmek olamaz bence şu setten sonra amaç 2. liğimizi korumak olmalı.

benim düşüncem 1-2 maçlık değil. senaryo aynen şöyle: biz sezon başından bu yana ilk setleri hep kötü oynuyoruz. vakıf bu açığı kullanıp ilk seti açık ara alacak.  servisleri garaya, blokları aneta ya yıkıp 2 oyuncuyu oyundan düşürecekler. vakıf maçını sadece kim ile kazanamayız bunu hepimiz biliyoruz. ilk seti farklı kaybettikten sonra bizim takım mental olarak çökecek ve vakıf ise mental açıdan tavanda olacak. diğer setlerde biz 20 sayılara gelmeden bitecek ve 3-0 lık bir mağlubiyet olacak. kim 20 küsür sayı alır. diğer oyunculardan aneta 10 küsür, kalan oyuncular çift haneye ulaşamaz.

« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 00:29:16 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Arkadaş Fenerliymiş.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Seni hiç unutmayacağım süt oğlan. Hele şu son mesajını sarımsaklayıp da saklayacağım. Sen "Fener'le kimse başa çıkamaz"ı şaka mı sandın ki, buralarda bizimle aklınca t geçmeye geldin. Hovardalığa giderken ardından olan adam... Hadi kibarcasını söyliyeyim: Dimyata pirince giderken bulgurdan olan adam... Adam dediysem, lafın gelişi...

Fenerbahçe'yi kim küçümserse Fenerbahçe onları küçültür. Er ya da geç bunu yapar.

Arkadaşlar. Aşağıdaki mesajlar daha bir kaç gün önce bu forumda yazıldı. Fenerbahçeli kimliği ile giren ve Vakıfbank'ın voleybolun Tanrısı olduğuna iman etmiş bir bedbaht buraya aklınca bizimle kafa bulmaya geldi. Bizi o kendisine hayrı olmayan sahte Tanrı'sının kudretiyle korkutmaya geldi. Bize azaptan söz etti. Bizi Naz'ın, Gözde'nin, Guidetti'nin şerriyle korkutmaya yeltendi. Oysa biz putlardan değil, yalnız O'ndan korkar, yalnız O'ndan yardım dileriz.

İBRETLE OKUYUN!

Şu süt oğlana bir şeyler demek isterdim. Dilimin şişini indirememiştim o gün arkasına bakmadan şutlanmıştı bize güle güle demeye fırsatı bile olmamıştı. Aldığımız galibiyet yeter ona zaten:)

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa

Kim hafta içi yaşanan münakaşayı çabuk atlattı...

hafta içi kim ile ilgili munakaşanın iç yüzü eda ve çiğdem can rasna tarafından açıklandı.

eda: twitterde morali bozuk değil, sadece grip. onun için sıkıntılı yazdı.

öiğdem can: kendisine sorulan soru üzerin taraftarlarımızca; hastalığı yüzünden iyi oynayamadığı için bu şekilde konuştu demiş.

münakaşadan ziyade fikir ayrılığını gidermek için fikir teatisi yapılmış. tabii uzaktan münakaşa gibi gözükmüş olabilir.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Şu süt oğlana bir şeyler demek isterdim. Dilimin şişini indirememiştim o gün arkasına bakmadan şutlanmıştı bize güle güle demeye fırsatı bile olmamıştı. Aldığımız galibiyet yeter ona zaten:)

Fenerliymiş. Yanlış anlaşılmış. İyi de, Fenerli birisi ortaya söylediğimiz bir şeyi niye üstüne alınsın; onu çözemedim.

• Üye
Maçın tekrarını izliyorum da eda remen takımın lideri olmuş kaptanlığa çabuk uyum sağladı ☺️

kaptanlık edaya mı geçti.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Eda ve Seda twitter'dan birbirlerini takip etmiyorlar. Garip değil mi ?

• Üye
o gün maç sonu salondamıydınız?

yani 5-6 dakika boyunca benim gördükleri mü gördünüz mü?

hayır forumda siz söylediniz. ben de edaya sordum twitterde. sorunu yok morali bozuk değil. sadece gripten muzdarip yazdı. ben bundan bahsediyorum.

yoksa siz yanlışsınız demedim. sizden aldıklarımla onlara sordum. onlar da mesajımdakileri yazdılar/söylediler. belki de ört bas ettiler. bilemiyorum.

neyse meğerki sizin dediğiniz gibi olsun sonuçta bugun herşeyi geride bırakmış bir Kim vardı. Allah bozmasın ağız tadımız :)) maşAllah.